מגפי UGG

advora1

New member
מגפי UGG

היי
ראיתי היום קופון למגפי UGG ב 479 שקלים. רציתי בבקשה לברר: נראה לכם שמדובר באמת במקור? והאם נראה לכם יפה להזמין את הגבוהות בצבע חום כהה בלי כפתור? אני תוהה אם יצא לי להשתמש בהם עם מזג האוויר של הארץ... אבל המחיר נראה מחיר מאוד טוב יחסית למחיר שיש באוריג'ינלס. http://www.hadealhayomi.co.il/index.php/site/index/deal_id/189 תודה

@יעל@

New member

אני לא הייתי מזמינה. אלא אם כן הייתי גרה בי-ם. ששם קר טילים. החורף במדינה הזו לא מצדיק קנית מגפיים כאלו. רק מלהסתכל עליהם נהיה לי חם
אגב, לא מפחידים אתכם אתרים האלה, לאור מה שקרה עם פריצת כרטיסי האשראי? יש גם את המותג EMU שהם די דומים נראה לי שיותר זולים. מוכרים אותם בחנויות של קרוקס.

c 2 4

New member
זה נראה דומה באופן חשוד

לדיל שהוצע ב"כן זה זול". שם התברר שאלו נוכלים שמוכרים וugg מזוייפים שמגיעים רק אחרי חודש וחצי במקרה הטוב (כדי שלא יפתחו תביעה בפייפאל). אם את ממש רוצה עדיף לך לרכוש את הemu שדומות או UGG שלא יהיה ספק לגביהם. באופן אישי, הugg שלי שימשו אותו גם בשיקגו וגם בת"א, אבל זה בגלל שכפות הרגליים שלי קפואות באופן תמידי.

לא ממליצה לך להזמין

הרבה בנות נעקצו מאתרי קופונים שניסו לקנות נעלים ממותגות בחצי מחיר לי זה קרה עם נעלי נייקי אבל תגגלי ותמצאי הרבה עקיצות של המגפים

למעלה