מדוע טבע מתרסקת?

astral travel

New member
סיבה פנדומנטלית חד-משמעית אין

כנראה שכמה מנהלי קרנות פשוט החליטו להוציא אותם מהפורטפוליו שלהם, וזה כבר גרר תגובת שרשרת למכירת המניה בקרנות נוספות, - הירידה שהתקבלה זו התוצאה.

der Eliahu

New member
זה שטבע יורדת בזמן שהמגזר שלה עולה

זה סימן רע מאוד מאוד

מסטיקה

New member
איזה מגזר שלה עלה?BTK דווקא ירד

יותר מאחוז ולפני זמן לא רב הוא שבר תמיכה קריטית הסטורית ארוכת טווח.. זה מבין הדברים המשמעותיים לדעתי שמשכו את TEVA מטה וגרמו להאת תחילת הצניחה..וז + כמובן מצב גרוע של הNDX גם ככה.. ואולי גם משקרה לTARO לא עזר.

מסטיקה

New member
וגם כל המגזר הכללי יותר ירד היום

ובכלל כל הסקטור הוכה קשות לאחרונה. ממש לא הבנתי לאיזה מגזר אתה מתכוון? כאן..

מסטיקה

New member
ודרך אגב אני יודע שטבע לא חלק מהBTK

והקורולציה בינהם לא מושלמת תמיד.. אבל אפשר לראות בבירור שכמה ימים אחרי שBTK שברה תמיכה קריטית TEVA נגררה אחרי +כמובן חולשה בNDX שבטח לא עזרה. הנה שני הגרפים שניתן לראות את הסיבה המדוייקת מה קרה לTEVA ולמה הראשונה של BTK בבקשה.

der Eliahu

New member
מסטיקה לפני שאתה ממהר עם 5 הודעות

תבדוק יותר לעומק , עם הנחת יסוד שאני מודע פחות או יותר למה שקורה בשוק מבחינת דינמיקת מגזרים . אוקי ?

der Eliahu

New member
כדי לא לקבל אחר כך קיתונות רותחין

אני רוצה להבהיר שאינני מתכוון להעביר ביקורת בוטה אלא בונה - אני שמתי לב להתייחסויות שונות לנושא האינדקסים והETFS כאן לאחרונה . לצערי , הנושא איננו פשוט כלל וכלל - שהרי אם היה כן , כולם היו סוחרים לפיו.. אסתפק רק בהמלצה לחזור ולחקור שוב ושוב את הנחות היסוד - המגזר של טבע במומנטום עליה , והוא איננו ה BTK . מעבר לכך - אין בידי זמן להסבר מפורט יותר - חקור יותר לעומק ותדע גם בעצמך . בהצלחה

מסטיקה

New member
אליהו אין לי בעיה בכלל עם ביקורת

אבל אני חושב שזה יה יכול לעזור קצת שתכתוב כאן מה "כן" המגזר של טבע לדעתך.. זה היה מאד יכול להועיל תודה רבה

מסטיקה

New member
אני לא מבין אין לך זמן לכתוב כאן את

שם המגזר עם הסימבול שלה שאתה חושב שTEVA שייכת אליו? זה כל מה שאתה צריך לעשות (ונכון לדעתי לעשות אחרי ביקורת שכזו) את השאר אני יכול לעשות בעצמי תאמין לי. מה אנחנו כאן בתחרות מי יודע יותר וא שמנסים חלעזור ולהעזר אחד בשני.. אני לא מצליח להבין.

מסטיקה

New member
הנה בדקתי TEVA חלק מאינדקס ה$NBI

שנראית בדיוק כמו ההBTK אם לא גרוע יותר.. הנה גם הלינק לCOMPONENTS של האינדקס. אם זה לא ה"מגזר" הנכון אז באמת אין לי מה כוונתך. בבקשה רשימת החברות המרכיבות את האינדקס כאן..

מסטיקה

New member
ואם אתה מתכוון שהHEALH CARE זה

ה"מגזר" והBIOTECH & DRUGS זה "התעשיה" אז גם המגזר בכללותו נראה רע לאחרונה גם ב$SPHC וגם ב$NYP בנאסדאק כמדומני אין מדד HEALHCARE עצמאי תקן אותי אם אני טועה. תודה.

der Eliahu

New member
אני מצטער - זו בהחלט לא הייתה כוונת

כוונתי - אם נפגעת אני מתנצל - אני מיהרתי בכתיבת ההודעה ולכן לא יצא כנראה לעדן אותה כפי שהיה צריך להיעשות . אני אשתדל יותר בעתיד - לפעמים אני ממהר וההודעות יוצאות לא כפי שאני מתכוון . בהצלחה בהמשך המסחר השבוע ובכלל !

bogii

New member
בשביל

לממש חלק מהקולים שנמכרו ובשביל למכור קצת פוטים חוץ מזה שצריך לנענע את הגרף תנודות יוצרות שינויי שער ואם אתה מכיר את העסק אתה יכול לקלף עכשיו לי יש שאלה מה אומר הגרף הזה שאצרף אף פעם לא נתקלתי בדבר כזה

למעלה