מדונה (לא, זה לא עוף)

Envenom

New member
מדונה (לא, זה לא עוף)

מדונה לומדת קבלה. למה?! גם יש לה קעקוע של ´לאו´ על היד. למה?! מה למדונה ולקבלה? היא רוצה להיות קבליסטית ולהשתלט על העולם? <<צחוק מרושע>> למישהו יש תשובה הגיונית?

hsotrt

New member
עוד טרנד מסריח...

או שרוח קדושה השתלטה על מדונה וג´סטין מאלף אותה בסתר!

suki da yo

New member
מה זאת אומרת?

קודם כל, זה שמדונה לומדת קבלה זה חדשות עתיקות כבר מזמן חצי מהוליווד לומד קבלה, כשהחצי השני הולך על בודהיזם. ובאופן כללי זה שיא האופנה היום להיות רוחני, כמו שזה אופנתי להיות רוקר אינדבידואליסט..

Envenom

New member
אתה רומז על משו?!

אתה רומז שאני לא קורא רכילויות מספיק?! אתה רומז שאני לא מיודע בכל חדשות הוליווד?! אז יש לי חדשות בשבילך! אתה צודק!

אלווינג

New member
או קי עצבנת אותי ../images/Emo46.gif

כישוף ומאגיה זה נורא חמוד, וכולכם בטח גותים נחמדים שגורמים לאנשים להפוך לצפרדעים, אבל באמת, לרדת על מדונה שנכנסת קצת לקבלה ויהדות ואפילו שמה את זה בקליפ עולמי? תגיד/י תודה ותשתוק/י, זה מה שאני אומרת. אז מה אם זה יכול להיות תעלול שיווקי מתוחכם של חבורת מנהלים אישיים וכל ההבל"ת הזה שנועד להוסיף למדונתנו גוון מסתורי וגותי, אבל למען האמת- למי אכפת? בשבילי, לראות את הקשר של התפילין בקליפ של מדונה או קעקוע של אותיות עבריות על עורה הענוג של זמרת ברמה עולמית זה מאד נחמד, אפילו אם בשבילך זה בולשיט. אז שתיהנה לה מדונה, ושתהנו אתם מלהרחיף אנשים או מה שאתם לא עושים ואל תמתחו ביקורת על דברים שנראים לכם "צומי" ולא הגיוני, כי, למען האמת, אתם גם, קצת, לא הרבה, "צומי", והגיוניים זה לא הMIDDLE NAME שלכם. לא שזה רע, אבל עדיין.. כישוף נעים, אלווינג

Envenom

New member
לפי הכרטיסישי שלך..

אני רואה שאת משתמשת חדשה. בכל מקרה- אני אפילו לא מכשף. מעולם לא עשיתי קסם ומעולם אפילו לא ניסיתי. אני רק מתענין בתחום ומשתתף בפורום הזה. ובקשר למדונה- האמת היא שלא ממש אכפת לי מזה שהיא מתעסקת בקבלה. מצידי גם שתלמד לאלף חגבים סורים. ואני לא יודע לאן אני חותר פה... בקיצור- מדונה היא לא הטיפוס של קבלה, לדעתי.

suki da yo

New member
אם מדברים על מעצבנים...../images/Emo46.gif

לידיעתך אנחנו לא גותים שהופכים אנשים לצפרדעים. ומדונה, אם כל הכבוד, היא אמנם בקטע של הקבלה כבר כמה וכמה שנים, אבל עדיין נתונה לנו, מעריציה או שונאיה הקטנים להעביר ביקורת.

בקשה והערה

קודם כל - ההערה: לפני שנים כבר דיברו על הטרנד הזה אצל כוכבי הקולנוע. מדובר ככל הנראה בקבלה מבית היוצר של הרב ברג ודומיו, לא כל כך קבלה מעשית/מאגיה קבלית. ובל נשכח באמת את אלו שהחליטו להיות בודהיסטים או סיינטולוגים (כמו למשל ג´ון טרוולטה). ולבקשה - הדיון הזה מקומו לא בפורום. אני לא מוחק את הדיון משום שכרגע אקט כזה יהיה מיותר, אך להבא אני מבקש להמנע משכאלו. הדיון בהחלט לא תורם לרמת הפורום. שלך

אלווינג

New member
../images/Emo121.gifתגובה!!!!

אנשים, לקחתם את זה קשה! סליחה באמת שהעברתי קצת ביקורת! SHUT ME! FOR FUCK SAKE! אף אחד לא בא כאן לפתח דיון חדש שיוריד את רמת הפורום (אוי, הפלצנות, הפלצנות) אבל באמת! תורידו קצת פרופיל אנשים, אף אחד לא בא להתקיף אותכם וקצת ביקורת תעשה לכם רק טוב, בדיוק כמו למדונה. עזבו, אתם לא שווים את המאמץ. להתראות פורום חביב (עד הפעם הבאה....) אלווינג

רק שניה בבקשה...

שימי לב בבקשה לאן היתה משורשרת המודעה. היא הייתה משורשרת להודעתו של EVERNOM. אני בכלל מתנגד לעיסוק בסרטים/סדרות/זמרים/זמרות וכדומה בפורום הזה. זה פשוט לא המקום.

למעלה