מגן מנוע

Pink Roses

New member
זה לא פוגע בהטיה, ולא בהיגוי

וזה מגן גם על הרגליים הונדה פשוט הכניסו אותי קצת לסרטים גם אמרו לי שאחרי הCBF250 אני אוכל לעבור ל600RR ואז אמרתי לאיש מכירות שהוא מבשל אותי לקראת רכישה מהר מידי, ושאני לא רוצה למות.

Pink Roses

New member
האספלט אמר לי

נפלתי פעמיים, פעמיים הייתי בלי מגיני ברכיים. זה היה על מהירות 0. והמגן חטף את המכה ולא הרגל

Spondylus

New member
אולי בגלל שזה היה ב-0. נסי שוב ב-60.

בקיצור - את עתירת נסיון בהחלקות עם אופנועים והגעת למסקנה שהם מגנים על הרגליים. אחלה. את רוצה את האחריות שלך מהונדה - תורידי אותם. (אם זה התנאי) ממה עשוייה השלדה באופנוע שלך

Pink Roses

New member
אתה שואל שאלות קשות

קודם כל זה לא פוגע באחריות ואין לי ניסיון עם החלקות - אני רק יכולה לחשוב שבהחלקה ב60 או 140 קמ"ש המגן מנוע לא ממש יהווה חלק מהותי בתרומה או בנזק לבטיחות שלי... אין לי מושג ממה עשוייה השלדה שלי

ואני רוצה לראות תמונה שלך משפשף ../images/Emo94.gif אז מה?

אין לי מגן וגם אם היה לי, אני לא חייבת להראות לך כלום. חוץ מיזה, לא רשמתי שום דבר לגבי אלא ציינתי עובדה אותה פותחת ההודעה יכולה לקחת בחשבון או לא.

NeeD 4 SpeeD

New member
אז זהו , לא ציינת שום עובדה.

לפי המגן בתמונה , הוא לא פוגע בשום מרווח הטיה של האופנוע המדובר. ובקשר לתמונה עם ה
, קחי כרטיס ותעמדי בתור

Pink Roses

New member
הופה הופה

אתה לא יודע עם מי אתה מדבר כאן אתה זה שצריך לעמוד בתור

לא הבנתי

מה בדיוק לדעתך מבדיל את המגן שבתמונה ממגנים אחרים שכן פוגעים במרווח ההטייה. זה שבתמונה הספציפית הזו אתה לא רואה את זה זה לא אומר שזה לא קורה או עוד יקרה, במיוחד אם כפי שציין Spondylus היא אכן חותרת לשפר את ההטיות.

Pink Roses

New member
אגב, את צודקת

ל - NeeD 4 SpeeD - בד"כ זה לא מפריע להיגוי ולהטיות (ב90%) מהמקרים אבל היו לי פעמים שנסעתי בעלייה עם פניה והמגן כמעט שפשף את האספלט בפניה במישור זה לא מפריע

או קיי

עכשיו זה ברור. מה היתרון אם כך של המגן העליון? בהנחה שיש לו כזה אם ממשיכים לייצר ולשווק אותו.

yoshi6

New member
עים ומניסיון

היה לי מגן מנוע בימי הGS העליזים והאמת שהיו לי את אותן הדילמות,,, מה יקרה לשילדה במצב של נפילה? האם מגן המנוע יהיה בעוכרי? בקיצור לשמחתי מעולם לא קיבלתי תשובה, מה שכן, מגן המנוע הציל לי מכות על בלוק המנוע,על מיכל הדלק ושאר חלקים. (שעולים ביוקר) בקווה שתרמתי לך מבינתי המוגבלת.

למעלה