מדהים

niregev

New member
מדהים

איפה להתחיל? כבר שנים אני מרגיש שאני צריך לצאת מהארון (כך אני מתאר זאת באוזניהם של אנשים שאני מרגיש שהם מספיק נאורים כדי להתמודד עם העובדה שלא ניסיתי לקיים יחסי מין כבר חמש שנים). לאונן התחלתי רק בגיל 21 וגם זה היה תחת השפעות - סמים קלים וחברתית כמובן. לבחורה היחידה שהיה לי איתה איזה שהוא משהו שקרוב לקשר בחיי אמרתי בלילה הראשון שסקס רק מסבך את העניינים. את רוב הזמן העברתי איתה בליטופים והתכרבלויות. אוי כמה חרא אני אוכל מהעניין הזה! (הייתי חייב לשחרר קצת קיטור) אתמול בערב פתאום שואל אותי חבר אז מה יהיה איתך? אז מה באמת יהיה איתי? זה התחיל בגיל 20 כשגמרתי עם דנה. זה היה מיד אחרי שהיא הציעה לי שנחגוג את הסילבסטר אצלה בבית ואני התפחלצתי רק מהמחשבה. אחר כך היתה עוד מישהי שאני כבר לא זוכר איך קראו לה שהכרחתי את עצמי להיכנס איתה למיטה ואחרי שהיא ירדה לי וזה לא ממש עשה לי כלום התעצבנה עלי שאני כמו גוויה ושזה לא כיף לה ככה. אחר כך מיכל שעזבה אותי באמצע הלילה בגלל שדי הגעיל אותי לרדת לה. אחר כך דבי שהדבר היחיד שרציתי לעשות איתה היה לגעת בה עם הרגל (עשיתי לה ברגל... חיחיחי) אחר כך הייתי עם דבי ועם בחור בשם איתי ביחד כי חשבתי שאולי אני בכלל הומו וזו הבעיה. חדרתי לדבי ויצאתי אחרי חמש שניות - האיבר שלי קמל ופשוט לא הרגשתי שם בנוח! וזהו בסוף הגיעה לירון שאחרי שליטפתי אותה ערב שלם רצתה שנעשה סקס באתר בניה ואני רק רציתי שהיא תבוא אלי הביתה ונישן ביחד. כמובן שהיא לא דיברה איתה אחר כך יותר אבל לפני זה ציינה שאני הדבר הכי מוזר שהיא פגשה בחיים. זה היה בגיל 25. עוד שבועיים אני בן שלושים. אולי הפורום הזה הוא המתנת יום הולדת שלי לכבוד העשור הקרוב. תודה. דרך אגב (ונראה לי מוזר לכתוב את זה כי אני כבר לא ממש מנסה למצוא בת זוג כבר שנים) אני הרווק האחרון בחבר'ה שלי ואם מישהי רוצה לתהות על קנקני היא מוזמנת לשלוח הודעה. בשורות טובות לכולנו. ניר

snoopytush

New member
ברוך הבא!

אתה מאשר את התיאוריה שלי שלבנים קשה יותר ומלחיץ יותר מבנות מבחינת סקס... רק שתדע היה לי חבר מיני מאוד וגם הוא לא תמיד הרגיש משהו כשעשו לו ביד או דברים כאלו למרות ששמעתי שהרבה בנים מיניים אחרים כן הרגישו... מה שניסיתי להגיד שגם בקרב המיניים כל אחד מגיב אחרת...

Berethor

New member
בטח שיותר קשה, גם תגדירים כל א-מיני כהומו

יש לחץ על גברים לעשות מין, אפילו הכניסו תדבר הזה לחלק מה"גבריות" בחברה המודרנית והמופקרת. למי שיש ספק בגבריות שלי מוזמן ללכת איתי מכות. א-מיני לא מעוניין בנשים ומין אז ישר שומע משהו בסגנון 'אתה הומו'/'אוליי אתה הומו', זה קרה אפילו לי, למרות שאני משתדל לא להיות בקבוצות של טפשים וסוטי מין. אז אם זה 'ידיד' אני צוחק, אם זה אדם יותר קרוב אז אני אומר שיחשוב עליי כעל נזיר. מה גם שהומואים מאוד מיניים. אל תתנסו בכלום.

amb2

New member
כאילו שזו קללה?

הומו לסבית זה לא כאילו שזה קללה זה הגדרה מינית וזכותם להיות קימים אנחנו גם חריגים תחשוב על זה ואני יודע שאתה מולטי אינטליגנט.

Berethor

New member
עבור מי שלא

לא יתכן שיחשבו שאתה משהו רק בגלל שאתה לא מעוניין במשהו.

Berethor

New member
אני לא מבין למה א-מיניים מתנסים במין

א-מיני שלא מעניין במין יודע את זה ומרגיש, זה כמו שסטרייט יודע שהוא לא הומו למרות שהוא מעולם לא התנסה בכלום עם גברים, א-מיני יודע שהוא א-מיני גם בלי לתנסות בכלום עם אף אחד!. אל תתנו ללחץ החברתי ולאנשים שאומרים "תנסה אוליי תאהב" לגרום לכם לעשות מה שאתם לא רוצים. אם כבר תתנסו בדבר הזה אז רק קשר אמיתי ולא באיזה סטוץ מיני מגעיל.

snoopytush

New member
א מסכימה איתך לגמרי

כשהיה לי חבר אמרתי לו בהתחלה שסקס לא נראה לי כל כך חשוב אבל לא ידעתי שאני אמינית אפילו לא הכרתי את השם... רק אחרי שהתנסיתי יג\דעתי בודאות שסקס לא מרגש אותי אלא רק המגע עצמו, חום הגוף שמתעצם כשאוהבים מישהו. ואל תכנה ההקשה הומואים סוטי מין לידיעתך בזכות הידיד ההומו שלי גיליתי את האתר הזה.

