מדוע הנהג לא עצר כאשר הרגיש ברע?

מצב
הנושא נעול.

katzofir

New member
סוף סוף אנשים חכמים

בהחלט הגיע הזמן שינסו,אגב קיבלת
תמסר?
סוף סוף אנשים חכמים
רק שאני לא בטוח שבשביל 20 איש צריך להוסיף קומה שלמה. חוץ מזה, בערד (שהחלה את הדיון) הקווים העירוניים נוסעים בדרך כלל עם 20 נוסעים. לגבי דו-קומתחחם בערים הגדולות - אם זה לא מתנגש ברמזורים, גשרים וכו' - זה פתרון שנשמע סביר (ויותר נוח לתמרון ממפרקי). אגב, לא מזמן נתקלתי באתר שעוסק בתיווך רכבים משומשים, והוצעו שם נידרפלורים דו-קומתיים כחדשים עם כיתוב בעברית - של אגד.

לא הגיוני.

סוף סוף אנשים חכמים
רק שאני לא בטוח שבשביל 20 איש צריך להוסיף קומה שלמה. חוץ מזה, בערד (שהחלה את הדיון) הקווים העירוניים נוסעים בדרך כלל עם 20 נוסעים. לגבי דו-קומתחחם בערים הגדולות - אם זה לא מתנגש ברמזורים, גשרים וכו' - זה פתרון שנשמע סביר (ויותר נוח לתמרון ממפרקי). אגב, לא מזמן נתקלתי באתר שעוסק בתיווך רכבים משומשים, והוצעו שם נידרפלורים דו-קומתיים כחדשים עם כיתוב בעברית - של אגד.
לא הגיוני.
אם כי, יש סיכוי שנפגשת באתר שמציע קומתיים אדומים ישנים של אגד למכירה.

בטוח שאלה לא היו הניאופלנים הישנים?

סוף סוף אנשים חכמים
בטוח שאלה לא היו הניאופלנים הישנים?
הם לא היו נידרפלורים. אם לא - אולי יש לך לינק?

יש איתו בעיה אחת

קומתיים=פיתרון אידיאלי גם לשירות
עירוני. לראיה - ברלין, בה התח"צ מתנהלת ביעילות מופלאה וקווים רבים מופעלים ע"י אוטובוסי קומתיים עירוניים. מצ"ב תמונה שצילמתי בברלין לפני כשנה וחצי.
יש איתו בעיה אחת
אמנם הוא לא גדול מבחינת שטח, אבל לוקח לנוסעים זמן לצאת ממנו יותר מאשר באוטובוס רגיל. העצצירות בעיר שאמורות להיות של כמה שניות יהיו לארוכות יותר.

urilei

New member
תשובה

מדוע הנהג לא עצר כאשר הרגיש ברע?
הלינק מווינט
תשובה
כי הוא מפחד... באותה מידה שמכריחים היום חייל לעשות דברים כאילו מישהו יודע יותר טוב ממנו כמה רע הוא מרגיש, ככה נהיה היום גם באזרחות. אם הנהג אכן היה יורד מהאוטובוס אני כמעט בטוח שהוא היה מפוטר בגין עיכוב נוסעי האוטובוס, ולא מקבל שבח על הצלת חיי אדם מישהו יכול להגיד שאני טועה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה