מגעילה

מגעילה ../images/Emo67.gif

ה-
התקשרה הבוקר ושאלה עם אני לוקח את הילדה ליום כיפור,הזכרתי לה שאני חולה וזה מדבק ושהיא יודעת על ! טוב שתדע שאני צמא ביום כיפור וגם הילדה לא תאכל (בת 8) וזה על המצפון שלך. מנסה לרקוד לי על המצפון...ולא משנה מה המחיר.

יערית

New member
תגיד ../images/Emo119.gif

זה היה נעים לך לו היו קוראים לך כלב?ואל תאמין לכל מילה שהיא אומרת,נראה לך שהילדה לא תאכל?חשבתי שאתה כבר עברת את שלב המניפולציות שלה,תרגיש טוב
ותצחצח שיניים ואת הלשון בבקשה! גבר שכך מדבר על האקסית שלו,יכול לדבר כך גם אלי!

תגידי יערית איך ../images/Emo107.gif מסתדרת אצלך?

אצלי היא שובבה מאוד מה שטעיתי שחשבתי שהיא רגועה

יערית

New member
איזה קטעים

בדיוק רציתי לפתוח על כך הודעה,היא מקסימה,אני מאוהבת עד השמיים, הילדים שלי קשורים אליה ביום ובלילה,היא מחרבנת לנו בכל מקום ומשתינה..ואני מחייכת לעצמי...זה גומל אותי משיגעון הניקיון
לקראת ערב היא נמרצת ביותר,רוצה לנשוך וכו',ישנה רוב היום בצורה מצחיקה,יש לילדים דובי כלב ענק ששוכב על הריצפה אצלהם בחדר, היא אימצה אותו כאמא,מתקרבלת בתוכה,למרות שיש לה כבר סילסלה מרופדת ומלאה בבובות. אני בינתיים מאד נהנית שהיא כאן איתנו,למרות השובבות והצרכים , הילדים לראשונה חשופים לבעל חיים ומגלים אחריות לגביה. יש לה הבעות פנים של בן אדם-מעולם לא נישקתי בעל חי,איתה העזתי והיא ליקקה אותי בחזרה

../images/Emo9.gif אני מאושרת מהאושר שלכם...

בעל חיים חיובי בכל המובנים. הילדים לומדים מהי אחריות,נתינה,ואהבה לשונה. לילדה שלך זה בא בקלות,את הבן את צריכה לקרב יותר אליה תטילי עליו משימות שקשורות לכלבה,המון שלווה וענין הוא ימצא בה. מאחלת לכולכם הנאה וסיפוק מה

../images/Emo46.gif רק סיימתי לשטוף את הריצפה

התלבשתי להוריד אותה חזרתי לסלון עשתה עשתה בדיוק באמצע
אוףףףף נו טוב זה גור , היא מציקה לכלב שלי נושכת לו את הזנב מצאנו מוצץ אתמול ונתתי לה שתנך אותו איזה צחוקים הולך איתה , אביב היא לא אוכלת הרבה למה?

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחח

שתינו שטפנו היום בכלל הפיפי קקי שלהן,אבל זה מקסים, עכשיו היא משחקת כאן עם בובות לידי:) וגם אצלי שותה רק חלב עש שאקח אותה לוטרינר,אולי בייבי דוגי יהיה טוב עבורן.

יערית

New member
עכשיו מאכילה אותה

מעט קורנפלס טירס בכפית,מסתבר שהיא שורדת את זה ואוהבת לאכול מכפית. גבינה זה רעיון,תודה.

ברבורה ויערית !!!!!!

בשלב הזה של הגורות, לתת להם חלב או גבינה עם לחם מפורר קטן, החלק הרך של הלחם. זה לא הגיל לדוגלי גורים?? הן עדיין בשלב היניקה. לא לתת אוכל מוצק כלשהוא, אחרת הן יחנקו!!!!!! ומקווה שבקרוב מאד, גם אני אוכל להשויץ בחמוסה שלי (כונפה שמה בישראל) מבטיחה תמונות

a n a t i 3 3

New member
עדיפות לתחליפי חלב של תינוקות..

מטרנה,סימילאק.. בהרבה יותר מזין!!!

תלתליפז

New member
כמה שאני נהנית

לקרוא את שיח טיפת חלב הזה....
הנה תקציר ברבורה: "אצלי היא שובבה מאוד ולא רגועה" יערית: "לקראת ערב היא נמרצת ביותר" ברבורה: "התלבשתי להוריד אותה והיא בדיוק עשתה. היא לא אוכלת הרבה למה?" יערית: "וגם אצלי שותה רק חלב" ברבורה: "תוסיפי קצת מיים לחלב" ברבורה ויערית בדקתן אם התינוקות עולים במשקל?? לא לשכוח שאת המרק צריך לרסק בבלנדר ורצוי פטמה אורטודנטית לבקבוק.

יערית

New member
וזוהי רק ההתחלה../images/Emo9.gif

אהבה שנרקמת בינה לבין הילדים,ביני לבינה, בין הגורה לחברים של הילדים. בכל יום הילדים שלי זוכים לחברים שמגיעים לכאן לשחק איתה, מורידים אותה למידשאות ומשתוללים איתה,ועכשיו בכל יום חבר אחר ירצה להגיע לכאן{כך הודיע לי הבן
} צריכה להתכונן לזה נפשית
היא גדלה בכל יום אין ספק,אצטרך לקחת אותה לטיפת חלב לקבל חיסון ובדיקת משקל וגובה

יערית

New member
תודה אביב../images/Emo24.gif

שניהם מאושרים יחד,שניהם מרגישים אחריות כלפיה בצורה יוצאת מן הכלל.עכשיו יש לי בעיה קטנה,הכלבה לא מצליחה להלך בריצפה של הבית בגלל הפוליש,היא נמנעת מללכת ולרוץ כי היא מחליקה...מה עושים?

למעלה