שמלת תחרה1
Well-known member
נותנים שמות בעלי משמעות שלילית לילדיהם? כמו יריב או אמנון (שלפי התנ"ך אנס את תמר)?
כי יש סברה שזה בדיוק הפוך, בדיוק כפי שמאחלים לך שתשברי את הרגליים ואת הידיים.נותנים שמות בעלי משמעות שלילית לילדיהם? כמו יריב או אמנון (שלפי התנ"ך אנס את תמר)?
הפירוש המילולי של השם יריב מתייחס לפעולה של עשיית צדק בעתיד, הורים הבוחרים בשם זה לבנם רוצים להעניק לו תכונות של שאפתנות, כריזמה ורדיפת צדק ואמת.נותנים שמות בעלי משמעות שלילית לילדיהם? כמו יריב או אמנון (שלפי התנ"ך אנס את תמר)?
כל שם הוא טוב.נותנים שמות בעלי משמעות שלילית לילדיהם? כמו יריב או אמנון (שלפי התנ"ך אנס את תמר)?
יש משהו בדברייך.כל שם הוא טוב.
גם אצלנו כאשר מדובר בנפטר שמת בגיל צעיר או בנסיבות קשות, נהוג שהשם לזכרון יהיה שם שני או בכל אופן לא שם יחיד.נצל"ש
אם כבר דנים בשמות, איך אתם מרגישים בנוגע למתן שם על שם של מישהו אחר?
לי קשה עם זה. להורי נולדה ילדה לפני. הורי קראו לה על שם אמא של אמי (סבתי) שמתה ממש לפני שהנאצים נכנסו לעיר. הילדה הזו חלתה ומתה בגיל שנתים וקצת. אני בעד זה שלילד יהיה שם משלו עם מזל משלו. אין לי בעיה עם שם דומה או כזה שמכיל אותיות משותפות, או עם שם שני שמופיע במסמכים, אך קשה לי עם שם זהה.
איך אצלכם?
לנו נהוג לתת שםנצל"ש
אם כבר דנים בשמות, איך אתם מרגישים בנוגע למתן שם על שם של מישהו אחר?
לי קשה עם זה. להורי נולדה ילדה לפני. הורי קראו לה על שם אמא של אמי (סבתי) שמתה ממש לפני שהנאצים נכנסו לעיר. הילדה הזו חלתה ומתה בגיל שנתים וקצת. אני בעד זה שלילד יהיה שם משלו עם מזל משלו. אין לי בעיה עם שם דומה או כזה שמכיל אותיות משותפות, או עם שם שני שמופיע במסמכים, אך קשה לי עם שם זהה.
איך אצלכם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.