מדידה שניה היום!!

*שיר

New member
אתי@, מנסיוני, ממש כיף להתארגן

בבית. זה משרה שלווה ורגיעה, את יודעת איפה כל דבר נמצא, ויש לך את כל מה שאת צריכה. אני באמת לא חושבת שזה מוצדק להכנס לכל הבלגן של תל אביב רק בשביל זה. אם את יכולה להסתדר לבד, לכי על האופציה הביתית. מומלץ!!

אתי@

New member
נכון, אני מקווה שאמא שלי לא תלחיץ

אותי לעשות את זה אצלהם בבית...

הילית*

New member
אני התלבשתי והתארגנתי בבית של

ההורים והיה מרגש בטירוף. כולל הפגישה שלנו... האמת שקניתי לפני כן נרות בריח וניל בשביל שיהיה לנו בזמן ההכנות כייף ושכחתי מזה... אז אפשר לעשות את זה מיוחד גם בבית !

את צודקת במאה אחוז - לא שווה

להכנס לתל אביב רק בשביל זה, זה בטוח. מאחר ואני בחרתי באופציה הנוירוטית כמו שהגדירה את זה רחלי, וכל ההסתדרות שלי תהיה בצפון תל אביב (מיתחם בן יהודה - דיזינגוף), אז בכל מיקרה אני כבר שם, ואני רוצה שילבישו לי את המחוך שלי, אז אין הרבה ברירות. אבל אני רואה את הדברים קצת אחרת, ודווקא מתלהבת מהקטע של פינוק וכו´ מחוץ לבית. בגלל שזה יום ראשון, אני מקווה שלא יהיה הרבה בלגאן במספרה. אבל מכיוון שזה ערב לפני ערב חג, אולי אני טועה. בכל אופן, אני אזרום עם מה שיהיה...

הילית*

New member
בחיפושי אחר שמלה נכנסתי פעם

לונטורה. אני חייבת להגיד שהאשה שעובדת שם היתה מאוד מאוד נחמדה והיא סיפרה לי על הטקס הזה שהם עושים. האמת שזה נראה לי מאוד מיוחד ומרגש וכמו שכבר ציינתי המפגש הראשון בינכם הוא אחד הדברים הכי מרגשים באותה ערב. הניצוץ שיוצא משניכם בליווי הנרות נראה לי סופר מיוחד.... יעל, שתהיה לך מדידה ממש כייפית (גם לדעתי עניין השמלה זה אחד הדברים הכי כייפים !)

רחלי1

New member
מזל טוב ובהצלחה, יעל!!!

אני צופה מדידה נוספת בשביל ה"פיניש", בכל זאת... אל תשכחי לספר חוויות, כן? מחכים ומצפים לך....

תודה ותודה. כמו שאתם מכירים אותי

כבר, ברור שאני אספר איך היה.... אני הולכת למדידה עם הנעליים החדשות שלי מנעלי אלינור, ואני צופה עונג גדול, כי כבר נעלתי אותן קצת בבית.

צוקה

New member
איזה כיף, איזו התרגשות... לי גם יש

מדידה שניה ביום ראשון הקרוב ואני מאוד מתרגשת... לפני דעתי תהיה לך מדידה נוספת כמה ימים לפני החתונה ולו על-מנת לתקן מידות, אם רזית/שמנת מהלחץ.

למעלה