מדונה

מולוקו

New member
מדונה

תני לי עוד רגע דקה מהזמן החולף פיסה מהיום שלך קרעי מעליך חתיכה בשבילי. פדרי לי חלום צבעי לי את הפנים באדום או ורוד שאהיה בשבילך ליצן. רק שתצחקי. את עצובה מדי עיתותיך לא בשליטה נגמרים לך הזמנים את שוכחת לאהוב להעניק משהו לעיניים מתחננות. צבעי לי לחיים באדום ואת השיער בירוק את העיניים בכתום ואת השיניים בזהוב רק שתצחקי.

גדעון היחידי

New member
מנהל
תני לי רק רגע תני לי רק רגע לאמר לך: גם בימים אפלים זוהר כוכבך בתוכי. הריגוש, נותן בי תחושה שבינינו, לא נאמרה המילה האחרונה. תני לי רק רגע אחד במחיצתך. אז, אמוג שוב אל השיגרה האפורה. כי מהם חיי, ללא אהבה ?

מולוקו

New member
נקודה אחיזה

ארכימדס בקש נקודה שלא נעה ולא זעה קבועה ולא משתנה שהזמן שם עומד כמו שעון שנתקעו מחוגיו. ואני בקשתי אותך נערה קבועה ולא משתנה. לא נעה ולא זעה רק אוהבת ורק בי נאחזת.

שמים1

New member
עוד רגע ../images/Emo79.gif

עוד רגע , ואביט בך בסערה הרוגשת בליבך, באור העוטף את עינייך בפריחות גופך המבושם. תן לי עוד רגע קט לקטוף כוכב זוהר , לחייך אליך לנצור חלום.

מולוקו

New member
ביקוע

חיי נחלקים לשניים איתך ובלעדיך אז הייתי אטום ואיתך נבקעתי לאלקטרון. התפוצצות גרעינית הייתה היכרותנו ביקעת אותי לשניים לפנים ואחריך.

הכרה

למדתי לחיות לפי הקווים לפי הכללים חשבתי שחיי פשוט מושלמים ואז צצת ואז הופעת נתת לי להאמין נתת לי להרגיש מבפנים נגעת בכל נימי נפשי לקחת חלק מלבי את אמוני לך נתתי בכל ליבי אותך אהבתי למדתי להכיר את החיים האחרים את האושר הבוקע מבפנים את האור על הפנים החיים לפניך החיים אחריך לעולם לא יהיו אותם החיים.

מולוקו

New member
שניים אוחזין

למה שאגיד דברים שאיני יודע אם אני יכול לומר מה שאני יודע. דברים שאובדים מחפשים להם מוצא רק את רוצה למצוא את עצמך. מבחינתי זה בסדר אם מבחינתך זה ראוי שניים אוחזין ומשלימים הראשון מחפש את השני והשני מוצא את הראשון.

הנאחזת בציציות

אוחזת בך בכל כוחי וחיבוקי ומבטי מספר לך מה הוא כל רצוני ידעתי דברים כך חשבתי ידעתי אהבות כך האמנתי ידעתי גברים כך דימינתי אך כל זה לא משתווה עם האושר העילאי בלדעת אותך להיות שלך בלגעת בך באהבתי לך כל שרוצה זה להתעטף בטליתך ולאחוז בציציותך שתהיה שליח הציבור אבל רק שלי בתפילתי באהבתי בחשקי בתאוותי

מולוקו

New member
וואוו , שליח ציבור

שליח ציבור מסלסל מול התיבה הרת עולם בארייה מתוך אאידה של וורדי, אל צ'זרו. עוטף אותך בטלית מניח ידו על ראשך בעוד נימי הלב נקרעים מעוצמת מיתרי הקול המהדהדים. כעינבל ניתז הקול מול תיבת עץ המהגוני וידו על ראשך רועדת כרטט כובע הפעמון. אל צ'זרו כרוז בוקע וכקיסר הוא מגיח אודם לחיים פניו ולהט החום המעלף.

למעלה