מדהים

amb2

New member
אתה במצב טוב.

צא עם בחור שניראה לך חכם וחמוד וזה כאלו יש לך שותף וככה תיסתדרו ברור שלא יהיה שם סקס

כי לא פעם בחיים אתה לא יודע עד שאתה לא מנסה

וזה נכון לשני הכיוונים (בין אם אתה אוהב או לא אוהב). היו מספיק דברים בחיים (בלי שום קשר למין) שלא נראו לי מעניינים לפני שהתנסיתי בהם אישית, בין אם מדובר בתחומיי עניין, או תחומי לימוד, או אפילו משהו שטחי כמו סדרות טלוויזיה. זה קרה גם בכיוון ההפוך, כמובן; היו דברים שנראו לי מעניינים ומתאימים לי והייתי בטוחה שאוהב אותם, והסתבר לי שלא. מי שמין מגעיל / דוחה אותו, לא יתנסה, כנראה (או לכל הפחות לא עד שמשהו ישתנה אצלו). אבל מי שזה סתם נראה לו לא מעניין / לא אטרקטיבי, יכול להיות מאוד שירצה לנסות מתוך סקרנות. למה לא? נשמע לי הכי טבעי והגיוני בעולם לנסות*. לפעמים עם האוכל בא התיאבון (וזה נשמע כמו קלישאה, אבל כמו הרבה קלישאות, זה גם הרבה פעמים נכון). * אופי הניסוי כבר תלוי בהעדפה האישית של כל אחד; "לנסות" לא צריך או חייב להיות סטוץ (שאתה אומר שהוא מגעיל, ואני אישית לא בעד, אבל יש הרבה אנשים שטוב להם עם זה, אז אני לא פוסלת כלום ובטח לא חושבת שזה מגעיל. כל אחד ומה שעושה לו טוב. אמר פעם מישהו ואני מסכימה – כל מה שחוקי ונעשה בהסכמה מלאה בין שני בוגרים, קביל מבחינתי).

inbardaf

New member
ברוך הבא!

מדהים אותי כל פעם מחדש לגלות איך כל החדשים שגילו את הא-מיניותם בגיל מאוחר חוו דברים דומים... נסיונות כושלים להנות ממין ותיוג כהומוסקסואלים. בעיני זו אכן מתנת יומולדת לדעת שאתה כזה, כי זה עושה את הכל יותר פשוט. לפחות בתחושה הפנימית. ואכן נראה שגברים סובלים מהנושא יותר מגלל הקישור בין גבריות למיניות. מקווה שתרגיש שלם יותר מהיום ואולי אפילו תמצא זוגיות כלבבך. בהצלחה!

amb2

New member
אני גם לא הייתי בטוח

אם אני הומו או סטרייט בעבר אז מה

inbardaf

New member
אתה לא מבין מה שמנסים לומר כאן

אין לי שום בעיה עם הומואים ולסביות ויכול להיות א-מיני עם דחף מיני נמוך שהוא הומו. הנקודה היא, שלפחות כאן בפורום, אמרו לאנשים שאולי הם הומוסקסואלים רק מפני שהם א-מיניים. ניסו לתרץ את אי המשיכה המינית שלהם לחוסר הבנה שלהם את הזהות המינית שלהם. זה הכל. וזה נראה כאילו זה קורה לכל הא-מיניים הסטרייטים.

amb2

New member
ואני אומר שזה שטויות

שיגידו מה שרוצים לעזזל זה החיים שלנו מה אכפת לנו מה אומרים....זה כמו שמישהו יגיד לי הומו...אני לא אעלב ולא אפגע וזה לא קללה חס וחלילה!!!

