מגפיים אדומות

newKiticat

New member
מגפיים אדומות

אז איך- ומה.. איך מגפים אדומות יכולות להיות שיקיות, ולא זנותיות? סקסי וצבעוני אבל לא מוגזם....? המלצותיכן. בבקשה.

kaij

New member
תלוי באדום

בעיני מגפי לקה אדומים למשל לא יכולים להראות מכובד ויהי מה בתחושה שלי לא לשלב אותם עם שחור כי זה יוצר מראה נורא דרמטי לדעתי דווקא צבעים בהירים ופסטליים אפשר להקפיץ ע"י מגפיים דרמטיים (ורוד, פודרה וכאלה) גם אפור (בהיר או כהה) משתלב מאודיפה עם אדום בלי לגלוש לזנותי ובאופן כללי לא חשוף מדי (לא שאת אי פעם גולשת לזה) ולא צמוד מדי אבל מה אני מבינה, לא יכולה לנעול נעליים אדומות בכלל

kaij

New member
חחח כל אחד והתמונה שלו

מה שאמרתי עדיין תקף לדעתי - בהיר ואפור ולא שחור בכל מקרה, המגפיים יהיו כוכבי ההופעה ולא שום פריט אחר

מגפיים אדומים עם עקב נמוך

יכולים להראות מדהים. אגב, ראיתי כאלו גם בגימור לק ובחיים זה לא יראה פרחי או זנותי כל עוד זה בשילוב של עקב נמוך ולבוש סולידי מאזן.

Zorikit

New member
לדעתי זה צריך להיות לא אדום כתום - חם

אלא אדום קר שנוטה קצת לבורדו. מגפיים אדומים של ממש פשוט תמיד נראים לי זולים או מבחינת זולים נערה עובדת או מבחינת צ'יפ פשוט...

newKiticat

New member
אני נוטה לכיוון הבורדו

ובאמת היה לי זוג בורדו שאיכשהו עבד מאוד מוצלח עם הרבה דברים. אבל אני חושבת על אדום-אדום. לא פלסטיקי או וינייל. ראיתי דגם מאוד יפה, אבל אני חושבת שמה שזורק אותו לאסוציאציה של נערה עובדת זה העקב.

Aussie Girl

New member
מגפיים אדומות

מאוד קשה לשלב לדעתי. בורדו זה סיפור שונה אבל אדום-אדום זה שונה כי זה הרבה יותר בוהק ודרמטי. בשביל להמנע מהמראה הזנותי הייתי משלבת אותן עם שמלה שחורה או שחורה-לבנה, לא צמודה מידי ובאורך של הבדרך או טיפה מעל הבדרך. להשאיר ככה פשוט או להוסיף איזה אלמנט אדום כמו חגורה דקה, צעיף או תכשיט. המפתח לשיקיות במקרה של מגפיים אדומות זה להשאיר את ההופעה כמה שיותר פשוטה עם גזרות פשוטות או קלאסיות. חוץ מזה המון תלוי בנעל עצמה. יש מגפיים אדומות שיראו זנותיות לא משנה איך שאת משלבת אותן. לא נראה לי שזה הסגנון שלך, אבל מגפיים גסות יותר בסגנון צבאי כזה או ד"ר מרטנס למשל, משתלבות נהדר עם כל כך הרבה דברים ולא נראים זנותיים בכלל. זה לא משהו שהייתי קוראת לו שיקי אבל זה פתרון נהדר למגפיים אדומות ליומיום שאפשר ללבוש בלי יותר מידי לשבור את הראש.

newKiticat

New member
אני מפנטזת המון זמן על מגף

אדום סקסי.
אבל כל כך פוחדת שזה ייצא זנותי... בכל מקרה אהבתי את הרעיון של שחור-לבן. לאו דווקא שמלה שחורה. אבל שמלה שחורה-לבנה. אפילו יש לי שמלה שאני חושבת עליה...

Aussie Girl

New member

נראה לי שזה יכול לעבוד גם עם חצאית וחולצה. נגיד חצאית שחורה וחולצה שחורה ולבנה. זה יכול להיות מראה קצת מחוייט אבל עם זאת שיקי בשילוב הנכון. קנית כבר את המגף? אם עדיין לא אז אולי תנסי אפילו ללכת לחנות למדוד אותו בשמלה שאת חושבת עליה. אם זה עובד אז אחר כך בטוח תכלי למצוא למגפיים עוד שילובים.

newKiticat

New member
אחלה. תודה.

אני מאוד אוהבת את הראשון... הטריק הוא כנראה גם למצוא את המגף הנכון. (רמז: לא סטילטו...
)

efrato1

New member
או לחילופין ללבוש תמיד עם גרביון אדום

שימי לב למוטיב החוזר ...

pixie lul

New member
אוף, היא כזו מהממת

חבל שאף פעם אין לי זמן ממש לחרוש על הבלוג שלה. תודה על הקישורים - בעיני שני האחרונים פשוט מרהיבים.

האמת שלי יש מגף אדום בוהק. אבל הוא עם

עקב שטוח ואני נועלת ליום יום עם ג'ינס וחולצות , אז אף פעם לא קיבלתי תחושה שהוא זנותי()

למעלה