מדוע נשים זונות

הסוכן64

New member
איך?../images/Emo4.gif איזה שאלה קשה בשעה כזאת בוד

ק בספר התאוריה ורשום 1.מפעיל וינקר. 2. עוצר ויוצא מהרכב וממתין 3. ניכנס בהם ראש בראש...

gareda

New member
היא אמרה לך

אבל ליד כל ה"חברה" אני מניח שזה לא היה עושה רושם כל כך טוב שהיו קוראים לה "נותנת" או "מזדיינת" לעומת גברים שזה אחרת

gareda

New member
זאת אומרת מבחינה אישית

היא לא הייתה כל כך מרוצה מזה

מי הזונה הזכר או הנקבה חומר למחשבה

ומה יש לך לומר על נשים שמתעלקות על הגבר ומדליקות אותו כמה שיותר כי הם רוצות את הגבר ולא משנה מה המחיר גם עם הגבר רוק או נשוי . והם מדליקות לבסוף את הגבר ופותחות עבורו חלון חדש של הזדמנויות לסקס דבר שעדיין לא עבר ולפי כך נגרמות עוד סרטים לגרושים בכול מיני מובנים וכך אחוז הגירושים עולה. מצד אחד אתה מציג כן מצב שהגבר מנצל את הבחורה למטרת סקס. ומצד שני קח בחשבון את הצד הנשי שגם גורם לגבר להיות מאוהב באישה אחרת למרות מערכת הנישואים שלו הבחורה הדליקה אותו ואופ ניפתח לגבר חלון הזדמנויות שאולי לא כדאי לא להפסיד. חשוב אולי לדעת מי הזונה הזכר או הנקבה חומר למחשבה

הסוכן64

New member
אני חושב שכל הנשים הן בתולות...בכל

אופן מי שכרגע בפורום...כי היא כרגע לבד

הסוכן64

New member
הנושא מזכיר לי משהו מעניין...

זוג היה נשוי 20 שנה ותמיד קיימו יחסי מין בחושך,ערב אחד האישה שואלת את בעלה,למה אנו עושים סקס בחושך? והוא ענה שככה בא לו... יום למחרת בזמן האקשן היא הדליקה את האור ונידהמה...20 שנה בעלה הכניס לה ויברטור ענק. האישה כמובן ביקשה הסבר מהבעל והוא בתגובה שאל תגידי לי , אולי תסבירי לי מהיכן הילדים...?

gareda

New member
אתה מדבר על נושא אחר

למרות שזה פורום גרושים גרושות העליתי את השאלה הזאת כאן (פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב לעשות את זה, אודה לכם אם תראו לי מקום טוב) השאלה שאתה מציג היא יותר קשורה לגירושים למרות הנושא שלי. כפי שציינתי ההתנהגות הגואלית של האישה, שאני קורא לה התנהגות זנותית, זה נגרם כתוצאה מהגבר, הגבר הוא האחראי להתדרדרות האישה, המצב שאתה מתאר הוא מצב נורמלי לחלוטין, הבעיה מתחילה כשהגבר הולך לספר לכל החברה, וקורא לה זונה וכו', ואני יודע שבכל כלל יש יוצאים מהכלל זה נכון אך לרוב נשים יותר פגיעות (תראה לי גבר שצוחקים עליו כי הוא מזדיין הרבה) וכפי שציינתי הנשים נכנעות לנורמות של החברה וצוחקות על "נותנות" אחרות, שאני לא מאשים אותן כל כך. סליחה שאני צריך לחזור על הדברים שכבר רשמתי פשוט לא מצאתי אף אחד לענות שנתן לי תשובה יותר טובה

פשוט מאוד...

טן לי "לגאול" אותך מה"גואל נפש" תרעה... עם נניח לרגה שבאמת נשים הן זונות ואנחנו הגוורים מהיחן יצאנו? נחוןןןןןןןןןןןןןןןןן מהן ! בוא נמשיח.... מה זה עושה אוטנו? נכוןןןןןןןןןןןןןן{פעם שניה} בני זונות ! ועכשיו...איך אטה מרגיש אם זה? לפחות "הצלחנו" במבחן "הבנת הנקרא"...וצריך לשפר מעט את העברית שלנו.. ושיהיה לך לילה מקסים ויום מדהים מחר אאחח,איזו הרגשה זו... ללכת לישון "שוביניסט" ולקום בבוקר "בן של זונה" מה אגיד לך... ממש "גואל נפש"
מקווה שגאלתי אותך מיסורייך וכמו שנאמר.. ובא לציון גואל

maof

New member
סוף סוף יש אחד ....

שמסוגל להסביר את התנהגות האישה מעוף

ככה...

חושב מסכם...יש כמובן גם את ההסבר הארוך,הממצה.מתאר מנפץ דורך על הרעיון כולו.אבל ככה,נראה לי הולם יותר.תמציתי,וישיר...

t o t a l

New member
בוא אגלה לך סוד

נשים, הן הרבה הרבה הרבה יותר חזקות מגברים. הופס. הלכה התיאוריה.

למעלה