מדהים, בכלל ודגנית

ב מ ב ו ש

New member
מדהים, בכלל ודגנית

לפני ימים מספר הזכרתי שאני מחפשת עבודה. דגנית יעצה לי לעשות "התכווננות (בשפתי) ואמרתי לעצמי למה לא לרענן אתההתכוונות? וכך עשיתי במשך הסופ"ש. התכוונות מלאה, סובייקטיבית עד כמה שאפשר, נתינת אופציות וכו'. בלי שיפוטיות ובלי ניראה ובלי "נו? מה כבר יכול להיות"? ואתן יודעות, אני תמיד ניפעמת מחדש. זה עובד. ואפרופו הדיון על כישלון והצלחה, אולי מזה שזה עובד אני ניבהלת?? בכל אופן, כרגע יש לה כמה אופציות וכמו תמיד זו הבעיה בשבילי
אז אחלו לי בהצלחה, מאחלת לעצמי שאדע לנתב. תודההההההההההה אז חשבתי שזה ראוי איזכור כאן
אל דנה

דגנית

New member
נהדר! אני מצטרפת להתכווננות למציאת

עבודה.. בינתיים הפאזל מתחיל לזוז למקום הנכון, אז עכשיו ע - ב - ו - ד - ה ! מתאימה, נעימה, מקדמת, מלמדת, מועילה.. עם חברה טובה וכו' וכו' וכו'... לטובתי העליונה.

נפעמת מחדש

מאוד מתחברת למה שכתבת כאן, הכי מפעים שרק אפשר וכל פעם מחדש. וואו איזה כוח יש למחשבה!! אתמול ראיתי אופרה וינפרי והתכנית הביאה עמה DVD מהפכני - הסוד! ובסופו של דבר, הסוד הגדול הוא המחשבה יוצרת מציאות. מה שאנו מזמנים זה מה שאנו מקבלים. הכי פשוט, הכי נכון, הכי טוב.

דגנית

New member
או.. סוף סוף מישהו קיצר את המהות

של הסרט הזה, אני שומעת עליו הרבה לאחרונה, אבל לא יצא לי לראות או ממש להתעמק בנושא. יש גם פורום שקשור בסרט.. או אתר. תודה אוסנת, ואין ספק.. מחשבה יוצרת מציאות חשיבה חיובית יוצרת מציאות חיובית.

זו פעם ראשונה ששמעתי על הסוד

לא ידעתי על זה - אני מניחה שאוטוטו זה גם יגיע אלינו, למדינתנו הקטנה.

מממאיה35

New member
זה כבר הגיע

ובכל חור שסביבי מדברים על זה
מחשבה בוראת מציאות קיימת, כח המשיכה (אנחנו מושכים מה שאנחנו חושבים, שלילי או חיובי), העולם הוא מה שאנחנו חושבים שהוא וכו וכו וכו.. ראתי את הסרט אתמול והפסקתי אחרי חצי שעה. זה טחן לי את השכל. וסורי אני לא מזלזלת בכלל פשוט חושבת שסרט (כמו ספר) יכול אולי לפתוח את הדלת, אבל על מנת ליישם באמת ולהביא את זה לחיים, צריך לעשות עבודה מעמיקה ויסודית יותר (וכן, אני עושה
)

ב מ ב ו ש

New member
את צודקת במובן מסויים

בוקר טוב לכולןןןןןןןןןןןןןןן
את צודקת מבחינה זו שצריך 0בעצם יותר כדאי) לעשות עבודה מעמיקה ויסודית. רק שששששששששש בדרך כבר תתאמני. זה לא סותר, החיים כבר התחילו, והסרט - שלא ראיתי- זה פשוט אולי דוגמא או מעין "פוש" קטן. אז אולי גם על זה כדאי לחשוב. ואת יודעת, יש שפע של דברים שעובדים בשבילנו חושבת שפשוט צריך לטעום ולבחור מה הכי מתאים לנו. אל דנה יום ניפלא לכולנו

וכמו תמיד אני בדיליי חחחחח

על הסוד שמעתי רק לפני כמה ימים, בתכנית של אופרה כאמור. ופתאום עכשיו אני שומעת על זה בכל מקום, נו זה כמו שאת קונה מכונית X ואת רואה אותה בכל מקום, או שאם את בהיריון אז פתאום כולן בהיריון סביבך. אני מסכימה איתך עד מאוד עם הטחינה הזו - זה בהחלט יכול לפתוח את הדלת, או להראות את הדלת, אבל כדי ליישם נכון ולהביא את זה לחיים צריך לעשות את העבודה. ואת עושה? כל הכבוד!!!

מממאיה35

New member
יאפ

אני עושה את הקורס בניסים, שזו עבודה "רוחנית" פנימה והחוצה למשך שנה שלמה (לפחות) עם תרגול על בסיס יום יומי. והיפה בדבר הזה שזה לא רק ספר שבו קוראים, אלא התרגול הוא להביא את זה כל יום לחיים וככה למעשה ליצור לנו אינסוף ניסים, והם מתרחשים בהמונים

פלג מים1

New member
הסוד עכשיו בחינם

אני לא סגורה על חוקיות העניין אבל באותו קישור שנתנו פה למעלה יש עכשיו את הסרט באורך מלא, עם תרגום
בתור אחת שמכירה את הנושא הוא אכן די 'טחינה' אבל מודה שתמיד טוב להזכר בעיקר אם לא 'עושים' עבודה רוחנית תמידית, הכוונה למשהו ממוסד/מסודר.

למעלה