מדד הסופגניה

מֵירַב

New member
../images/Emo26.gif

1 סופגנייה רגילה עם ריבה נוזלית מעצבנת 1 סופגנייה עם ציפוי שוקולד וסוכריות 5 לביבות תפו"א אפויות סה טו.

mesoo

New member
../images/Emo12.gif

יא שמנה

mesoo

New member
היום

אכלתי סופגניה אחת עם ריבה וביום ראשון שעבר אכלתי איזה 5/6 עם וניל וחשוב לציין שלא ספרתי את אלה שהיו ממולאות בחלבה כי כשזהיתי שזה בחלבה זרקתי אותן

לא ספרתי , אבל

אהבתי להכין מתכונים ביתיים שונים לסופגניות ואז גיליתי שסופגניות הביתיות לא כל כך משמינות, הן גם רכות, טעימות ולא כבדות כמו סופגניות רגילות.

berta84

New member
0...לפחות זה החנוכה הראשון בחיי שאף אחד

כבר לא יוכל להשוות אותי לסופגנייה מדהים כמה שאנשים מרשים לעצמם לפגוע באחרים רק בגלל מראה חיצוני

על אותם אנשים שימי פס

באמת. הם לא שווים. ולפעמים אנחנו חושבים שהם חושבים ככה וזה לא נכון. יום אחד קיבלתי כאלה מחמאות מאנשים שחשבתי שהם חושבים עליי דברים אחרים כשהיה לי רע ואני רואה הכול אחרת. העיקר אם טוב לי עם עצמי ואני מרגישה שלמה עם עצמי זה הכי חשוב. אפילו ידיד שלי, שלא חשבתי על זה, כתב עליי שאני המתלבשת הטובה, היית מאמינה לזה? תאהבי את עצמך ותעריכי את עצמך, כי בסופו של דבר את זו שנשארת לעצמך! ♥

mesoo

New member
החלטת להתנצר??

או להתאסלם? אבל גם הם אוכלים סופגניות בחנוכה

deathcaster

New member
ממממממ..........

היא לא כתבה "חג יהודי אחרון" ........היא כתבה "חג אחרון" .... כך שזה עוד יותר מפחיד

מֵירַב

New member
הלוווווווווווווו להרגיע שמה! לא התכוונתי

להלחיץ אתכם! זה משהו טוב (לא, לא הריון/חתונה/פרס נובל) - ותדעו בקרוב

mesoo

New member
מתי בקרוב?

פרס נובל ?? את מאווווד רחוקה מזה הריון? לא נראה לי ,,מממ לא לא בטוח שלא חתונה? ואללה יש מצב ..עשית אותה מירב?

למעלה