מגעילה

איזה צמד מילים יפה ../images/Emo99.gif

סופי, סופי
זהו,מעכשיו שותקת בענין הזה,וזה סופי (תרתי משמע
)

deena

New member
אילן?

בגלל שאתה צם, הילדה חייבת לצום? הילדה בעונש כי אתה לא לא יודע איך להתמודד עם אמא שלה? כל כך הרבה הודעות שלך כאן על איזה אבא נפלא אתה, כמה אתה אוהב את הבת שלך- אבל להרעיב ילדה בת 8, זה כן, כי צריך להתנקם באמא שלה? איך אפשר לרקוד על מצפון כשאין לך כזה?

° זואי °

New member
גם אני

הבנתי ככה בהתחלה, אבל אחרכך הבנתי שהתכוון הפוך, יענו זה מה אמרה לו ההיא... ענין של ניסוח...

d a n i e l s 5

New member
את הבנת נכון....

האמא היא הלא בסדר כאן...היא זאת שהולכת להרעיב את הילדה בגלל הצום שלה. זה גם מה אני הבנתי.

maof

New member
אם אפשר לרגע להידחף לדיון בבקשה

אולי נעשה מישלוחה וניפתור את בעית האוכל של הילדה
מישלוחה לאילן.... ומישלוחה לזוגתו.... עד שתיגמר סוגית קרקר נגד קרקר
מעוף

d a n i e l s 5

New member
משלוחה לאילן....

כדורים נגד אלרגייה, אמא שלי היתה אומרת "העיקר שיהיה בריא". משלוחה לבת זוגתו (ואת זה ההיתי עושה בשמחה ) של ארוחות מוכנות ליום כיפור לבת הקטנה שמשמשת ככדור משחק בין ההורים. רעיון יפה מעוף.

L o v e M e1

New member
זה נשמע כמו "אוי אוי אוי אני חולה

והאמא צמה".... וואלה יופי, כל האמהות והצמות מרעיבות ילדים וכשהן חולות ומדבקות מעבירות את הילדים למשפחות אומנות (אין אייקון של אירוניה). אילן, הילדה יכולה להיות אצלי בכייף, וכך אמה תוכל לצום בשקט (אלוהים יסלח לה), ואתה תחפש את מירה מהפרסומת שתטפל בך
בריאות ושנה טובה.

אני הבנתי שונה

שבגלל שהוא צם אז אם הבת שלו תהיה אצלו - הוא לא יכין לה לאכול כי הוא צם

deena

New member
אז האמא מתכוונת להרעיב את הילדה

כי היא צמה ביו''כ? והאמא היא כלבה? בקיצור, לא רק אילן לא בסדר, גם האמא. זוג משמיים? (סליחה אילן שחשבתי שאתה 100% לא בסדר, אתה רק 50%)

deena

New member
אני לא יודעת אם יהיה בירה היום

נראה לי יותר קמפרי אם יש להם. אני תמיד 50%. גם החצי השני שלי 50%, אנחנו עושים השלמות.

אני מתרשמת שלא הבנת אותו כראוי

האם רוצה שהוא ייקח את הילדה לכיפור והוא לא מוכן לקחת אותה מפני שהוא חולה, אז האם הודיעה שהיא תרעיב את הילדה למשך כל הכיפור אם הוא לא ייקח אותה.

folkman1

New member
עזבי . לא נקלט עדיין

שהבחור הזה דורש בדחיפות פיקוח פסיכיאטרי בכלל . הניחו לו ואל תגיבו ויתכן...שיפרוש ...הלואי

מצטערת...

אבל קודם כל צחקתי... אז... חחח דבר שני - תרגיש טוב. דבר שלישי - צחקתי כי זו אחת הפעמים הבודדות שאני רואה על גבי הפורום גבר שמוציא את התסכול שלו על הגרושה, לרוב זה להפך. וכמובן שהיא משחקת על המצפון... ניראה לך שהילדה באמת לא תאכל?? אז שוב, החלמה מהירה

סוף סוף כל הכבוד לך טליהבת על ההבנה

אני מודע לכך שאסור פה לתקוף גרושות אלה רק גרושים ! הרי אנו הגברים תמיד מחרחרי מלחמות...ולא משנה מה תהיה הבעיה, תמיד הבעיה היא אצלך הגבר הגרוש ולא אצל גרושתך...

פברואר68

New member
אילן מותר מותר....לגבר להוציא קיטור

לדעתי אין כלל סיבה טובה לחברים פה לזעום או להתנפל על מי שמוציא קיטור.... מה קרה? רק ברכות יום הולדת מקובלות פה? בחיים יש קצת מכל דבר...ברכות איחולים וגם ....כעסים וטיבעי להביע...ומי שלא מביע הוא אינו אמיתי..... ואם לבנות כאן תהיה יותר סבלנות אולי הבנים יפתחו את הלב ויגידו מה כואב להם ...גם הם צד בגרושים..... גם הם מתמודדים ......גם להם יש רגשות לילדים בתקווה שהשנה לכולנו יהיה קל יותר ביחסים בין אישיים עם בני הזוג ואחרים..... פברואר

G a v ® i e L

New member
נכון שההודעות שלך הם לא אמיתיות,

ואתה סתם מנסה לעורר מהומה ? בחיאת אילן, תגיד ת'אמת.

למעלה