מגמגם כדמות

BindMender

New member
מגמגם כדמות

שלום לכולם. אשמח מאוד אם מישהו יסכים לעזור לי. אני בחזרות לסרט קולנוע שיצולם בעוד חודש. בסרט אני מגלם דמות של מאפיונר מגמגם. קראתי הרבה על גמגום באינטרנט והיו לי שיחות רבות עם הבמאי. אני חושב שזה הכרחי שאפגש עם מישהו מגמגם כדי שאוכל ללמוד את הקשיים הכרוכים בכך. בנוסף לכך, כתבתי תסריט שכרגע הוא בשלבים של התארגנות לקראת הפקה ודמות המספר בסיפור גם כן מגמגם. מכיוון שבתקופה הקרובה אני הולך להתעסק בצורה די אינטנסיבית עם הגמגום, הייתי רוצה לפגוש אנשים שהתגברו ו/או מתגברים על הגמגום. אני מבין שחוסר ביטחון היא תכונה שמאפיינת מגמגמים, למרות זאת, אני מקווה שיהיו מביניכם כאלה שבכל זאת יסכימו ליצור קשר. תודה מראש. email: [email protected]

stkachov

New member
../images/Emo9.gif

מה שאתה צריך זה לא למצוא סתם מגמגם, אלא למצוא אחד שיהיה גם מאפיונר בנוסף.

BindMender

New member
זהו שלא

גם מאפיונר הוא בנאדם. זה שהגמגום וחוסר הביטחון הוביל אותו לעולם התחתון (בין היתר) זה כבר משהו אחר. אבל כדי להבין את המגבלה הזו אני צריך לפגוש בנאדם מגמגם כי אף פעם לא נתקלתי בזה. ראיתי בסרטים אבל אני לא מתכוון לחקות עבודת משחק של מישהו אחר.

stkachov

New member
או קיי

אני אשמח להפגש איתך... אבל מה יקרה אם תפגוש אדם שהוא לא חסר בטחון ולא עבריין? איך זה ישפיע על הדמות?

BindMender

New member
שוב, זה לא חשוב

יותר מעניין אותי הטכניות של הגמגום. כשנתקעים אז איך נתקעים ולמה ? חוסר הביטחון והעבריינות זה כבר עבודת שחקן, בהמשך. מעניין אותי גם לדבר עם מישהו מגמגם אפילו סתם שיחה על החיים, על בכלל. לראות איך הוא מגמגם מבחינה טכנית. סליחה שזה נשמע קר קצת, אבל זאת באמת העבודה שאני צריך לעשות. נ.ב. הדמות השנייה בהחלט לא חסרת ביטחון (דמות המספר) ובכל אופן, בשלב זה אין לחוסר ביטחון חשיבות כלכך גדולה.

shoshyyy

New member
אם אתה רוצה ללמוד על עולם המגמגמים

וכל לבוא לאמב"י. שזהו ארגון מגמגמים בישראל שמקיים ערבים שונים ונחמדים , שם תוכל להכיר התנהגויות, מחשבו ואמונות בסיסיות של המגמגם הממוצע.

אם הסרט יפגע בדמות של המגמגם

אני אישית אלך אליך ולא תשאר בחיים אז כדאי לך שמה שתעשה בתור שחקן לא יהיה למטרה שיצחקו עלינו,אם ככה יהיה אני מזהיר אותך אישית שאני אתנקם בך ולא כדאי לך להכיר אותי.אולי אתם תעזרו לו לכו לעזור לו מהר מהר רוצו

הוא לא מתעניין על העולם הגימגום

הוא סתם שחקן שרוצה שהדמות שלו יהיה מצחיק ויתן לו רווח טוב הוא לא מתעניין ברגש של אנשים ומה שהם מרגישים הוא שם פס על זה מה לא ברור ? אתם תמימים כל כך לפי דעתי צריך לשלוח אותו לאלף כיוונים

BindMender

New member
חבל שאתה מגיב בהיסטריה

לא הייתה לי שום כוונה רעה, לא לצחוק ולא לפגוע. סליחה אם זה הרושם שנוצר. ככה או ככה היו , יש ויהיו תמיד דמויות בקולנוע שהמאפיין אותן היא הגמגום. חשבתי שיהיה אפשר להיעזר באנשים שנמצאים פה בפורום שידריכו וידאגו באמת לייצוג הולם למגמגמים בקולנוע. התגובה הזו קצת הרתיעה אותי מלהפגש עם אנשים שאני לא מכיר דרך האינטרנט. מזל גדול שפרסמת את התגובה כך ושלא נתקלתי בך פיזית. ושוב, היו לי רק כוונות טובות ורציניות. אני אסתדר לבד. בהצלחה לכולם.

