מג"ב מרכז

אכן מעניין, הנה כמה פרטים

בגן חיים, לפני שדה-ורבורג, יש בסיס הפעלה של מג"ב. יש שם אחלה מפקד, בשם טל, פנה אליו והוא יכווין אותך. מקווה שעזרתי. אגב, אם תרצה להתנדב בכפר סבא, אתה מוזמן, צור איתי קשר. בן כמה אתה ?

La Gamba

New member
כעיקרון אני מתנדב כבר

בנק' בהוד השרון (של תחנת כפר סבא), כבר כמעט שנה (אפילו קיבלתי תעודת הוקרה לפני כמה ימים
) אבל התעניינתי בפעילות של נוער מג"ב כי אולי אני ארצה לגוון בפעילות שלי בעתיד. (עכשיו זה קצת חדגוני) אני כעיקרון בן 17.

mor87

New member
אם אתה רוצה

להתנדב אז בקרוב נפתח קורס חדש של נוער מגב תדבר עם טל שנמצא פה בפורום (Tal Magav)

tal magav

New member
פעילות נוער מג"ב

פעיליות נוער מג"ב די שונות מהפעילויות של הנוער בעיר נוער מג"ב משמש כרביעי או חמישי בצוות שמסתובב בתוך האזורים הכפריים על מנת לצמצם עבירות של גניבות חקלאיות אך לאחרונה מתעסק במישור הפחעי הנוער בצוות עובד ותורם בדיוק כמו מתנדב רגיל רק עם כמה סייגים כמו שכתוב בנהלים וגם האימונים של הנוער נעשים על ידי מדריך לוט"ר,ואנחנו מלמדים את הנוער להיות מקצועי בשטח בדיוק כמו המתמידים הרגילים כדי לשאול את החברה שמתנדבים בנוער ונמצאים פה בפורם כמו מור איך זה נוער מג"ב

שוטר82

New member
תתקנו אותי שניה אם אני טועה

אבל נוער מג"ב פועל עם מדים של מג"ב? או שזה כמו מפקדות נוער בעיירות?

ghost7

New member
לא מכיר לגבי נוער

אבל במג"ב אין מסגרת קלאסית. ואם הם עוברים קורס- מה ההבדל לגבי מדים? (לעומת בוגרים הכוונה).

mor87

New member
לא מדים מלאים...

נוער מגב פועל רק עם חולצות של המשטרה אני חושבת שאסור ללבוש מדים מלאים עד גיל 21

tal magav

New member
אז ככה.....

נוער מג"ב הולך בלי מדים בגלל שהם לא מתמידים ורק מתמידים רשאים ללכת עם מדים למרות שהנוער עובר הכשרה כמו של מתמיד.... הנשקים של הנוער הם בדיוק אותם נשקים כמו של המשא"ז הכחול רק קצרים ולא מעץ והיקף הפעילות של נוער מג"ב שונה מהיקף הפעילות של הנוער הכחול....

ניב מגב

New member
לחזק את הדברים של טל

אנחנו לא יכולים להיסתובב עם אמ 16 רק עם קרבין ובקשר למדים זה רק למי שאחרי צבא זאת או אחרי גיל 21

למעלה