מדידה שניה היום!!

מדידה שניה היום!!

שלום בנות, אני הולכת היום למדידה שניה, אבל כנראה גם אחרונה שלי, כי בפעם שעברה השמלה היתה כמעט מוכנה. היום רואים את השיפוץ באיזור החזה, ואת הקריסטלים העדינים שהוסיפו, ומתאימים תכשיט. אני נורא נרגשת.... נראה לכם שתהיה עוד מדידה?

יפעת22

New member
אני היום במדידה ראשונה ואני

מצפה בכליון עיניים
נכון שזה כיף כל הקטע של השימלה ....?

הכי כיף שיש.... בפעם שעברה

לא רצית להוריד את השימלה וההינומה.... את מרגישה כלה ממש בתוך השימלה, אפילו אם היא לא מושלמת עדיין...

אתי@

New member
../images/Emo50.gif בטוח שתהיה "חזרה גנרלית"

יום יומיים לפני החתונה...

הבעיה היא שיומיים לפני החתונה זה

יום שישי (שאף פעם אין מדידות ביום הזה...) וגם אין לי זמן... ויום לפני זה זה יום כיפור, ולפני זנ ערב יום כיפור..... מה עושים???

יפעת22

New member
מוצאים זמן ! אני יודעת שהמדידה

האחרונה שלי תהיה בערך 5 ימים לפני החתונה. נראה לי שמה שחשוב בקטע הזה הוא למדוד פעם אחרונה את הככככככל יחד. אם זה נראה חלומי כמו שזה אמור להיות, אז גם שבוע לפני זה בסדר...

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בהצלחה יעלי!

לדעתי, בפעם הבאה פשוט תבואי לקחת את השמלה!

הי שיר, אני לא אקח את השמלה, כי

אני מתלבשת בסלון הכלות. הם מלבי´ות אותי כי זה מחוך, ואני מעדיפה שיקשרו לי אותו מומחים ומביני עיניין, ולא אמא שלי הנרגשת... כמו כן, ב"ונטורה" עושים "טקס הוצאת כלה", כלומר, מדליקים נרות, שמים מוזיקה, ונותנים לכלה לרדת במדרגות לזרועות החתן שרואה אותה בפעם הראשונה.... כמובן שהצלם יהיה שם, ונראה לי שזה טקס יפה נורא, לא? מה אתן חושבות?

אתי@

New member
נשמע טקס יפה, גם בעמנואל עושים את

הטקס הזה, אם כי נראה לי שאני אוותר עליו...

אתי@

New member
כי אני עושה הכל בבית ונראה לי מיותר

להיכנס לבלאגן של ת"א רק בשביל לשמוע שיר של שלמה ארצי... חוץ מזה, אין אצלי מחוך ככה שעזרה של מישהו מקצועי היא פחו קריטית. אני יודעת שזה קצת הפסד, אבל נראה לי שעדיף ככה.

יפעת22

New member
אם את עושה את הכל בבית זה באמת

לא אטרקטיבי... אני בטוחה שהפגישה עם החתן תהיה מרגשת לא פחות.

אתי@

New member
חוץ מזה שאפשר אם ממש רוצים לעשות

"טקס" כזה גם בבית
, לא

למעלה