מגעיל ת´תחת

שמנתולה

New member
סליחה שאני מתערבבת לכם...

אבל אם זה מעניין אותכם, הבעיה של הפורום היא בתכנים. על הודעה בנושא רציני יש במקרה הטוב 2-3 תגובות, ראו דוגמת המקרה המזעזע בירושלים בו שוטרים עצרו 2 נערים שהתנשקו. על הודעה חברתית כמו דודי בלסר או שאדו יש מיליון תגובות. מה שאני אומרת זה שהפורום הפך לסחבקיה בה אנשים נפגשים רק כדי להחליף חוויות מהבילוי האחרון או התרשמויות מחתיך זה או אחר. אין בזה שום דבר רע, אבל זאת הסיבה שאנשים רבים מדירים רגליהם מהפורום (מה לעשות, זה משעמם בסוף...). תפתחו שרשור או סקר בו יכתוב כל אחד מחברי הפורום מה הוא היה רוצה לראות בו, החליטו לאיזה קהל הפורום יפנה ו... תנו גז! אי אפשר לרקוד על 2 חתונות, מתנהלים פה 2 פורומים במקביל, אחד צעיר וחברתי, השני בוגר ורציני! (ולא, סקס וזוגיות גאה אינו תחליף לבנים בלבד!) בקיצור, הכרעה נדרשת, פני הפורום לאן?

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif צודקת !

צודקת לחלוטין (ולפעמים זה טוב שמישהו מבחוץ קצת מתערבב כי לו יש פרופורציות יותר נכונות) אז ההודעה שפותחת את השרשור הזה נרשמה בעיקר בשביל להיות מין שעון מעורר כזה - משהו צריך להשתנות והתגובות מראות שזו לא רק דיעה שלי. פוליטיקה? זה דווקא כן דבר שקיים בפורומים. כמו שאמר לי מישהו - מתחת לפני השטח קורה הרבה יותר ממה שנראה לעין. ואולי זה חבל ואולי זה טבעי אבל זה המצב בכל מקרה. אז מה הלאה? זו בעצם השאלה. סקס וזוגיות הוא לא תחליף לבנים בלבד - לא בעיני לפחות (וגם לא בעיני המנהלים שלו / הכותבים שבו). הוא פונה לקהל יותר מבוגר ומתמקד בתחום אחד מתוך מליוני תחומים שיכולים להיות בפורומי גאווה. סה"כ אני מאמין שאשכול גאווה יכול להיות גדול ויכול לכלול פורום לכל קבוצה שיש לה מכנה משותף ורצון ליצור קהילה משל עצמה - מתחת אשכול קהילתי גדול יותר. יכול להיות שסקס וזוגיות נראה כמו מה שבנים בלבד היה פעם - אבל זה מה שהיה פעם (ובכל אופן זה לא המקרה בכמה חודשים האחרונים). אז ההצעה שלי היא באמת לעשות חושבים ולהחליט לאיזה כיוון חברי הפורום רוצים ללכת. מי רוצה לנהל אותו. על מה רוצים להתמקד בו ומי קהל היעד שלו. דברים משתנים - וזה טבע העולם. יהיה לי באמת חבל אם הפורום יסגר בסופו של דבר אבל אם זה מה שצריך לקרות - אז אין מה לעשות. ממילא לי כבר אין יותר מדי נגיעה לעניין - בחודש האחרון כמעט שלא הייתי בפורומים (וככה זה גם ישאר לדעתי - נוח לי להיות "בחוץ"). חבל לי שגם כשאני מעלה הודעה כדי לנסות להפנות את תשומת הלב למה שקורה זה מתדרדר להודעות סטייל "בואו נשלח דואר אויר לטקסס" (או משהו כזה). צר לי על מי שחושב שמאחורי כל מילה יש שלושים משמעויות וכולן חיצים של ארס. אז באמת שרימפי, בהצלחה. לפורום - גם כן בהצלחה. ועכשיו הגיע הזמן להחליט מה הלאה. הבחירה היא רק שלכם.

fayd הפשוש

New member
כולם להיכנס גם אתה לייזר!

