מגן רוח לסוזוקי GS500E

M O R M

New member
GIVI יצרן מהדר של משקפים ופלסטיקה

GIVI יצרן משקפים ארגזים ופלסטיקה לאופנועים.

lirandr

New member
../images/Emo5.gif

תגיד , אתה חושב שזה חיוני בכל שרשור המנוע חיפוש הזה ? כי אם ככה , לא צריכים להיות שרשורים חדשים , כי 95% מהנושאים נידונו בפורום בעבר... וגם לא תמיד אתה נותן את השרשורים הנכונים , למשל , כמו בשרשור המורה רכיבה שהבאת שם הרבה שרשורים ואפילו לא אחד מהם היה חיוני לשואלת. בקיצור , לפעמים זה טוב ולפעמים זה כאב ראש גדול , לראות את כל הקישורים האלו... הצעתי לך היא : תחבר הסבר מפורט אודות מנוע החיפוש ותשרשר כל פעם שיש שאלה שממש ניטחנה בעבר...

M O R M

New member
לירן הרצחת וגם ירשת?

גם אתה משתמש בקישורים שאני מחפש וגם אתה מתלונן ? לא נסחפת קצת. ואם טעיתי בקישור אז מה? אתה טרחת לחפש אותו? אתה רק לחצת על הקישור וזהו. אם זה לא מוצא חן בעינך ואו מפריע לך אז אנא דלג ואל תקרא את הקישורים. ובטח שאל תתלונן ותתן עצות. עצעתי לך "תחבר הסבר מפורט אודות מנוע החיפוש..." נו מה דעתך לבצע זאת בעצמך ולא להציע לי לעשות דברים. אתה רוצה לעזור - אדרבא זה יפה תתחיל לבצע ואל תתלונן. כואב לך הראש "לראות" את הקישורים הללו? מה דעתך על כאב הראש שלי לבנות בעמל רב את הקישורים הללו? בכל זאת אסביר מאחר ואני חושב שאתה אדם צעיר ונחמד. הסיבה לקיומם של הקיבוץ אוספי קישורים הללו הינה תלונה מתמדת של חברי הפורום על כך שאינם מצליחים להשתמש במנוע החיפוש!! ואם אינם מצליחים יתכן שיש בעיה אמיתית במנוע החיפוש. אז אין טעם ללמד את המשתמשים להשתמש במנוע חיפוש שקשה להפעילו.

lirandr

New member
טוווווווווב.

"הרצחת וגם ירשת?" "גם אתה משתמש בקישורים שאני מחפש וגם אתה מתלונן ? לא נסחפת קצת." - אני לא ממש משתמש בהם , יתכן והשתמשתי למרות שלא זכור לי... בשני מילים : ממש לא ! שלא תחשוב שאני לא מעריך מה שאתה עושה ואת כוונותיך ! אבל לפעמים נוצר מצב שבו יש שרשור שניתן לסגור בתשובה קצרה ונחמדה ובמקום זאת יש מתחתיו הרבה קישורים שאני בספק אם שואל השאלה קורא. ובקשר למשפט : "בקיצור , לפעמים זה טוב ולפעמים זה כאב ראש גדול , לראות את כל הקישורים האלו..." - בשרשורי GS VS. ER הקישורים יכולים לעזור , אבל ישנם שרשורים שבהם עדיף לא ל"פוצץ" בקישורים . טענתי היחידה היא בסינון השרשורים שראויים לכל-כך הרבה קישורים (לפעמים , מספיק קישור בודד בכדי לענות על השאלה) . בקיצור , אל תתעצבן , קח את זה כביקורת בונה . לא התכוונתי להעליב ולא התכוונתי לפגוע ! אם נפגעת , אז סליחה .

M O R M

New member
../images/Emo45.gif הכל בסדר לא להתרגש.-האוסף?

בסך הכל הרי ברור שבאוסף כזה אני לא מכוון לענות לשואל על שאלתו הספציפית. אלה לנצל שירשור "תמים" ולהלביש עליו את כל האוסף למען שימוש עתידי של חברי הפורום באוספים למינהם. ברור שאם אני עונה על מורה רכיבה באוסף , ובאוסף יש מורה רכיבה באילת ובנהריה זה אומר שהאוסף הוא כללי ואינו מיועד לסיפוק תשובה מידית לשואל בלבד. המטרה הרישמית של האוספים הינה כוונה שלי לנסות להעלות את רמת השירשורים בפורום. במקום ש- DR XR יבזבז זמנו פעם אחר פעם בלענות על נושא לחץ אויר ל- GS (נושא שנטחן קשות בפורום) הוא יתפנה יחד עם עוד כמה בעלי ידע להתעמק בסוגיות קשות יותר. איני יודע עד כמה זה יצליח מאחר וזה בלון ניסוי. השקעתי עד כה לא מעט זמן בלנסות לאסוף את החומר בתקווה שעוד חברי פורום יצטרפו למאמץ. נראה על פניו שזה לא קורה לצערי. אבל מי שמשקיע לא ממש מצפה לתמורה מידית להשקעתו זה יקח זמן עד שיבינו חברי הפורום ש...או שאני טועה בגישה והאוסף מכביד על השואל במידע עצום שחלקו לא רלוונטי ...או שזה יתרום ממש לפורום לעתיד. דבר אחד כבר ברור: את השירשור GS או ER הענק כבר לא נראה פה כל יומיים וגם זאת ברכה. ארכיון הפורום בו אני קורא ברציפות כבר כשנה וחצי הינו מאגר מידע עצום שלא ניתן ממש לנצלו ברוב המקרים כתוצאה מתכנת חיפוש נהדרת אבל בעלת פתיל השהיה קצר ודרישת משאבים ענקית מהמחשבים של תפוז. הפסקת החיפוש על ידי המתכנתים כאשר החיפוש מתארך נעשת בכוונה על ידי המתכנתים על מנת להקל על ממשק המידי כאשר המחשבים טוחנים חיפוש לפי מחרוזות. עוד כחדשיים לערך של עבודה קשה ניתן בקלות להפוך (בשיתוף עוד חברי פורום) את הארכיון לנגיש יותר על ידי שיטת האוסף לפי נושא. זה לא אומר שבסופו של מאמץ לא ישארו נושאים פתוחים ולא גמורים. זה כן אומר שרמת הדיון תעלה לאחר שחלק מחברי הפורום יקראו את הארכיון ויחכימו. אם המידע יהיה נגיש לכולם יתכן וחלק מחברי הפורום הצעירים יוכלו להמשיך ללמוד על אופנועים מרמת ידע טובה יותר וברבות הימים יגיעו לרמה יותר גבוהה ממה שהיו מגיעים ללא האוספים. יתכן שזה מופרך ויתכן שאני טועה - אולם כאספן מידע רב שנים כמוני נראה שהידע חוסך לפחות כסף לבעל המידע.(ראה הכרטיס האישי...) לסיכום : ימים יגידו אם ההשקעה העצומה שלי היתה שווה את המאמץ.....

למעלה