מגן ברך לסקי

elotan

Member
איזה שרשור מנחוס ומעצבו!!! סעמק

מלפני הצהריים, בלי שנגעתי בה, שוב כואבת לי הברך ואני לא יכול ליישר אותה. ואני אמור לטוס לסקי עוד 10 ימים, סעמק. אני לא יודע אם אני יותר עצבני או יותר לחוץ עכשיו. לא שיש אי פעם זמן טוב לזה, אבל באמת שזה לא יכול היה להגיע בזמן גרוע יותר מאשר עכשיו.

natyh

New member
אולי כאבי פאנטום ?

כאב חוזר תגובה עצבית שלא קשורה כלל לכלום גש להיבדק לא נשמע לי בעיה בכלל ,גם לי יש לפעמים כאלו מגיע נעלם לא קשור לכלום , ובכלל לא מפריע .

elotan

Member
אם לא הייתי אמור לנסוע ב 2.2 לסקי גם לי זה לא

היה מפריע
הבעיה היא שאת החופשה הקודמת נאלצתי לבטל בגלל הבעיות בברכיים
ולקח לי הרבה זמן לחזור ולהצליח לעשות פעילות גופנית
אז נכון שהיה לי אתמול אימון אבל הברך כואבת רק מהבוקר בערך ב 11
מה שמפחיד אותי שזה לא כאב של מכה או שריר תפוס

איזה עצבים.

z x 7 r

New member
בעיות - נפגעת קודם, או שזה איזו מחלה?

שלוש שבועות לפני כמה שנים, לפני שנסעתי - נתפס לי גב, ומה זה נתפס - לא יכלתי לנשום. ישנתי על הבטן, ובשביל לקום לשרותים - זחלתי על 4 (אני לא מגזים, לא יכלתי לקום ולא לזוז ולא כלום).

ושבוע לפני שנסעתי - זה עבר כאילו לא היה (פעם ראשונה בחיים בכלל נתפס לי הגב).

אז - קורה, יעבור. אולי לנסות לפתח את התנועה (לאט לאט ובזהירות, אלא אם זה דורש בדיקה מרופא - אני לא יודע).

elotan

Member
המחלה היא בראש

בברכיים זאת פציעה. קראתי רצועות לפני שנה וקצת, עד שהברך הזאת החלימה השניה עבדה ב 200% עד עכשיו היא הדפוקה והכואבת. הברך עם הרצועות הקרועות כבר החלימה, זאת השניה שמתעקשת להמשיך ולעשות בעיות. בעיקרון חזרתי כבר לפעילות גופנית כמעט מלאה. יש כל מיני סוגים של כאב וזה מאתמול מאוד מלחיץ אותי כי זה לא כאב טוב, זה כאב רע.
אני כבר אחרי טראומה אחת של ביטול חופשה, לא רוצה להגיע למצב הזה עוד פעם, ועוד ברציפות.

איל שחר

New member
נתי, לנוסעים לצרפת יש "כאבי מיראז'"

ככל שמתקרבים לנסיעה, מתגברים כאבי הגב שלי...

tot010

New member
מגן ברך

לפני כ- 4 שנים קרעתי רצועה צולבת. עברתי ניתוח ושיקום ארוך וחזרתי אחרי שנה לגלוש. בשנתיים הראשונות גלשתי עם מגן ברך מקצועי כזה של מאות שקלים עם ברזלים בצד. בשנתיים האחרונות המגן נוסע איתי אך נשאר במזוודה.גם שקניתי את המגן אמרו לי האורטופד והפיזיוטרפיסט שהמגן הוא לראש ( פסיכולוגי) ולא לברך. המגן האמיתי הוא חיזוק שרירים לפני הסקי רצוי לאורך כל השנה. כמו כן חימום לפני ושחרור אחרי בכל יום ,לא לוותר. דבר נוסף זה לא להעמיס יותר מידי . כשמרגישים שעייפים ועושים טעיות זה הזמן לעצור את היום גם אם השעה 2 בצהריים. מזל אף פעם לא מזיק. אני גם נוהג להוריד קצת מהמשקל אבל רק במספר קטן של ק"ג להוריד 20 ק"ג מהמשקל האמיתי נראה לי מוגזם ולא נכון. גלישה טובה ובטוחה!

elotan

Member
גם אצלי הפיזיוטרפיסט מעדיף שאני לא אשתמש בזה

כי הוא לא רוצה שהגוף יתרגל לסמוך על זה ואז השרירים מתנוונים.
מצאתי פתרון ביניים שמתאים, לפחות לי: תרגילי חיזוק בחדר כושר אני עושה בלי המגן, כדורעף עם.

natyh

New member
באתר באמת טוב

הרבה פעמים כבר ב 1400 ואפילו לפני כבר מפורקים לגמרי .
ולכן לא אגיד באיזה אתר הפסקתי ברביעי ובחמישי במאי לגלוש אכן בסביבות 1400 ואפילו לפני ...
, אשים תמונה במקום ... ואינעל באבור אלי ג'באק הצרפתי שגנב לי את הסקי טראב שלי ..., הציעו לי מההשכרה למטה שיעלו לי את הסלומון המיוחדים במקום אבל כבר הייתי מפורק ... והעדפתי לרדת ברכבל כמו שפן ... , מאי מה לעשות ...

למעלה