מדוע טבע מתרסקת?

DUDI2004

New member
לא אהבו שאין תחזית בדוח השנתי

פונדמנטליסטית רוצים לראות את החברה מגדילה רווחים כל רבעון. גם ככה היא מנופחת לעילא ועילא. ברגע שלא סופקו תחזיות קדימה שיחררו מניות לשוק.

מסטיקה

New member
דודי לא תמיד צריך לחפש דברים מתחת

לשטיח... מלבד פונדמנטלס של חברה אז יש פונדמנטלס של סקטור ושל השוק בכללותו.. ובמקרה של TEVA הסקטור כולו נראה רע לאחרונה וגרר אותה ביחד איתו ביחד עם השוק הדובי הכללי לאחרונה. בזמנים אחרים גם אתה יודע שבוודאות דוח כמו היום היה מעיף אותה לשמיים.. והפעם לא. זה הכל. הסיבות לא קשורות לדוח בכללל דעתי.

bogii

New member
מצאתי משהו נחמד

הכנסתי כמה מחברות התרופות לגרף אחד לקבל כיונון ואפשר לראות מה מרגיז את האמריקנוס כמו שאני אוהב לומר "עיין רואה לב כואב" ואיזה טמבלים המנהלים האלה היו מחלקים דוידנדים בשקט וחלאס ולא צריך להראות כאלה ציצקלך גדולים עכשיו כולם יודעים שהציצים מסיליקון שים לב איזה חוצפנית התארו הזו ביחס לשאר החברות אז איך השורטיסטים באמריקה לא יחפשו אותה? הרי זה הלחם שלהם בכל מקרה היא גולשת לכיוון ה-20 ואם תשפול את ה-20 אזי יש מצב שהמומנטום בירידה ימשך אני פשוט נזכר בגרפים משנות ה-2000 שם קיבלנו זמבורות חבלז ואז לא ידענו בכלל מה זה סטופים

bogii

New member
דודי בקשר ל-

INVN קיבלתי היום הסבר אחר החברה אמורה להמכר ל-GE עכשיו יש את הקטעים של הבדיקות הנוספות משהו כמו חקירות אח"כ יכנסו את כל בעלי המניות לעשות הצבעה לאישור המכירה בקיצור זה התהליכים שמתגבשים לעת עתה עכשיו השאלה באם תאושר המכירה האם תסחר בנפרד או שתסחר תחת החברה הקונה יש מצב שבעלי המניות יקבלו מניות אחרות של האמא החדשה ונצטרך לעשות שיקולים חדשים (והייתי בסרט הזה) טחנו לי ת'צורה בשורט מבט פנימי לתוך הנתונים מעיד על הרבה מוסדיים בנייר כ-78.50 אחוז ו-9.02 בעלי עניין מול 14.40 שורטיסטים הנתונים האלה מעודכנים ל-08-07-04 כך שמאז הרבה מיים עברו בירדן היכן יש נתונים יותר עדכניים הרי זה כלי חשוב בשיקולים של המשקיע או המשרטט שרוצה להשקיע (מלשון להטביע) אגב המניה עפה בזמנו ל-50 בגלל ההסכם עם החברה הקונה על מחיר קניה שלשום עשתה ספייק למטה והיום למרות שהשווקים צללו היא תיקנה קצת מה שמרגיז זה להזכר שהשרלולה הזו הייתה לי בתיק פעם ב-12 דולר אבל ככה זה בחיים

מסטיקה

New member
ודודי דרך אגב הם נתנו תחזיות קדימה

במסיבת עיתונאים מספר שעות לאחר הוצאת הדוח.. אופטימית מאד.. הנה כאן..

DUDI2004

New member
ציטטתי כתבה מאיפשהו

לא אני נתתי את ההשערה הזו. טוב אז לא! :) אם אתם אומרים שזה לא זה, כנראה אתם צודקים. אם הכול נפלא כנראה שפשוט כמה אנשים עוד לא קראו אל הדו"ח. מה שנקרא... סוחר צריך סבלנות... כולם יקראו את הדוח תוך שנה שנתיים ובטוח שפעם המניה תעלה חזרה. אחלא ועל הכיפק! בהצלחה במסחר.

למעלה