מדהים

מדהים../images/Emo29.gif

מדהים כמה החלטות נחושות לא מחזיקות מעמד אצלי אפילו יום. לפעמים כוח רצון ונחישות לא עוזרות למטרה. לפעמים למרות הכל זה לא מצליח. לפעמים שיש רגש אדיר ורצון עז לכתוב משהו זה לא הולך, למרות האהבה לכתיבה. אני לא מצליחה. לא הולך לי. *אייקון בוכה*

"גם הים הכחול מתנפץ אל החול בעולם

הגדול את לא לבד"
הזדהתי עם מה שכתבת
מממ... אל תכריחי את עצמך לכתוב... זה סתם יחסום אותך... תנסי להרגע.. להוציא תרגשות בצורה אחרת...

אושרת28

New member
חח כמה שזה מוכר ../images/Emo24.gif

ברגע שקורה בלקאוט... כזה אני פשוט שמה לי מוזיקה שקטה נירגעת.. ואז הכל זורם לך מכפות ידך על המקלדת.. אהבה ללא תנאי אושרת

תודה..../images/Emo29.gif

אבל האמת?זה הקטע שהכי פחות מפריע לי. ד"א מאיפה הציטוט הזה ששמת?בכותרת?

אושרת28

New member
מרשה לי להעניק לך קלף באהבה??

אשה יקרה את באמת נפלאה כאשר את נותנת ביד נדיבה, אך יש לך לעיתים בעיה עם נושא הקבלה. לכן אנו שולחים לך עתה שפע של מתנות מרהיבות כדי ללמד אותך לקבל בקלות ובשמחה. אפשרי לנו לפנקך כפי שאת באמת ראויה. בכבוד רב אדון וגברת יקומיאל.. אהבה ללא תנאי אושרת

תודה רבה..../images/Emo29.gif

הקלפים האלה תמיד תמיד טובים ומתאימים.... אבל לצערי אני במצב יותר גרוע ממה שחשבתי..על הפנים אבל מיזה אדון וגברת יקומיאל?

אושרת28

New member
אם תגידי לעצמך שאת במצב גרוע

ותתעקשי על זה אז תתצרי לך מציאות כזאת שתאפיין צרות. תנסי להתעלות מהרגש הנמוך של הכעס והרוגז תתחברי לאורה לאהבה . לאור האין סופי... תתחילי במדיטציות ... אני מבטיחה לך שינוי טוטלי ..... זה מוכר לי מאוד .. כי גם לי יש נקודות של ירידת אנרגיה אייל נתן תרגיל לחיבור .... איזון.... ממליצה לך לעבור עליו....

איל באש

New member
../images/Emo13.gifנשמע מוכר

אני כותב רק שאני מרגיש צורך לכתוב. בכח שום דבר לא יוצא לי.

אדם בתוך עצמו גר

הכל תלוי באמונה בעצמך תחשוב על כל צעד שלך ואז תהיה שלם עם עצמך ואף אחד לא יניע אותך מהחלטות שלך

מ א י.

New member
עצה

לפעמים שיש רגש אדיר ורצון לכתוב משהו זה לא הולך למרות האהבה לכתיבה." עצה שלי להתחבר לעכשיו , למה שאת מרגישה עכשיו אפילו להרגשה של רגש אדיר שרוצה לפרוץ ולא מצליח להרגשה של עצבות מהולה בעייפות וכעס על חוסר ביטוי כול הרגשה שאת מרגישה בהווה לבטא בלי כוונה שזה יצא שיר פרוזה או סתם משהו כולשהו עם כוונה אחת לבטא , להוציא ואז אם לא תבקרי תוציאי ותניחי לזה תראי שהפריחה תבוא מאליה גם אם אחרי שבועיים או יותר מה שחשוב זה הביטוי עצמו שפותח ,מנקה,ומניח קצת לרגש בעיניי נשמותינו חבויות בנו לעד וכישרונות לא נעלמים , למזלנו:)

natalynataly

New member
זו בדיוק הסיבה שאני ממלאה דפים....

כאשר מפעם לפעם אני מציינת לי קטע (שכתבתי) כראוי לקריאה שניה. כלומר שכדי שיצא לי קטע אחד טוב, אני צריכה לשפוך הרבה מאד.... ככה עושה סדר בבלאגאן, מנסחת לי דברים....

תודה על התגובות-../images/Emo29.gif

הקטע של הכתיבה הכי פחות מפריע לי. כשהמוזה תבוא היא תבוא. מפריע לי הלבד הזה.... אני כבר הרבה זמן לבד..בלי חברים... נשמע אולי מוזר אבל בחיי שאין לי חברים. אני לא מתנערת מאחריות. חלק מזה זה באשמתי. אני ניתקתי קשרים, אני התרחקתי מאנשים אבל חלק מזה זה לא באשמתי. אבל הלבד הזה...כל כך רע לי....בזמן האחרון פשוט רע..

מ א י.

New member
מענין ,בדיוק היום חשבתי על כך

ודווקא כול כך ניסיתי להדחיק את המחשבה הזו..:) את מבינה , לי כמעט מעולם לא היתה הרגשה כזו... , לא יודעת למה , אולי כי אני תמיד נוטה לנסות להרגיש את העולם כמקשה אחת , מין חשיבה של כולנו יחד בעולם הקטן הזה, מין כיוונון תמידי למלאכים אלוהים וכול הנושא הזה.. , זה לא שיש לי יותר חברים פשוט איכשהו היום הבנתי שזה נק' המבט. איך הבנתי את זה ? דווקא על דרך השלילה.. דיברתי עם חברה שלי שלא מסוגלת להיות לבד אף פעם , והיא אמרה לי שאנחנו הפוכות , אני יותר מדיי לבד והיא לא מסוגלת להיות לבד אפילו שניה . אמרתי לה שזה סתם שטויות ושאני בסדר גמור ושהיא זו שיש לה בעיה .. אחרי שסיימנו את השיחה , לא יודעת איך.. חשבתי עליה , על כך שאולי היא מרגישה מאד בודדה וניסיתי לדמיין לי את ההרגשה הזו..של הבדידות , אני חושבת שכול כך נבהלתי שכשחשבתי על כך פשוט ניסיתי לדחוק את זה מיד במחשבה ש"אני לא ארגיש ככה לעולם" ... זו הסיבה שאני מניחה שאני לא נוטה לחשיבה כזו.. אך יש בי חלק כזה בטח בפנים שלא פתור עדיין... כלומר מצד אחד אני מודעת לכך שבדידות יכולה להשתנות ע"י שינוי של נק' מבט לכך שכולנו אותו דבר והעולם טוב ובטוח , מעט אהבה עצמית וחיזוק עצמי , ומצד שני , אין לי ספק שאצלי זה פשוט קשור לנק מבט שהתכוונתי אליה בטעות ...או לא בטעות.. מין דרך חיים עם היתרונות והחסרונות העצומים שעליי להתגבר עליהם .. אולי אני סתם מבלבלת ת' מוח זה מה שאני מרגישה.. מצטערת שלא ממש התייחסתי אליךך...זה מה שהכתיבה שלך עוררה בי כעת.:)

למעלה