מדור דרושים:

טדי 31

New member
עמנואל רוזן לא יותר מתאים?

מליניאק עיתונאי ושדר ספורט ?

vantan

New member
אולי בעל הבית של קונסול ידוע?

שיט, זו שאלה רק להיסטוריונים.

טדי 31

New member
עדכון מדור דרושים

נכון להיום טרם נמצא המחליף ללפיד.מה עושים כדי לקדם?

SilentMike

New member
אם ימצא המתאים ברצון.

אם לא, נלך עם מה שיש. אין פסול בלוינטל ורצאבי.

טדי 31

New member
איך טופל הנושא עד כה?

די חשוב היה לקדם בזריזות מי שייצג בראש את העמדות ויכניס רוח חדשה.

SilentMike

New member
זריזות מובילה לפזיזות.

לא צריך להיות נואשים. כמו שאמרתי. לוינטל בסדר גמור, וחשוב לשדר את המסר הזה כדי לא לפגוע בתדמית שלו אם בסופו של דבר לא ימצא אדם פופולארי בציבור ובעל שיעור קומה כדי להוביל את שינוי.

טדי 31

New member
אבל, מה באמת עושים?

נניח, לצורך העיניין שלוינטל בסדר גמור.זה לא די מבחינת הציבור הרחב: מי מכיר את לווינטל או רצאבי חוץ מאיתנו שאנו קומץ קטן.לדעתי, היו חייבים להפשיל שרוולים ולחפש מייצג בלי קשר לעבודתם של רצאבי או לווינטל.בוזבז זמן כדי לחכות לתשובה של היו"ר המתפטר .הציבור הנירחב מצביע מתוך הזדהות עם מי שלדעתו יוכל להביא לאיזה שינוי משמעותי בחייו , יכולת עשייה או ביצוע של חקיקה בנושאים המועדפים עליו.

איך נניח שלוינטל ועוזרו רצאבי טובים

הרי אנחנו יודעים מי הם ומה הם. מה שברור מי שמוכן לקנות את החבורה הזו כפרטנרים הוא דביל גמור.

SilentMike

New member
מה שעושים זה לא נבהלים.

הפאניקה מיותרת. אם יוכנסו אנשים, טוב, אם לא, גם טוב. בעצם זה שאתה לוחץ אתה יוצר את הרושם שהרשימה של עכשיו לא מספיק טובה. מדובר באנשים טובים בסה"כ, רובם כבר היו בכנסת. בלי לחץ. אם יבוא מישהו אז יופי, אם לא יבוא, פשוט נצטרך לשכנע את אזרחי ישראל שמשתלם להם להצביע לאנשים האלה.

goanin

New member
מרגול!!!!!!!!

ואללה כפרה עליה אם היא בשינוי אנחנו מזנקים..

SilentMike

New member
תגיד לי.

אתה מנסה לחסל את כל קאסט הדמויות של ארץ נהדרת? לא מספיק לקחו להם את שלי?

lj101

New member
דווקה חברים אם מתאים לכם ברצוני

להציג את מועמדותי לתפקיד: להלן קצת פרטים אישיים: גר ברמלה, דווקה שיווקית זה מתאים. בן 33, נשוי, למען הפורמליות אתם יודעים איש משפחה זה טוב לכל הבוחרים. עוסק בתחום המחשוב למען חברי המנוצלים בשנים האחרונות ומעמד הביניים. יודע להצליף באנשים כמעט כמו לפיד. הצבע שחום אבל לא מזרחי... יושב באמצע בדיוק בין לבין אז תנחשו מהיכן אני ?
בברכת שבוע טוב LJ101

למעלה