בגלל שאתה צם, הילדה חייבת לצום? הילדה בעונש כי אתה לא לא יודע איך להתמודד עם אמא שלה? כל כך הרבה הודעות שלך כאן על איזה אבא נפלא אתה, כמה אתה אוהב את הבת שלך- אבל להרעיב ילדה בת 8, זה כן, כי צריך להתנקם באמא שלה? איך אפשר לרקוד על מצפון כשאין לך כזה?
כדורים נגד אלרגייה, אמא שלי היתה אומרת "העיקר שיהיה בריא". משלוחה לבת זוגתו (ואת זה ההיתי עושה בשמחה ) של ארוחות מוכנות ליום כיפור לבת הקטנה שמשמשת ככדור משחק בין ההורים. רעיון יפה מעוף.
והאמא צמה".... וואלה יופי, כל האמהות והצמות מרעיבות ילדים וכשהן חולות ומדבקות מעבירות את הילדים למשפחות אומנות (אין אייקון של אירוניה). אילן, הילדה יכולה להיות אצלי בכייף, וכך אמה תוכל לצום בשקט (אלוהים יסלח לה), ואתה תחפש את מירה מהפרסומת שתטפל בך
אבל קודם כל צחקתי... אז... חחח דבר שני - תרגיש טוב. דבר שלישי - צחקתי כי זו אחת הפעמים הבודדות שאני רואה על גבי הפורום גבר שמוציא את התסכול שלו על הגרושה, לרוב זה להפך. וכמובן שהיא משחקת על המצפון... ניראה לך שהילדה באמת לא תאכל?? אז שוב, החלמה מהירה
אני מודע לכך שאסור פה לתקוף גרושות אלה רק גרושים ! הרי אנו הגברים תמיד מחרחרי מלחמות...ולא משנה מה תהיה הבעיה, תמיד הבעיה היא אצלך הגבר הגרוש ולא אצל גרושתך...
לדעתי אין כלל סיבה טובה לחברים פה לזעום או להתנפל על מי שמוציא קיטור.... מה קרה? רק ברכות יום הולדת מקובלות פה? בחיים יש קצת מכל דבר...ברכות איחולים וגם ....כעסים וטיבעי להביע...ומי שלא מביע הוא אינו אמיתי..... ואם לבנות כאן תהיה יותר סבלנות אולי הבנים יפתחו את הלב ויגידו מה כואב להם ...גם הם צד בגרושים..... גם הם מתמודדים ......גם להם יש רגשות לילדים בתקווה שהשנה לכולנו יהיה קל יותר ביחסים בין אישיים עם בני הזוג ואחרים..... פברואר