stkachov

New member
יופי ארי

עכשיו הצגת את המגמגמים כבריונים אלימים ותאבי דם. כל הכבוד לך.

shoshyyy

New member
היי .....אל תבהל כל כך מהר. ../images/Emo13.gif

אני מעריכה כל מאמץ שמושקע בלהציג יותר את עולם הגמגום לסביבה. התגובה של ארי בהחלט מרתיעה, ואני ממליצה לך לא לעשות הכללה. אתה שחקן, אם אתה באמת רוצה להיות טוב , אתה חייב להבין, גם אחותי שחקנית ואני מכירה איך היא לומדת דמות. אני מזמינה אותך לא לזרוק את החלום שלך כל כך מהר ולא לתת לאנשים הסטרים כמו ארי להפחיד אותך, מעבר למילים שלו הוא אדם נחמד רק מפחד משום מה מהדעה הציבורית על גמגום.

mfi123

New member
^^ מגמגמים זה לא עם, הם שונים זה

מזה, ויהיה פה על כן מגוון האוכלוסיה. מסכים עם שושי ^ :)

shoshyyy

New member
תגיד ארי

השתגעת? ?? למה אתה מדבר ככה ? אתה מדבר כמו ילד בן 8 שכועס על העולם!!! לא קראת משהו שהוא רשם. אני כל כך לא מעריכה את התגובה שלך כלפיו , סך הכול בן אדם שרוצה להגשים את חלומו, ואתה מתנהג בכל כך שטחיות!!!! תחשוב קצת .... תראה מה רשמת , זה נשמע כל כך רע. אתה אדם בוגר לא ? ובקשר למה שרשמת אליי ולויטלי " אתם תעזרו לו לכו לעזור לו מהר מהר רוצו" , בחיים אל תדבר אליי ככה , אתה לא חבר שלי ואם יש לך ביקורת תדבר יפה! אם אתה לא מתעניין תגיד שאתה לא מתעניין, אתה לא לבד פה, והדעה לך היא לא היחידה. אני לא קוטלת אותך כשאני חושבת שהדברים שאתה רושם לא מקובלים עליי. ארי , האישיות של אדם יותר חשובה מהשטף. תעבוד קצת על זה !

גם אני רוצה להגשים חלומות אז מה?

אני לא כועס על העולם,אבל כואב שיש אנשים כמו האדון הנכבד שהוא מחליט לעשות סרט על מגמגם שהוא בריון,כל הכבוד עשכיו לא רק יהיה לנו סטיגמה של מפגרים אלא גם בריונים,אני חושב שאין לו מקום אצלנו שיקח ספר וילמד על הגימגום אני לא אעזור לבן אדם כזה שהוא יצחק עלינו והוא יגרום להרבה אנשים שיצחקו עלינו.אם אתם רוצים לעזור לו בבקשה תעזרו לו. ואם תגידי איזה אישיות יש לי,את לא יודעת מי אני ואני לא יודע מי את אז תפסיקי לדבר שטויות מה שאני חושב אני אומר ואני לא חושב שאני אעזור לו כי יש לי כאב שצוחקים עלי שאני שומע פרשן שמשווה בין היסוס לגימגום בא לי לתת לו סתירה דרך הטלויזיה וגם לא רוצה לראות סרטים שמשפילים את המגמגמים מספיק סרטים עשו כבר ואני חושב אם יש ארגון כמו אמבי חייב להילחם נגד התופעות האלה כחלק מהעזרה שנותן לנו.בוא נשאל אותו אולי הוא יתרום קצת כסף לאירגון בטח הוא יברח מהר. דיי כבר למה אתם לא מתעוררים,נותנים לנו בעיטות כל הזמן אתם לא חושבים שהגיע זמן להתעורר אנחנו 60000 בישראל.