למרות שזה דבר שכולנו רוצים אתה באמת חושב שזה הוגן לבקש דבר כזה? אני חושב שזה לא הגון כלפיי מרמי הריי אם הוא היה רוצה להמשיך לנהל את הפורום הוא לא היה עוזב מההתחלה אתם רוצים לדעת מה הבעיה של הפורום??? אז הינה התשובה: לא ההודעות, לא התכנים, ולא הגיל! הבעיה היחידה שיש לנו זה שאנחנו מפונקים! אנחנו רגילים שהכל בא לנו בקלות!, על מגש של זהב מגאי, הוא תמיד פתח שירשורים מענינים, הוא תמיד עשה סיכמוים טובים, הוא תץמיד שיעשע, והוא תמיד עזר לכולם, עכשיו כשהוא הלך אנחנו מגלים שאנחנו צריכים לעשות את כל זה לבד ואנחנו פשוט לא מסוגלים לעשות את זה!, וחוץ מזה זה עינין מחשבתי ברובו, אנחנו היתרגלנו לגאי, שבאמת ואני חייב לחזור אל זה גם לו היתה אשמה בעינין הזה, הוא באמת היה מנהל מעולה!, ואז כשהוא הודיעה שהוא עוזב, מיד חשבנו: אוי! הפורום לעולם לא הייה אותו הדבר, אז אנחנו היכנסנו את זה לעצמינו לראש, אז זה הכל! אנחנו פשוט סובלים מ"תלות מרמלד" ואנחנטו חייבים להישתחחר ממנה, אנחנו חייבים ליקלוט שכל מה שגיא עשה לפורום גם אנחנו יכולים לעשות (לא שאני מפקפק ביכולות שלך גאי להפך) זאת כל הבעיה, עכשיו כשמצאנו את הבעיה צריך לחשוב על פיתרון!

זורבבל

New member
לפייד ולכולם

אולי במקום לשפוך טונות של מילים על מה צריך לעשות בוא נעשה?

marco23

New member
גם אני הצבעתי בעד הגבלת הגיל בפורום

אבל מסתבר שאני הייתי במיעוט, או שאולי אנשים הצביעו יותר מפעם אחת נגד הגבלת הגיל. לדעתי צריכים לפתוח פורום "בנים 18 ומטה בלבד", ושהפורום הזה ישאר לבני 18 ומעלה. זה יכול לעזור לנו להפוך את הפורום חזרה למה שהיה בימים הטובים ההם.

עודד 24

New member
אני בהחלט מסכים איתך...

גם אני הצבעתי בעד הגבלת הגיל, אבל עובדה שזה לא עזר. עד מתי צעירים יעלוזו ?

הזהר בלשונך עודד! אל תשכח שגם אני

עוד צעיר, כולו בן 18. אז גם אני בקטגוריה הזו.

עודד 24

New member
אין לך מה לדאוג, אתה כבר עברת את...

גיל ההסכמה, אתה כבר נחשב בוגר. כך שזה לא חל עליך.

לירונר

New member
ומה עם אנשים כמוני ../images/Emo35.gif

אני בן 17.8, שלושה חודשים זה עוד הרבה זמן... ואם היו מגבילים את הפורום עוד כשהצעתם, אני הייתי עוד בכלל רחוק מגיל ההסכמה...

לירונר

New member
הנקודה היא...

למה גיל ההסכמה יעזור בפורום
הרי הרבה חבר´ה בגיל 17 כבר עם הרבה נסיון, וידע בנושאים רבים ומגוונים. אולי הגבלת הפורום לגיל 17 תהיה צעד יותר טוב

resputin

New member
אני אומר לך למה.

