מדהים

Nicoleriver

New member
מדהים

כמה צעירים תמימים באים לכאן, שחושבים שיש להם מה שצריך כדי להיות דוגמנים ודוגמניות. עמירם לפחות אתה מנפץ להם את האשליות. דרך אגב, מכיוון שהפורום לא בדיוק שוקק חיים, אולי אפשר לפתוח דיון על זה, מה באמת צריך כדי להיות דוגמנים, כדי שאנשים ידעו ולא יהיו מופתעים פתאום כי כולם אמרו להם שהם יכולים להיות דוגמנים כשבעצם הם סתם מחמיאים להם בלי להבין בנושא.

nnoooni

New member
דעתי..

לכל אחד יש בהחלט זכות להכנס לפורום ולשים תמונות על מנת לקבל חוות דעת, זה לא בהכרח אומר שאותו אדם הוא תמים או חי בסרט, אני לא רואה שיש מקום ללעוג לזה. הפורום הזה נועד לשם כך (בין היתר). כל אחד יכול לפתוח שיחה וכל אחד יכול להביע את דעתו בצורה מנומסת ונעימה. בלי קשר ולצערי הרב, אין ספק שהפורום מאוד השתנה לאחרונה.. אני בעד השרשור שאת (את, כן?) מציעה במידה והוא מתקיים בצורה תרבותית, כי אם הדברים האלה נאמרים בצורה שהיא טיפה "לא נכונה"- זה יכול מאוווד לפגוע ולהעליב.

nooka

New member
זה לאו דווקא נכון.

יש גם "צעירים תמימים" שחולמים להיות דוגמנים (למרות שכן נכון לומר שבעצם לא יודעים מה הפירוש של להיות דוגמן..) ורוצים לדעת אם יש להם מה שצריך. לא כל הצעירים התמימים שמבקשים חוות דעת עושים זאת ממחשבה שיש להם מה שצריך.

החיים פה הם בדיוק כמו בכוכב נולד

תמימות זה לא דבר רע..... אדם יכול לחשוב שיש לו מה שצריך וזאת זכותו אני מהנסיון והעיין שלי מנסה להגיד לו את הסיכויים שלו לעולם הספציפי הזה לא שופט אף אחד לגבי החיים הפרטיים שלו או עיסוקיו זה פורום דוגמנות. נקודה.

למעלה