מג"ב מרכז

tal magav

New member
מג"ב מרכז

הכוונה במועצה אזורית דרום השרון שיושבת באזור כפר סבא באזור ירושלים אין נוער מג"ב כרגע יש רק במועצה אזורית דרום השרון בשיתוף עם מג"ב מרכז כיום אנחנו עובדים עם מועצות נוספות באזור מג"ב מרכז על הקמת מפקדות נוספות של נוער מג"ב אך לרגע זה יש רק נוער מג"ב דרום השרון

זה אני,

אוהד, מכפר סבא, זוכר אחד שרצה להצטרף? נתת לי את המספר של מתן? זכור לך ?!

tal magav

New member
עכשיו אני יודע עם מי אני מדבר....

אוהד מה שלומך הכל בסדר???? אני עדיין מחכה שתצטרף אנחנו פותחים קורס חדש עוד חודש ואני ישמח אם תצטרף

הכל טוב מה העניינים??

רציתי לשלב את ההפעילות בכפר סבא עם הפעילות שלכם, אבל הדבר לא אפשרי לצערי... אם אני רוצה לעבור אליכם זה אומר שאני עוזב את כפר סבא, ואני מבס נוער כאן, אז חבל לי לעזוב... אולי בעתיד אני אעבור או משהו, תודה בכל אופן !! מה חדש אצלך ?

tal magav

New member
הכל בסדר

וזה לא אומר שאתה יכול להתנדב רק במקום אחד אתה יכול גם אצלנו גם בבסיס שלך להתנדב

ככה גם אני חשבתי... אבל

אי אפשר. את התיק שלי אתם רציתם ואם אני מעביר אותו אליכם, אז אני לא אהיה בכפ"ס... זה למה. הייתי שמח אפילו באופן חד פעמי,לבינתיים, לצאת אתכם. יש מצב ?

tal magav

New member
אין שום בעיה

אני יכול לעשות לך תיק חדש תהיה בקשר עם מתן מחר שיזכיר ואני יטפל במקרה שלך

ghost7

New member
סליחה על ההתערבות

אבל אין מניעה להיות בשתי המסגרות. (סך הכל- שתיהן מסגרות משטרתיות). אני, ולא מעט אחרים, עושים זאת.

La Gamba

New member
מעניין

אני גר בדרום השרון, אבל בשטח עירוני (הוד השרון). אבל אני די מוקף בכל היישובים האלה, ככה שאם יש נוער מג"ב בדרום השרון זה יכול לעניין. מה היקף הפעילות? איזה סוגי פעילות אתם עושים?

mor87

New member
נוער מגב

כמו שרשום בלינק שטל שם אנחנו מסיירים בד"כ פעם בשבוע עם מבוגרים בג'יפ הסיורים שלנו נעשים באזור השרון על מנת לאבטח את הישובים ולמנוע גניבות חקלאיות / גניבות בכלל / פעילות חבלנית וכו... במהלך הסיורים אנחנו עושים גם מחסומים לפעמים.. זהו עיקר הפעילות חוץ מזה אנחנו פועלים גם באירועים של בית ספר מה עוד?

La Gamba

New member
כמה אנשים בג'יפ?

חמושים? (כלומר, אני שונא בדרך כלל סיורים ממונעים כי יש יותר דמי אנשים ברכב, ואני סה"כ לא עושה כלום) יש בדר"כ פעילות מעניינת או מייבשת?

mor87

New member
ככה..

כשיש נוער צריך מינימום 3 מבוגרים (אם הבנתי נכון) וכן אנחנו חמושים הנוער חמוש בקרבין והמבוגרים באם 16 או קרבין.. האם יש פעילות מעניינת ? לפעמים.. יש ימים שזה משעמם ואין כלום ויש ימים שיש מרדפים, אירועים... אבל תמיד אני נהנת בסיורים האלו גם אם יש משהו או אין כי סה"כ אני יוצאת עם אחלה חבר'ה

מור יש לך טעות קטנה....

לפחות בכפר סבא זה ככה: צריך מבוגר על 2 נערים. איפה את מתנדבת? בת כמה ?

mor87

New member
אצלנו זה אחרת...

לפי מה שהבנתי, אצלנו צריך 3 מבוגרים על נוער אני מתנדבת בגן חיים, בת 17 יכול להיות שאצלך זה אחרת בגלל שאתם יוצאים עם שוטרים ולא עם מתנדבים נכון ?

לא מדוייק...

אנחנו לא עם שוטרים בסיורים... רק מי שעובר קורס יח"מ יכול (מעל גיל 21) אני בן 18 עוד 8 ימים.... מכפר סבא. כמה זמן את מתנדבת?

tal magav

New member
אוהד....

אם אני לא טועה על כל נוער צריך להיות בן אדם מבוגר אבל בסיורים של מג"ב הנוער חייב להיות רביעי וחמישי בצוות הוא לא יכול להיות שני או שלישי

למעלה