כי כמו שאתה בן 17.8, אז לך יהיה נוח שיגבילו את זה לגיל 17, אבל מה עם אנשים כמוני, כמו "fayd הפשוש", ואולי שאר אנשים, מתחת לגיל 17 (מי שלא הוזכר, איתכם הסליחה) שאכן יפגעו מהגבלת גילאים. ובכלל, אתם מניחים משום מה, שהגבלה על בסיס גיל, תפתור את כל הבעיות, או את רובם- אבל לפעמים, כושר הביטוי, או בגרות האדם, כלל לא קשורה לגילו, אלא לאישיות. עכשיו כולנו יודעים, שברגע שתקום ה´חומה´ הזאת, ההגבלת גילאים, אני וכן כלל המוזכרים אשר מתחת לגיל 17, או גיל ההסכמה, מה שיוחלט יוחלט- מיידית לא נוכל לכתוב בפורום זה. ושאלתי שוב עולה, למה? למה, שאדם שיחסית מבוגר, נניח על טווח ה-25 והוא אינו בוגר יוכל לרשום בפורום- רק על בסיס גילו? ומה אם הוא יתנהג כמו ****? ויותר חשוב מזה, מה שבאמת מפריע לי, זה שלא מוכנים לכופף או להתחשב תחת החוקים בשום אדם, כי הגבלה נקבעה- אז היא קבועה. הרי למה אתם מצפים, הא? סליחה, אבל אני באמת לא חושב שהגבלת הגיל של הפורום לגיל 17, תסחום אנשים מלהופיע הנה, לפתוח רישום ולשלוח הודעה אחת כגון שרשור ה"מה גודל הזין של דודי בלסר"- נו באמת, אם למנהלים\אנשים אחרי םהשרשור הזה כ"כ הפריע, חשבתם על לפנות ליקרינו "שתי כלבות בגן העדן" (שאחת פרשה..), ופשוט לגרום לשרשור הזה להעלם? לא, כי הוא נותר במקומו. ובקשר לניסיון, פה אני מסכים עם לירונר, אומנם לרוב בני ה-17 יהיה יותר "נסיון חיים" מלבני 16, 15, 14 ושאר הירקות- אבל לא תמיד. אנשים, בעקרון, זה אומנם לא ממש יתפוס פה, או בכל פורום אחר שתחת הגבלת גילאים, אבל אם הייתם טיפה יותר מתחשבים בבגרות, מאשר בגיל- אולי הייתי תומך ביצירת ´חומה´ של הגבלת גיל. אבל מכיוון שהוכח, ויוכח שלא, אני עומד בעמדתי איתן- אין להציב הגבלת גיל. מדוע? טוב, אני די חושב שהסברתי את עצמי בהודעה קצת ארוכה- קצת קצרה זאת. בתודה מראש, רביב.

RedRose

New member
הגבלת דיל, לדעתי, טעות גדולה../images/Emo70.gif

יש כבר פורום למבוגרים, אז למה להפוך גם את הפורום הזה לכזה
דוגרי, ההגבלת גיל לא תשנה שום דבר. אני לא חושב שאנשים בורחים כי יש פה אנשים בני 17, ואני לא חושב שיש פה יותר צעירים. אם הם בורחים בגלל זה, אז אין לי מה להגיד חוץ מזה שאני לא מבין אותם
כאילו מה, לירון רושם כמו ילד קטן
אני רושם כמו ילד קטן
הדעות שלי לא בוגרות מספיק
לא טובות מספיק.. חמודים, אתם רוצים הגבלת גיל, אני רואה את זה בתור התנשאות, במיוחד שכבר יש פורום לגיל המבוגר יותר. כאילו, אני לא רואה סיבה לעשות את זה. מילא, אנשים בני 14 (שאין כאן..) אבל להגביל לגיל 18
זה לא שדנים פה רק על סקס, או שיש פה תמונות עירום. דנים פה על מה שרוצים, לא משנה מה. אני ממש לא חושב שהסיבה לגסיסה היא הגיל
זה לא גיל
זה משהו אחר, שאי אפשר להצביע אליו, לפחות לא אני. כאילו, מה מפריע בגיל של הצעירים
לדעתי, שום דבר. חוץ מזה, גם אם יש פה אנשים עם אופיי אינפנטילי יותר, זה לא סיבה להגביל. כי אז אפשר להגביל גם כניסה של אנשים עם אופי רגשני מידי, וכדומה.. כאילו, ככה הבנאדם, לא מוכרחים לקרוא מה שהם אומרים, לא חייבים להגיב להודעות שלהם. הגיל זה לא סיבה

yoavon1

New member
נכון, אין אנשים בני 14... היתה רק

בת 13... אבל זה בטח לא נחשב... יואבון

זורבבל

New member
תגובתו של הזורו

בכל מקרה מאוד חבל לי על מה שקורה או לא קורה כאן, אבל אני חושב שלאלץ משהו שלא קורה בטבעיות זה לא במקום. הפורום תרם ועזר להמון אנשים אבל מה שהיה היה, טוב שהיה ועכשיו כנראה נגמר (ואני ממש לא מתכוון לנתח את הסיבות). כמו שאומרים כל סוף הוא גם התחלה חדשה. בהצלחה לכולנו. זורו.

למעלה