מגף למלאות

mira590

New member
מגף למלאות../images/Emo201.gif

שלום רב, אולי מישהי תוכל לסייע לי מניסיונה האישי/חברתי. יש לי רגלים נפוחות ומלאות, לא מצליחה לרכוש מגף מתאים לחצאיות שלי. כשאני מנסה לרכוש מגף גבוה אני נתקלת בבעיות הבאות: 1. או שיש מגף קצר בלבד. 2. כשיש מגף עד לפני הברך, השרוול לא נסגר (אפילו לא בחציו) האם יש מקום/חנות כלשהי שנותנת פתרון לבעיה הנ"ל? רצוי שהמחיר יהיה אטרקטיבי דייה לפשוטת יום כמוני. תודה, מירי.

sivosh

New member
איזה אזור את מחפשת?

היו מספר שירשורים די גדולים על נעליים בשבועות האחרונים. מוזמנת להסתכל אחורה...

mira590

New member
אזור השרון

אזור השרון רצוי, אפשרי גם ת"א -אני מחדרה .

sivosh

New member
אם את מחדרה, דווקא ממליצה לך לעשות

טיול לצפון-בקניון חיפה יש את נעלי ברמא, בקומה הראשונה קניתי שם מגף כמעט עד הברך, ולי יש רגל-ברוך השם! בנוסף המון המליצו פה, על נעלי TO-GO מגף שלהם לא נסיתי אבל הנעליים מאוד נוחות. בנוסף יש חנות שנראת בורדו גם שם הבנתי שהתחילו למכור נעלים, ולפי מידות גם של רוחב! זה נמצא ממד ליד הוד השרון. אני לא זוכרת את האתר כרגע, אם אני ימצא אח"כ אצרף לך. בהצלחה :)

mira590

New member
ניסיתי

ב- TO GO ניסיתי, הנעל לא החזיקה מעמד, ואם להקצין ולומר (זבל) בקושי שבוע, אומנם זולה אך אינה יציבה מספיק. תודה על האינפרומציה יקירה.

עקשנית25

New member
אם אין לך בעיה של כסף

לניין ווסט יש סוגי מגף בחנות (האמת שגם המוכרות קצת לא ידעו עד שאמרתי להן) המגפיים באים במידת רוחב ובנוסף במעלה הרגל שמו אבזם להקטין ולהגדיל את ההיקף. חברה שלי נאבקה במגף שלהן עד שהראנו לה שיש אבזם מיוחד מגפיים לא זולות בכלל בין 800 ל 1300 ש"ח בערך למגף גבוה שוות כל אגורה שחוקה כי מחזיקות שנים ובאיכות מדהימה לי כל הארון נעליים שלהם ושווה להשקיע! שווה! שנים הן לא מתבלות. הצלחה

mira590

New member
../images/Emo7.gifתודה אבל...

אמאל'ה...מרויחה שכר מינימום.....

talinitaly

New member
בדיוק נכנסתי לרשום המלצה על

נעלי מרקו. הייתי היום בסניף בקניון מלחה ומצאתי לפחות 4 זוגות מגפיים שנרכסו עד הברך. הם גם אחרי הסטוק דיי כך שהזוג שרכשתי (הזמנתי...לא היה במידה) עלה 149 שקלים ועוד 25% הנחה ועוד זוג של נעלי בובה עלו לי 80 שקלים. יש מצב טוב שמחר אני חוזרת לרכוש עוד זוג של מגפיים בסגנון בוקרים על עקב קטנטן. המוכרת בקניון מלחה הייתה ממש מתוקה ולא לחצה יותר מדי. הציעה כל מה שחשבה שמתאים וממש קלעה לטעם שלי. בקיצור- מומלץ. ועוד מגף חום שנרכס בעזרת שרוכים מאחור ונסגר עד הסוף על הרגל אפשר למצוא בפול אנד בר, שבכללי יש להם נעליים מעולות (המותג הוא X-DYE) ב-399 שקלים. גם מחיר סביר וגם עור אמתי ולא משולב לייקרה. גם בנעלי טוגו יש מגפיים מלייקרות שונות ובדגמים רחבים אבל לא מצאתי עוד כלום שקלע לטעמי.

mira590

New member
תודה

טוב לדעת, למרות שדי רחוק מחדרה... ידוע לכם על סניפים באזורנו? או שרק בסניף זה יש מחירים יפים שכאלה?

B612

New member
נראה לי שבקומה השנייה

עכשיו כשאני חושבת על זהב יש מצב שהם לא חלק מהרשת הארצית אבל על השקית, הקבלה והנעליים כתוב נעלי מרקו...יכול להיות שלחנות יש שם אחר וזה שם של ספק או משהו בסגנון. הכל מקרה הקניון הזה הוא מאתגר מאוד מבחינת ניווט אז אני לא זוכרת במדויק איפה החנות ממוקמת. יש להם בחלון שלי של 40% +25%....קשה להתעלם מזה

DREAM111

New member
אחותי קנתה לפני כמה שבועות בביג

בראשון מגף שיש לו ביטנת פרווה (סינטטית כמובן) נעימה שיש לו פטנט חביב שהוא באיזור הרגל נסגר ע"י שריכה ואז בעצם את קובעת את הסגירה של המגף על הרגל. אם לא אשכח שוב את המצלמה בבית אני אצלם את המגפים ואראה. כדאי לבדוק בסניפים של השופרסל ברחבי הארץ.

arielb

New member
מוכרמאוד

ואני ממליצה בחום רב על מגפיים של ברמא. מגפיים מגיעות לברך מלייקרה לא גבוהות מאוד מאוד נוחות למי שיש רגליים נפוחות ומלאות. המחיר ממש מעולה 250 ש"ח אני קניתי חום ושחור, כי גם לי קשה למצוא מגפיים. בהצלחה!

למעלה