Berethor

New member
את לא ידעת וזה משהו אחר

למרות שאני בטוח שהרגשת שאת לא רוצה ולא מעניינת וכו. אדם שיודע שהוא א-מיני או לחלופין לא רוצה את זה לא צריך לנסות רק בגלל שהוא לא ניסה. יש המון דברים בעולם שאנשים לא מנסים כי הם יודעים מראש שזה לא מתאים. הנא אל תפילי א-מיניים בפח רק בגלל שאת לא ידעת והיית צריכה לכבות כדי לדעת. א-מיניים שכאן ולא התנסו או כל א-מיני שמודע לזה לא צריך לנסות רק כדי להגיד הנה אני לא רוצה ולא אוהב את זה. אם יתנסו אז רק כחלק מקשר אמיתי ורק אם הם באמת רוצים, לא בשביל להוכיח כלום ולא כדי לעשות טובה למישהו. בנוגע להומואים, רק אמרתי שמכנים כמעט כל מיני ככה, דברתי על סוטי מין במובן המיני, בלי קשר לזה שהוא הומו או סטרייט. אין לי מושג איך פרשת את דברי ככה, אוליי את רגילה שסוטי מין=הומואים.

amb2

New member
מה הקשר

אם בן אדם לפני שהפך לא-מיני היה מעדיף גברם או נשים? מה זה משנה עכשיו?? הוא כבר לא הומו ולא סטרייט הוא א-מיני אם בן אדם היה הומו לפני זה הוא כבר לא הומו ולא סטרייט ככה אני חושב

Berethor

New member
לא הפכתי לא-מיני

זה חלק ממני. מין הסתם אני לא מעוניין בגברים, זה לא קשור רק למשיכה. חוץ מזה כל א-מיני שמרגיש אפילו משהו מזערי יכול לקבוע מה הנטיה שלו, נכון שא-מיני זה נטיה אבל היא לא סותרת נטיה אחרת שקשורה להעדפה. חוץ מזה א-מיני הרי לא צריך להוכיח תעדפה שלו על ידי זוגיות או מין אם הוא לא רוצה. זה חשוב בזוגיות ובשיוך, זה חשוב בלי קשר למין. ואל תשכח שיש א-מיניים שמעוניינים בזוגיות ובקרבה תאמין לי שיודעים למי. השיוך ממש לא קשור רק למין, גם מראה אמרתה שלא משנה, מה כל מה שלא קשור למין לא משנה ?

amb2

New member
שאלתי שאלה פשוטה!

למה אתה לא מסוגל לענות? האם מישהו שהיה פעם בקטע של בנים ועכשיו הוא אמיני הוא עדיין הומו וההפך סטרייט?

Berethor

New member
זה לא שאלה בכלל

אין קשר בין א-מיניות להומו או סטרייט, זה משהו בנוסף ומשהו אחר. וגם לא נראה לי שהומו יכול להפוך לסטרייט..

amb2

New member
אגב אני סטרייט אני פשוט מיתעצבן כשאני מרגיש

אני מתעצבן כשאני מרגיש שמקפחים קבוצה מסוימת...בנות הומואים לסביות נזירות וכו קיפוח של קבוצות במיוחד קבוצות מיעוט - מקומם אות!

amb2

New member
קיפוח על רקע מיני, עדתי וכו'

זה דבר מגעיל! בעיניי

amb2

New member
לא הבנת מה כתבתי?

מה זה משנה אם הומו או סטרייט בעבר? אם אסקסואל היום...העבר מת פניטו יש הווה ואולי עתיד זהו בשביל מה ההגדרות הדביליות הומו סטרייט לסבית...פרה סוס..כלב חתול הכל המצאה של בני אדם ...צריך לעשות מה שטוב לנו ולא מה שהחברה רוצה שנהיה כמו כולם זה ביזבוז חיים להיות ככה תחשבו כמה אנחנו שונים ומיוחדים

inbardaf

New member
היא התיחסה למה שכתב berethor

לא למה שאתה כתבתה.. נראה לי שיש לך בעיה לעקוב אחרי סדר ההודעות ואני מבינה אותך, כי כשנוצר מרחק זה באמת קשה לקשר.. בכל אופן - מסכימה איתך לגמרי!!! (p019) ברור שזה נובע משם. בגלל זה המודעות כ"כ חשובה. כשאתה לא יודע שיש דבר כזה, אתה חושב שאם תנסה, אולי כן תהנה. ובכלל שמשהו אצלך לא בסדר. זה חלק מהתסכולים הגדולים שא-מיניים עוברים טרם ידיעתם שהם כאלה.

AL212

New member
אני חושב

שאסקסואליות יכולה להרחיב את ההעדפה המינית. כשהייתי יותר מיני (או פסאודו-מיני, כי זה סקס תמיד הגעיל אותי), הייתי סטרייט טיפוסי. היום, אם אני אפגוש אדם מיוחד שמתאים לי, לא אכפת לי אם הוא יהיה גבר, אישה או כל מגדר אחר. זה יכול להיות דוקא מעניין לגוון ולצאת עם גבר, כל עוד אין סקס (במובן הצר של המילה).

inbardaf

New member
גם אני חושבת לא פעם

שא-מיניות מרחיבה את הנטיה המינית. וגם לי נראה שאם לא הייתי מוצאת גבר מתאים, לא היה איכפת לי לחיות עם אישה (בלי סקס בכלל). אבל עדיין זה יהיה משהו אחר...

למעלה