מדוע נשים זונות

gareda

New member
מדוע נשים זונות

ישנו משפט: "כל הנשים זונות ורק החכמות לוקחות כסף" עכשיו המשפט הזה הוא משפט נכון. וכשאני אומר "זונות" אני מתכוון למרושעות, נבלות, מגעילות, כלבות וכו' השאלה היא מדוע הנשים הן זונות? התשובה היא פשוטה, זה בגלל הגברים. הגברים הם אלה שגורמים לנשים להיות זונות, היות והגבר נחשב ליצור יותר חזק מהאישה וליכולתו לנצל אותה ולהשפילה בהרבה צורות בעוד היא אינה יכולה להשפילו באותה המידה. דבר זה הופך את האישה לפחות מוגנת, ונגיד גבר שבא לחפש את מי הוא "תוקע" הערב, והוא מפעיל מניפולציות וכו' ונגיד האישה מסכימה הוא "תוקע" אותה ואחר כך אומר עופי מפה כלבה. ועוד דבר, אישה שלמרבה חולשתה מרבה להסכים לדבר זה בסופו של דבר קוראים לה כלבה, תראו כמה שאתם הגברים מרושעים, אתם מבקשים דבר שביודעיכם מראש שכוונתכם היא לנצל ולהשפיל את האישה מכוונה תחילה, והפלא ופלא לא תאמינו אבל הנשים ברוב חולשתן נכנעות לנורמות של החברה וזה פשוט גואל נפש לראות את הנשים של ימינו צוחקות על נשים "נותנות/זונות" אחרות, וכו' וכו' וכו', או במקרה אחר משבחות גברים ש"תוקעים" הרבה בנות וההיפך לאלה שלא תוקעים. ובכללי אפשר לראות את התנהגות האישה, את התנהגותה שאני אכנה אותה התנהגות כללית מגעילה והתנהגות של חוסר כבוד כלפי הגבר. פשוט גואל נפש.

נשים זונות כי גברים מאפשרים זאת

וגואל נפש? ה' גואל את הנפש.... גועל נפש וואלה אנחנו גועל נפש, כולנו, כל הנשים זונות... טוב?

gareda

New member
זה קרוב למה שרשמתי

נשים זונות כי גברים גורמים לכך

יכולה להעיד רק על עצמי שאני לא זונה

אלא בת זונה באמת גואל נפש טפיייייייי על עצמי

לא ציפי

זה הולך להיות השרשור הכי קצר שהיה כאן אי פעם. לא שווה להפעיל את האצבעות בשבילו

jizel1

New member
אחלה גבר!

כל מילה פנינה! איזו תובנה....איך לא חשבנו על זה?

jizel1

New member
זה אומר שאנחנו לא אשמות

זה תהליך אבולוציונלי שלנו "להיות זונות" לפי התאוריה שלו.. הווה אומר אנחנו לא יכולת להילחם בכך... מקווה שהוא נפל על "זונה" מקצועית

וואללללה

ואני דווקא חושב שנשים הן החזקות הן היותר מתוחכמות (לפחות ברובן) ונותנות או לוקחות זה עניין של השקפה בכלל לי יש ידידה שלא מתביישת לומר "אתמול זיינתי את ההוא" וגברים כמו נשים יש מכל הסוגים זה רק אנחנו שעושים טעויות בבחירה

אילן....

נתפס לך ההרדום? ושאלה אליך......אתה נוסע בלילה על גשר ממולך שני אורות איך תדע אם זו משאית או שני אופנועים?

למעלה