shoshyyy

New member
אני מביה אותך ארי

אתה מקשר את הניסיון לעשות אומנות קולנועית ישר לסיטואציה שבו הסרטים לפעמים מציגים את הגמגום. איזה רושם אתה חושב שהוא קיבל ממך? אתה נשמע כמו בריון , התחלת לאיים עליו במשפט הראשון, ולרדת עליו? אם אני הייתי הוא הייתי עושה את הדמות כמאוד אלימה וחסרת סבלנות ומאוד כועסת!!!! הבן אדם ביקש לקבל מידע על מגמגמים כי הוא רוצה לעשות דמות בסרט. בלעדיך או איתך הוא יעשה את זה, תוכל לעזור בדיוק בקטע של עיצוב הדמות ולהשפיע על כך שהיא תראה הכי אמינה. בקשר למפיונר: זה סוג של אדם. אני חייבת להגיד שיש הרבה מגמגמים מכל סוג ואני בטוחה שיש גם מפיונרים מגמגמים איפהשהו בעולם. והכי חשוב : תקרא מה שהבן אדם רושם ולפחות תשאל אותו שאלות! מה שאתה עשית זה הנחת כל מני דברים על דעת עצמך, חכה רגע לפני שאתה כועס ומוציא את כל התסכולעל הטלויזיה עליו. למה להוציא את כל החוויות שלך מהסרטים על בן אדם שלא עשה את זה? זה לא הוגן איך שאתה מתנהג! אני יודעת שאתה בא ממקום של כאב והשפלה ואני מבינה אותך,אני מזמינה אותך לראות קצת מעבר לזה הפעם ותראה איך אתה יכול להשפיע במקום לתקוף אדם חסר כל פשע כי זה לא בסדר !!!!!! ואתה מרתיע אנשים!!! ותפסיק להציע להעיף כל אחד מהפורום או להציע לו ללכת , כי אתה לא לבד פה ואתה יוצר מצב בו אנשים בורחים! תשים לב שנייה איך הפורום נראה עכשיו ........ אני לא רוצה שהוא יברח, אני רוצה לתת לו את כל הכלים לעשות את הדמות הכי טוב ולהשפיע.

shoshyyy

New member
ארי

" דיי כבר למה אתם לא מתעוררים,נותנים לנו בעיטות כל הזמן אתם לא חושבים שהגיע זמן להתעורר אנחנו 60000 בישראל." אתה נוטה לדבר בהכללה בלי שום מטרה למה אתה רוצה שנתעורר? אולי אתה רוצה שאתה תתעורר ? יש נאשים שכייף להם איך שהם. זה שאתה לא מרוצה בחיים לא אומר שכל אחד מרגיש ככה. אתמול הכרתי מגמגם שפשוט לא שם על הגמגום שלו. יש המון אנשים כאלו אין מה לעשות! במקום לתת הרצאות לאוכלוסיית המגמגמים - תיישם אתה קצת מהעצות שלך, תהיה יותר מאושר! ובעיניי זה כל כך לא בעיטה , אלא הזמנה לשיתוף פעולה!

בסדר את צודקת בואו ניפגש ונגמגם לו

כולם ביחד >מ מ מ מ מ מ גגגגגג מממממממ גגגגםםםם נו תסבירו לו מה זה גימגום נו א א א א א א ה ה ה ה ה כע כ כ כ כ כ כ רגע אני לא מבים תעשו שוב בסדר הנה שוב עעעעע ע עעעע ע ע ע ע ע ע אתה רואה זה נקרא לגמגם יפה זה נשמע משהו משהו אני יכול לעשות אחלה סרט בבטטטטחחחחחח גם על חירשים ועורים אתה יכול לצחוק על מי שבא לך

shuky63

New member
אתה לא צודק לדעתי ארי

אף אחד לא הולך ללמד אותו לגמגם. כדי לשחק מגמגם בצורה הכי טובה הוא צריך לקלוט את שפת הגוף את הניואנסים הקטנים של המגמגמים. תאמין לי שהתוצאה הסופית תהיה הרבה פחות מעליבה עבורנו מאשר אם הוא ישחק מגמגם על פי מגמגמים שהוא ראה בסרטים או מערכונים. זה מקובל מאד אצל שחקנים שאמורים לשחק דמות לבלות זמן עם אותה דמות.אם זה חרדי,אדם מפגר או אסיר בכלא,אז טבעי שהוא רוצה לעשות את זה גם עם דמות של מגמגם

אתה לא בסדר שוקי

אתה חזרת מחול ולא מספר איך היה אפילו מה ראית בקוסטה ריקה? מה אכלת? כלום אתה לא אומר אפילו שלום חזרתייייי

shoshyyy

New member
אני איגד לך את האמת

נראה לי שהבעיה הכי קשה שלך היא לא הגמגום אלא התייחסות לאנשים. אם ניסית להצחיק בהודעה הזו אז זה ממש לא. אני מאחלת לך שתהיה לך את היכולת להבין אנשים שונים ממך.

למעלה