"מדוע דרך רשעים צלחה"

"מדוע דרך רשעים צלחה"

שלום לכולם האם מישהו מכיר סיפור מהמקורות (לא מהתנ"ך) על צדיק ורע לו, רשע וטוב לו?

פלגיה

New member
כל "עשרת הרוגי מלכות"

כמו רבי עקיבא, שהיו צדיקים ומתו ביסורים קשים.

סוריאל

New member
בבלי מנחות דף כט עמוד ב

אמר רב יהודה אמר רב: בשעה שעלה משה למרום, מצאו להקב"ה שיושב וקושר כתרים לאותיות. אמר לפניו: רבש"ע, מי מעכב על ידך?! אמר לו: אדם אחד יש שעתיד להיות בסוף כמה דורות ועקיבא בן יוסף שמו, שעתיד לדרוש על כל קוץ וקוץ תילין תילין של הלכות. אמר לפניו: רבש"ע, הראהו לי. אמר לו: חזור לאחורך. הלך וישב בסוף שמונה שורות ולא היה יודע מה הן אומרים. תשש כחו. כיון שהגיע לדבר אחד, אמרו לו תלמידיו: רבי, מנין לך? אמר להן: הלכה למשה מסיני. נתיישבה דעתו. חזר ובא לפני הקב"ה, אמר לפניו: רבונו של עולם, יש לך אדם כזה ואתה נותן תורה על ידי?! אמר לו: שתוק, כך עלה במחשבה לפני. אמר לפניו: רבונו של עולם, הראיתני תורתו, הראני שכרו. אמר לו: חזור [לאחורך]. חזר לאחוריו, ראה ששוקלין בשרו במקולין. אמר לפניו: רבש"ע, זו תורה וזו שכרה?! א"ל: שתוק, כך עלה במחשבה לפני.

pembencipolisi

New member
../images/Emo6.gifהנה ההוכחה התלמודית

למרות שהיא מוצגת בדרך ספורית כאילו הזכיר משה את רבי עקיבא, וכבר הודיע אלהים למשה מה יהיה גורל רבי עקיבא, שישקל בשרו על וו של איטליז... אין התלמוד מסתיר את הסאדיזם האלהי, שעל פי גחמותיו (ג'חים בערבית = ג'הנם , גיהנום) ישק דבר, ומי שיש לו בעיה עם זאת, שידבר אל המנורות

אתה יודע, אני קוראת את

הודעותיך וכל מה שעולה לי מהן הוא שיש בך המון כעס ומירמור ואין לך אל מי להפנות אותו אז אתה מפנה אותו כלפי אלוהים. זכותך לדעה משלך, אך נראה שאתה צריך לפתור קודם כל את כל הכעס העצום שאצור בתוכך ולהבין מאיפה הוא מגיע. תרגיש טוב.

pembencipolisi

New member
לפני שתשאלי אודותי קראי מסר תלמודי

התלמוד, לפי הצטוט הנזכר, חשף נאציזם אלהי , מאות שנים רבות לפני שאיזה "אלמאני" גרמני הקים מפלגה נאצית ב 5.1.1919... ומעבר לזה יש בי מספיק על מה לכעוס, בפורום 570 כבר הצגתי גם בתמונות כמה פעמים את הסבה שבגללה הוגשה תביעת נזיקין על ידי עורך דיני נגד "מדינת ישראל" ובנגוד למה שכתבת "ואין לך אל מי להפנות אותו" , דעי לך שיש לאן להפנות אותו , והכעס הזה וסבותיו הגיעו כבר אל בית משפט, ביום חמישי שעבר. מה שקרה היום ל"חיים מעשה מגונה רמון" יהיה רק "יומן" לעומת מה שישמעו אל"קראדי" וקלגסיו כחולי המדים משחיתי הארץ ומחריבי עמונה , גוש קטיף וצפון השומרון. הם ישמעו זאת בבית משפט בבאר שבע ... ואשר לאלהים, כבר הזכרתי בעבר: "המשטרע (ע' בסוף) היא אלהים , כל שוטר מרגע שהוא מגויס הופך לאלהים בעיני עצמו, ככתוב בתהלים: "כל אשר חפץ עשה" רק שבתהלים בא לפני זה "ואלהינו בשמים" ואילו התגלמויותיו השטניות של אלהים על הארץ, שוטרי משטרת ישראל, שהתעללו בי, "כל אשר חפצו עשו" עלי אדמות. "לי יום נקם ושלם" ודרך אגב, מה שעוללו לי כבר הוצג בתמונות, גם באינדונסיה כבר יודעים על כך, בשפה המאלאית, וכבר נשאלתי בענין זה על ידי מאלסים ממאלסיה...ואשר לאחול "תרגיש טוב. " תודה רבה לך, אחרי שהוגשה התביעה , אני מרגיש טוב כאשר אני יודע שאויבי הממוסדים צריכים לטרוח בהגשת כתב הגנה מפני התמונות שיראה שופט בבאר שבע.

