אני אגנוסתי ופתרתי לך את הבעיה
כתבתי במסרים רבים: 1) אם אין אלהים, אל תאנסו לנו את השכל, כל הדתות הן מיתולוגיות , שקרים , ומכירת אשליות למאמיניהן. 2) אם יש אלהים , הוא או הם נאצים, וההיסטוריה, גם זאת המסופרת בתנ"ך מוכיחה זאת. אם יש אמת בתנ"ך רוב המסופר בו הוא סבל אין סופי שנירם ליחידים , לצבור , לעם או עמים , ולעולם כגון מבול ורעב. נוסף לזה התנ"ך עצמו מעיד שאלהים הוא סכיזופרן, שגם שמח לנטול אחריות על כל דבר שנח לו ולהתגאות בזה, ככתוב "אני אמית ואחיה , מחצתי ואני ארפא... ואין מידי מציל" וכתוב "מי שם פה לאדם , ומי ישום אלם או חרש ... הלא אני ... " וכתוב "עושה שלום ובורה רע אני יהוה עושה כל אלה" ... גם מעבר לתנ"ך ישנן שפע של מלחמות, צרות, דפק , תאונות , אסונות מחלות , נחס , מנחוס, שואות (ארמנים , יהודים , צוענים , רואנדה סודאן וללא סוף) אז כמו שכתבתי במסר שצוטט מפורום 570, אם יש אלהים כל הדפק משרת את גחמותיו "אלג'חים אלג'הנם" ולו היה "הכל טוב לכל" מי היה מטריח עצמו להאמין באיזה אל... רק המאמינים חושבים בטעותם שלאיזה אל /אלים , אם ישנו או ישנם אל / אלים , אכפת לאלים מןהמאמינים, הלא ידעו כל המאמינים וכל הכופרים , שכולם נדומו להחלפה, ומה אכפת לאל אם ישנו , מגורלו של זה / זו או מגורל של אחר / אחרת. אם יהיה מי שיקברם , הם יגיעו אל "קבריסתאן" בעית קברות , "KUBURAN" , "CEMETERY", "GRAVE YARD" , "مقبرة" , "مدفنة" , "بهست"...