אמנם שלי ER ולא GS המגן רוח עלה לי לפני כמה חודשים כ- 500 ש"ח כולל משלוח אוויר ב- UPS מאנגליה. (המשלוח יקר מאוד, כמעט 40% מהמחיר) קניתי דרכם - תשלח הזמנה בפקס ולא E-MAIL http://www.motrax.co.uk/Accessories/index.htm כנס לאזור של Accessories, SCREENS, RETRO הרכבה עצמית פשוטה ביותר אחלה מגן, גם יפה (לטעמי) וגם מאפשר לרכב זקוף במהירות 120-130 ללא שום בעייה.
אז שום מגן לא יעזור לך, תצטרך לשכב על האופנוע. אני בסה"כ גמד נמוך (192 ס"מ) והרוח במהירות 120-130 מפריעה לי בכתפיים דווקא. אני בדר"כ זקוף ברכיבה ורוב הברחשים נדבקים למגן רוח, למעיל ולרגליים.
אתה גבוה מדי ולא תוכל בשום אופן להתחבא מאחרי חתיכת פלסטיק מכוער ומיותר. חבל על זמנך. תתאמן ברכיבה היטב ואז תחשוב על מיגון רוח סביר באופנוע הבא. באופנועי הכביש הגדולים יש מיגון רוח סביר. בנתיים חזק את שרירי הצוואר.
בשם צביקה (נכלל גם בכינוי שלו) . היה לו GS עם מגן רוח שקוף מייצור מקומי. אני מניח שכבר אין לו כי ה-GS שלו היה למכירה. לא הצלחתי למצוא בחיפוש, אבל אולי מישהו מומחה עם קישור מהיר משלי (מתחיל ב-M) יצליח.
אולי חזקה מהרוח מוכרת. (מרץ 2003) למרות שאני חושב שזה רק ליופי (תלוי בטעם...) להערכתי ניתן למצא כאילו בבניה של מוטוארט (גילעד) אלוף צביעות האופנועים והפלסטיקה. אני פעם קניתי פרספקס שקוף בדרום ת"א רוחב יפו חממתי ובניתי לבד ...פעם.