../images/Emo2.gif לא הבנתי שום דבר

כי שוב, מה שעולה מההודעה הזאת היא המון כעס ושנאה לא ברורה. כל מה שנותר לי לעשות זה לרחם עליך ולקוות שלא תפנה את הכעס הזה לתמימים חסרי ישע. הלוואי שתראה את האור.

pembencipolisi

New member
חפשי ב"גוגל" את המלה משטרע (ע' )

וקבלי מאות כותרות, שתי הראשונות תספרנה לך מה עניני, גם אם אחת מהן כותרתה באנגלית. יש מה לקרוא בהן ב 4 שפות.

יוסי ר1

Active member
כל מילה שלך בסלע.

מה שמפתיע אותי מחדש כל פעם שאני נתקל באחד שמגדיר עצמו אתאיסט, שלהבנתי אתאיסט אינו מאמין כלל בקיומו של אלוהים. ואם הוא אינו קיים, מה איכפת לי ממנו. אבל אילו שמצהירים על עצמם כאטאיסתיפ, אינם מתנהגים כן. הם טורחים לוודא היטב שהוא שומע ומקשיב לתלונות שלהם עליו ועל הנהגתו, ממש כאילו האמינו בו, בהנהגתו, וכאילו רוצים לקרא תיגר ולהראות לעולם שאינם ייראים ממנו. כפי שילד בוחן את גבולות הסובלנות של המבוגר. לטעמי - די מעורר חמלה.

pembencipolisi

New member
אני אגנוסתי ופתרתי לך את הבעיה

כתבתי במסרים רבים: 1) אם אין אלהים, אל תאנסו לנו את השכל, כל הדתות הן מיתולוגיות , שקרים , ומכירת אשליות למאמיניהן. 2) אם יש אלהים , הוא או הם נאצים, וההיסטוריה, גם זאת המסופרת בתנ"ך מוכיחה זאת. אם יש אמת בתנ"ך רוב המסופר בו הוא סבל אין סופי שנירם ליחידים , לצבור , לעם או עמים , ולעולם כגון מבול ורעב. נוסף לזה התנ"ך עצמו מעיד שאלהים הוא סכיזופרן, שגם שמח לנטול אחריות על כל דבר שנח לו ולהתגאות בזה, ככתוב "אני אמית ואחיה , מחצתי ואני ארפא... ואין מידי מציל" וכתוב "מי שם פה לאדם , ומי ישום אלם או חרש ... הלא אני ... " וכתוב "עושה שלום ובורה רע אני יהוה עושה כל אלה" ... גם מעבר לתנ"ך ישנן שפע של מלחמות, צרות, דפק , תאונות , אסונות מחלות , נחס , מנחוס, שואות (ארמנים , יהודים , צוענים , רואנדה סודאן וללא סוף) אז כמו שכתבתי במסר שצוטט מפורום 570, אם יש אלהים כל הדפק משרת את גחמותיו "אלג'חים אלג'הנם" ולו היה "הכל טוב לכל" מי היה מטריח עצמו להאמין באיזה אל... רק המאמינים חושבים בטעותם שלאיזה אל /אלים , אם ישנו או ישנם אל / אלים , אכפת לאלים מןהמאמינים, הלא ידעו כל המאמינים וכל הכופרים , שכולם נדומו להחלפה, ומה אכפת לאל אם ישנו , מגורלו של זה / זו או מגורל של אחר / אחרת. אם יהיה מי שיקברם , הם יגיעו אל "קבריסתאן" בעית קברות , "KUBURAN" , "CEMETERY", "GRAVE YARD" , "مقبرة" , "مدفنة" , "بهست"...

pembencipolisi

New member
ספר איוב

שם מסופר שאלהים הוסת על ידי השטן להתעלל באיוב, ועשה זאת בסאדיזם מסוג שלא נשמע עד מלחמת העולם השניה.

יוסי ר1

Active member
שלום גם לך.

כאן פורום תנ"ך, לא פורום אתאיזים. ולא פורום השמצות. אבל אם יש לך משהו חכם להגיד, נשמח לשמוע. ולמי שמתפלא מה קרה לי על הבוקר, מוזמן לקרא את דעותיו של החבר החדש בפורום שכן - נופת צופים.

pembencipolisi

New member
../images/Emo6.gifנעים להכיר ../images/Emo127.gifאינני מסתיר דעותי

ואשמח להזכירן בכל מקום, גם בבית משפט , בקרוב. גם במאלסיה כבר שמעו מה דעתי אודות אללה והאסלאם, ושלא תתמהו שהדבר הוסבר לקוראים בשפה המאלאית. הכנוי שלי בשפה זו.

סקיפי

New member
לא בקשנו שתסתיר.

אבל כאן לא המקום לדבר על זה, אפילו אם מאד מאד מתחשק לך.

למעלה