מג'נטיק יקדמו אתכם!!!

מג'נטיק יקדמו אתכם!!!

בועז, דורין ושאר החברים חוזרים למועדון "קמלוט" ת"א להופעה נוספת של ערב רוק מתקדם, במסגרת פסטיבל הרוק. ההופעה של הלהקה תתחיל בשעה 22.00 והחל מהשעה 21.00 יוקרנו על מסך גדול הופעות של להקות רוק מתקדם משנות ה-70': "ג'נסיס", "אמרסון לייק ופאלמר", "פינק פלויד" ועוד. מצורף פוסטר ההופעה. פרטים נוספים על הפסטיבל באתר שלנו. פרטים נוספים על ההופעה של "מג'נטיק" באתר הלהקה הרשמי ובאתר "מתקדם" של ברייטמן.

כבד קצוץ יפציצו אותכם!!!

אל תחמיצו את הופעת הבכורה של הלהקה החדשה "כבד קצוץ". "לד זפלין" ורוק כבד מאוד בפסטיבל הרוק מועדון "קמלוט" ת"א ביום ראשון 21.8.05 שעה 21.00. לפני הופעות "כבד קצוץ" שתתחיל בשעה 22.00 יוקרנו על מסך גדול החל משעה 21.00 הופעות של "לד זפלין" שלא קיימות ב-DVD רשמי. מצורף פוסטר ההופעה. פרטים נוספים על הפסטיבל באתר שלנו.

שריפה - BURN יקרעו אותכם!!!

ואל תחמיצו גם את ההופעה של להקת "שריפה - BURN" שתבצע "סגול כהה" וממשיכיה בפסטיבל הרוק במועדון "קמלוט" ת"א ביום שלישי 23.8.05 שעה 21.00. לפני הופעת "שריפה - BURN" שתתחיל בשעה 22.00 יוקרנו על מסך גדול החל משעה 21.00 הופעות של "סגול כהה" שלא קיימות ב-DVD רשמי. מצורף פוסטר ההופעה. פרטים נוספים על הפסטיבל באתר שלנו.

meandmeandme

New member
אם אפשר הערה קטנה

אני חושב שיש מקום להשקיע יותר בפליירים שמפרסמים את ההופעות שלכם, הם נראים לא מקוצעים, לא מושקעים והכי חושב הם פשוט נראים לא כיפיים, לא גורם לך להתעניין במופע.

Rudess

New member
לדעתי

הם מעוצבים בכוונה ככה, כי בשנות ה-70 הפוסטרים של ההופעות היו נראים בדיוק אותו דבר, ותחשוב שגם בשנות ה-70 שאול גרוסברג הפיק את האירועים האלה, אז זאת מחווה לשנות ה-70 (אין קשר לאוקטבריום ).

meandmeandme

New member
אם כבר שנות ה70 אז עד הסוף

זאת אומרת לא לא-לעצב את זה כדי שזה יראה כמו שנות ה70, אלא לעצב את זה כדי שזה יראה כמו שנות ה70. משהו כזה: http://pnwbands.com/centaurs_bw.jpg

JohnPaul

New member
זה פסיכדליה של שנות השישים

וזה יקר להכין דבר כזה.

כנסו לכאן ותבינו על מה מדובר

תודה על התגובות וההערות. מועדון הרוק הישראלי הוא אירגון רוק מחתרתי שמפרסם את האירועים שלו בפוסטרים ובפליירים פרימיטיביים ולא קונבנציונליים שאינם דומים לפירסומים אחרים ולכן הם ייחודיים, כמו לדוגמה הפוסטרים הישנים שמצורפים כאן. עובדה שזה עובד, ועובדה שאתם מגיבים. למועדון יש חברים בכל רחבי הארץ שעוקבים אחרי הפירסומים שלנו, כי הם מושכים את העין. אם מישהו סבור שהפוסטרים לא עושים כיף לראות את ההופעה, זו כמובן שאלה של טעם אישי. כדי להבין על מה מדובר מומלץ להכנס לכאן. נשמח לקבל תגובות על התוכן. כתבות נוספות על הפסטיבל יפורסמו בעיתוני סוף השבוע.

מה זה הדיון ההזויי הזה ????

חחח דבר ראשון הייתי בכמה חניות תקליטים שמוכרות ריפרודוקציות של כרזות של הופעות והם ממש לא קונבנציונליות תראו כרזות של קררימזון אם אתה לא על קלאק אתה לא מבין מה הולך שם ,לא יודע מה איתכם אני לא מצפה מפוסטר לגלד לי תביצים אני רוצה לקבל פרטים וכמה שיותר ברור יותר טוב ככה אח"כ אין סימפוזיונים . זה לפחות אני תבידור אני מקבל בהופעה לא בפוסטר .

meandmeandme

New member
בדיוק כמו שהנרקומן אמר

הפוסטרים האלה הרבה יותר מוצלחים מאלה ששמת מקודם, הם נראים מקצועיים, מעוצבים וגורמים עניין, בניגוד לאלה העכשיויים שנראים כאילו עשו אותם בוורד.

JohnPaul

New member
זה בגלל שאז

עשו את זה כל הזמן, וגם היה הרבה יותר קהל שיחזיר את הכסף על הפוסטר המושקע...זה כמו אופנת רוג'ר דין.

meandmeandme

New member
אז איך שיש להקות באותו סדר גודל

שעושות פוסטרים יפיפיים? (סולסטיס קויל וסימפוזיון לדוגמה)

RamiSun

New member
עניין של טעם.

לי נראה פשוט ששאול אוהב את הלוק הוינטג'י...

meandmeandme

New member
כן, אבל

גם אם מבחינה סגנונית זה הקו שהוא רוצה לקחת אפשר להשקיע קצת יותר, הגרזן הזה בפוסטר של כבד קצוץ פשוט נראה מטופש.

meandmeandme

New member
אה ורק לציין שהכול בגדר המלצה

ואין לי כוונה לפגוע או לזלזל בשאול, הוא עושה יופי של עבודה את זה כולם יודעים.

JohnPaul

New member
אולי זה כי

הן פופולריות יותר מהמופעים של שאול גרוסברג ויכולות להרשות לעצמן דברים כאלה?

למעלה