מגף קיץ

@יעל@

New member
ישראלית ביותר:

http://flyfoot.co.il/

אלו הנעליים שלהם הקיץ: http://flyfoot.co.il/?page_id=2288

אני ניסיתי את הגירסה השטוחה של הנעליים שענת מדברת עליהן, ועוד זוג אחר עם הריפוד ולזוהר נדמה לי גם יש את העקבים.
הנעליים מאוד נוחות אבל הן התרחבו עליי וניפרדתי מהן. מידה פחות הייתה ממש לוחצת לי ברגל
כניראה שבגלל שהן לא מעור.

sheffys1

New member
עונות בול על ההגדרה שלך

"משהו קצת אלגנטי ליום-יום"
לקלארקס יש משהו מאוד דומה שמדדתי, ואני מסכימה שהן סוג של "קז'ואל אלגנטי" (אוקסימורון, מישהי?!
)

newKiticat

New member
נראית מאוד חמודות!

השאלה היא איך זה יושב לך על כף הרגל..

נינה0000

New member
באופן די מפתיע הן יושבות לא רע בכלל.

אם אני אקנה אותן זה יהיה זוג נעלי העקב הראשון בחיי (לא כולל נעלי וודג')!!! יש לי נסיון רע מאוד בלמדוד נעלי עקב (ונעליים בכלל) בגלל כפות הרגלים הרחבות מאוד שלי, ואני שונאת להכנס לחנויות נעליים, במיוחד לניין ווסט

newKiticat

New member
אני בעד. הן נראות טובות

אגב, זו רק הרוחב או גם המידה עצמה?

נינה0000

New member
זה הרוחב בעיקר

מידת הנעליים שלי 39.

קניתי אותן בסוף. בעלי ממש לא אהב

newKiticat

New member
הן נראות מעולה על הרגל!

תתחדשי!!!

אפשר לשאול מה בעלך כן אוהב? (לא מתוך התרסה... אני לחלוטיין מקבלת שלפעמים שווה לקנות פריטים שהבעל מפרגן להם, אבל יש לפעמים פריטים שבגלל החוסר נוחות שלהם הם נשמרים לבעל.....
)

נינה0000

New member
תודה!

בעלי לא אוהב כל דבר שלדעתו פוגע/מזיק לגוף כמו עקעוקים, עגילים, עקבים, איפור וכו'. בנוסף הוא לא אוהב דברים מקושקשים (הוא לא אוהב את הפפיון, למשל). הוא תמיד לובש חולצות חלקות (ללא דוגמאות, כפתורים, וכ') עם צווארון עגול, ומכנסיי מטיילים או בשחור או באפור. אבל סטייל ספורטיבי הוא אוהבת רק על עצמו

אז נראה לי שמה שהוא הכי אוהב זה נעליים שטוחות חלקות. בכל מקרה, הוא מכבד את הבחירות שלי ואני מכבדת את הדעות שלו. למדתי לא להתבאס כל פעם כשהוא אומר שאני לבושה כמו דוסית או שהנעליים שלי ממש לא לטעמו (לזכותות יאמר שאם משהו לא מוצא חן בעיניו הוא לא מביע את דעתו אלא אם אני שואלת).

סתם מסקרנות... מתי הוא חושב שאת לבושה כמו

דוסית? עם חצאיות?

כי זה מזכיר לי שפעם, בחורף, לבשתי חצאית מיני ג'ינס עם גרביונים עבים (היא כ"כ קצרה שאני פוחדת ללבוש אותה בלי גרביונים) והחבר אמר שזה נראה לו דתי!

נינה0000

New member

בעלי חושב שחצאיות ג'ינס זה רק לדתיות. אבל מה עם חצאיות ג'ינס מיני? אה, זה לפרחות

נראה לי שכל חצאית שמגיעה עד הברך נותנת מראה דתי בעיניו. הוא חושב שחצאיות ארוכות זה לדתיות ולזקנות בלבד. הרבה פעמים אנחנו הולכים ברחוב ואני מראה לו נשים שלובשות חצאיות ארוכות ונראות ממש טוב או לא נראות דתיות בכלל. כנראה שאני לא אצליח לשכנע אותו.

מרים 882

New member
נראות מצוין.את מכירה במוסקוה את האזור

של "מארינה רושה"?יש שם חנות כל בו גדולה וותיקה "מארינסקי-אוניברמג" יש להם מחלקת נעליים מצוינת ,בקומה הראשונה.

נינה0000

New member
תודה!

בטח שאני מכירה! אבל לא שמעתי על החנות. לימדתי עברית שם באזור פעם (טוב, ברוסיה אני נחשבת למומחית לעברית
)

תתחדשי!

אני מסכימה עם קודמותיי שהן יפות. אין פה הרבה מה לקלקל - נעלי עקב קלאסיות, רק עם פפיון. מאוד דומות לנעלי העקב הראשונות בחיי (כולל וודג' :) ) שקניתי לפני כמה חודשים לאירוע חשוב ומאז לא היו לי הזדמנויות רבות לנעול לצערי... הן לא ליומיום וגם לא לקיץ (שלי הן בלי פפיון אבל באותו גובה בערך).

למעלה