מגעים כשידך מתחילה ללטף לרדת מהצוואר אל הכתף אל החזה לאט לאט, בעדינות אני לוחשת לעצמי, סבלנות
ר רוני2511 New member 16/6/06 #1 מגעים ../images/Emo202.gif כשידך מתחילה ללטף לרדת מהצוואר אל הכתף אל החזה לאט לאט, בעדינות אני לוחשת לעצמי, סבלנות
מגעים ../images/Emo202.gif כשידך מתחילה ללטף לרדת מהצוואר אל הכתף אל החזה לאט לאט, בעדינות אני לוחשת לעצמי, סבלנות
ב ברבאימה New member 16/6/06 #2 מגעים ואז אני את ידי שולחת מכנסיך פותחת משילה את החולצה ואז אין שום חציצה את ידך אוביל אלי זכרותך בשתי ידי אין לי סבלנות...
מגעים ואז אני את ידי שולחת מכנסיך פותחת משילה את החולצה ואז אין שום חציצה את ידך אוביל אלי זכרותך בשתי ידי אין לי סבלנות...
ט טאKילה New member 16/6/06 #3 מגעים...../images/Emo79.gif כשאתה... לוחש לעצמך סובלנות אצבעותיך מלטפות נוגעות עושות בי קרעים. , לשונך מלחכת אש מלהיטה בגופי יצרים התאווה גועשת כסכר העולה עד גדותיי. , ואני לוחשת גחלי צועקת תחנונים בוא כבר קח אותי ממני. רוני 2511 ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה
מגעים...../images/Emo79.gif כשאתה... לוחש לעצמך סובלנות אצבעותיך מלטפות נוגעות עושות בי קרעים. , לשונך מלחכת אש מלהיטה בגופי יצרים התאווה גועשת כסכר העולה עד גדותיי. , ואני לוחשת גחלי צועקת תחנונים בוא כבר קח אותי ממני. רוני 2511 ברוך בואך לשירה אירוטית ואהבה
ש שמים1 New member 16/6/06 #4 מגעים ../images/Emo79.gif כשידי בך נוגעת חורטת בך חזיונות של תשוקה אתה מחסיר פעימה מחכה בערגה. ואני באיטיות כואבת כובשת אותך בסערה.
מגעים ../images/Emo79.gif כשידי בך נוגעת חורטת בך חזיונות של תשוקה אתה מחסיר פעימה מחכה בערגה. ואני באיטיות כואבת כובשת אותך בסערה.