מדור דרושים:

טדי 31

New member
מדור דרושים:

נדרשת אישיות דומיננטית וכריזמטית שתוביל את שינוי ותעביר את מסריה לקהל הנירחב, במקום לפיד היו"ר.

טדי 31

New member
במודעה שכחתי לכתוב:

במקום לפיד היו"ר שהתפטר.בטח שגם יאיר יבוא בחשבון, אם כבר בן=אז גורג בוש הבן?

tapr

New member
סוציאל-דמוקרט

ברשימה שרובה המוחלט תומכים בכלכלה ליברלית, אינו משמעותי. כמו שביילין לא בדיוק גורם למרצ להיות קפיטליסטית או אפילו "סוציאל-ליברלית".

טדי 31

New member
אולי יונתן קפלן או אלתר אברהם?

רצוי מישהו שמומחה במיסוי, אם ש"ס מעלה את המס =שינוי נותנת בקונטרה.

טדי 31

New member
יונתן קפלן , כמובן.

אחד מבעלי המיקצוע הטובים במיסים , שכל הופעתו אומרת מיקצועיות אנליטיות .תקשיב פעם אחת להרצאה שלו בכל נושא שבעולם ותיראה כמה שהוא כריזמטי.

טדי 31

New member
כמובן , איך לא ציינת שיונתן

קפלן היה נציב מס הכנסה לפני טלי .אתה עדיין בשלך: יונתן מי או שמא נתקפת שיכחה ?

vantan

New member
למי שחושב על יאיר לפיד, שהוא איש עם

קבלות, מומלץ לקרוא את הקטע הבא מתוך סיפרו החדש "האישה השנייה" בהוצאת קשת: "אחר כך היא מסתובבת, ומתחילה לצלול כלפי מטה, חיוכה עדיין מופנה אליי. שנייה לפני שהיא מגיעה לפריסקופ (כן, מה שאתם חושבים - הערת המעתיק), היא אומרת 'אתה מסתכל?', אני מהנהן--- בפעם הראשונה שהיא לקחה אותי לתוך הפה, היא גילתה שאני מסתכל עליה דרך המראה, רואה איך תנוחת התפילה שלה גורמת לשני פלחי הישבן להיפתח, משום מה זה הדליק אותה". באדיבות http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/039/485.html לא, הוא כניראה לא התכוון לשינוי.

SilentMike

New member
אין שום סיכוי שאני מצביע לעוד לפיד.

בטוח לא ליאיר -אני מספק במה בפריים-טיים בה יכולים פוליטיקאים לזכות לראיון נוח ומפרגן ללא רמז של שאלה קשה- לפיד. אבל למרות זאת, כתיבת אירוטיקה, דלוחה ככל שתהיה, אינה פוסלת אדם מעמדת הנהגה.

מה דעתכם על יצפאן? ../images/Emo192.gif

בחור סולידי עם חוש הומור, יודע לחקות היטב את לפיד, הכי חברתי שיש בתור עמיר פרץ, הכי סמכותי שיש בתור שרון, הכי קפיטליסט שיש בתור נתניהו, וכל זה בתוספת הכנסת כולה, וגם אם צריך כמה אנשים מבחוץ. והכל רק תמורת משכורת אחת.

אגב את אולמרט הוא מודה שאינו יודע

לעשות. כך שלגבי זה לא תהיה לכם בעיה איתו.

למעלה