inbardaf

New member
זה לא עניין של להעליב

זה עניין של תסכול. אני מנסה להסביר לאנשים שאני לא נהנת מסקס עם גברים, אז חושבים שאני לסבית. ואני מנסה להסביר שאני לא נהנת מסקס באופן עקרוני, אז מה הקשר לסבית? ושבאופן מובהק אני מעדיפה גברים - אז אומרים לי שאין דבר כזה ושאני .. שלל אמירות כמו: עדיין לא פגש את האחד, זה בטח משהו שעברת את חולת נפש וכו'... זה כל מה שמנסים להגיד כאן. התחושה שאתה מרגיש משהו שאתה לא יודע להגדיר, ואנשים מדביקים לך דברים אחרים מוכרים, רק כדי שיהיה להם תבנית מתאימה למה שאתה מספר. יום אחד, כשא-מיניות תהיה מוכרת כמו הומוסקסואליות, זה לא יקרה יותר

amb2

New member
את מבלבלת אותי קצת יקירה

מה אכפת לך אם יחשבו שאת לסבית או אמינית? זה משנה לך? את יודעת מה שאת...אני פשוט לא מבין למה להיות שונה זה משהו נורא הרי כולם!!! פה שונים מה אנחנו יותר טובים מהומואים לסביות...כולם שוים בעיניי

inbardaf

New member
נכנסת לסרט רע

טוב, אני אגיד את זה פעם אחרונה ואם זה לא יהיה מובן, אין לי דרך אחרת להסביר. לא איכפת לי שיחשבו שאני לסבית ולסבית זה לא דבר רע ואני לא חושבת שאנחנו טובים יותר. זה בכלל לא הנקודה. הנקודה היא, שכל עוד לא ידעתי שאני א-מינית וניסיתי להבין את עצמי, לאנשים היה נוח לחפש תבניות שהם מכירים כדי להגיד לי מה הסיפור שלי. ואחת התבניות היותר נפוצות, לפחות ע"פ הסיפורים של אנשים כאן בפורום, היא להגיד לאנשים א-מיניים מתוסכלים שה פשוט הומוסקסואלים (מודחקים) וזו הבעיה שלהם. בזמן שאותם אנשים יודעים שהם לא כאלה ולא בהכרח מצליחים להסביר למה. זה אפילו גרם לי ברצינות לחשוב על האופציה. למזלי, בניגוד לסקס עם גברים, במקרה הזה, עצם המחשבה גרם לי להבין שזה ממש לא הכיוון. קיצר, אנשים אומרים הרבה דברים לאנשים א-מיניים, בגלל חוסר ההבנה שלהם. ואחד הדברים הוא לשייך לא-מיניים נטיות מיניות כאלו.

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo212.gif

עדיף מאוחר מאשר אף פעם

amb2

New member
יו כמה כאלה יש מה זה?

מין דוחה אותך טוטאלית ברמת העיקרון?

queen helen

New member
מזל טוב! ../images/Emo212.gif

(גם ליומולדת וגם לגילוי). אחרי שאני גיליתי מה "לא בסדר" בי, הרבה מאד לחץ ירד לי מהלב. פתאום הבנתי שכל אותן שנים שהתחמקתי ממע' יחסים ומאינטימיות נבעו מתוך רצון להגן על עצמי מפני משהו שיעשה לי מאד רע. אני מניחה שבזמן הקרוב יהיה לך הרבה על מה לחשוב, אך ברגע ש"תגבש זהות" (א)מינית, יהיה לך הרבה יותר קל להבין מי אתה ומה אתה, ולהשקיף בנחת על הטירוף של האחרים. מניסיון... >תוהה על קנקנך<

niregev

New member
גיבוש זהות

בינתיים ליתר ביטחון קבעתי פגישה עם פסיכולוג שהייתי אצלו לפני חמש שנים. אני מקווה שהוא יעזור.

Asexy

New member
מזדהה איתך

חלק נרחב מהסיטואציות שקרו לך ממש דומות לכאלו שקרו גם לי... שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך!

inbardaf

New member
לא! זה מיועד לניר..

אם זה היה מיועד לך - זה היה מופיע באלכסון תחת ההודעה שלך. כבר שמתי לב בעבר שיש לך בעיה בלקשר הודעות...

למעלה