מגמגם כדמות

כרגיל את מדברת שטויות

קודם כל לא כתבתי הודעה אליך אלא לשוקי הוא חבר מאד טוב שלי לא יודע למה את מתערבת בכל דבר? דבר שני למה את מדבר שטויות אני מבין את הבעייה של מגמגמים וגם אני מנסה לעזור להם את יכולה לשאול הרבה חברים בפורום ומחוץ אליו, ולגבי ההתייחסות לאנשים לא מבין למה את מבלבלת לי את המוח כל הזמן איך את מכירה אותי?הרי אנחנו לא ידידים תדאגי להתייחסות שלך ולבעיות שלך ותעזבי אותי בשלום. ישראל מדינה דמוקרטית ואני יכול להגיד מה שאני חושב מי את שתגידי מה לכתוב. מספיק חיים אני חייתי וברוך השם יש לי חברים בארגנטינה אורוגואי במקסיקו בארצות הברית בספרד באיטליה ברוסיה וגם פה בישראל כולם מעריכים אותי ואני מתייחס אליהם טוב מאד דרך הגב אם את לא יודעת איפה נמצאת כל מדינה אני יכול ללמד אותך.

shuky63

New member
ארי,קודם כחבר שלך ואחר כך כמנהל

הפורום אני קורא אותך לסדר. אצלנו בפורום לא כותבים למישהו שהוא מדבר שטויות ולא אומרים לו לא להתערב.קודם כי אם אתה כותב משהו בפורום זה בשביל שכולם יגיבו,הרי אם היית רוצה לפנות אלי היית כותב לי בפרטי,ושנית שום דבר שמישהו כותב זה לא שטויות. זה יכול רק להיות שונה ממה שאתה חושב. בקיצור אתה יכול להגיד לשושי שהיא טועה לדעתך בלי להיות בוטה.

shoshyyy

New member
אתה רואה איך אתה מתייחס?

מזלזל , מתנשא ובכלל לא הבנת למה התכוונתי. וכן אני יודעת איפה המדינות , תלמד קצת את עצמך., לא יזיק לך.

a9981

New member
הוא...(תגובה לארי..)

הוא אמר שזה סרט רציני, למה אתה ישר מסיק שהוא הולך לעשות צחוק מדמות המגמגם ? (אף פעם לא ראית סרט רציני עם מגמגמים ???) חוצמזה..לפי הדיבור שלך אתה ממש מתאים לדמות המאפיונר...:)

בסדר אבל נמאס לי ששושי מדברת

עלי כל הזמן ,אני לא ידיד שלה ואני לא רוצה שהיא תפריע לי יותר.כל הזמן כותב מה אני ואיך אני,אני לא חייב לה כלום אז שתעזוב אותי בשלום. למה אתה לא קורא לה לסדר היום?

shoshyyy

New member
ההבדל הוא ארי

שאני מבקרת אותך אבל לא מעליבה אותך. ההתנהגות שלך בכלל לא ראויה בעיניי ואני מציינת את זה. כי אתה מתיימר לייצג את הפורום ואת העם המגמגמים. כואב שמבקרים, הא ? ועוד יפה ? כואב!

דיי אני לא עשיתי לך שום דבר רע

תשמעי שושי אני אגיד לך משהו:אני בן אדם שאוהב לעזור אני לא מייצג אף אחד מהמגמגמים וגם את אוהבת לעזור לפי מה שראיתי בפורום. אני מבין שכעסתי יותר מידי על השחקן שרצה לשחק כמגמגם כי באותו רגע כעסתי נורא שעושים צחוק על מגמגמים. אותי מאד העליבו מאז שקיים את הגימגום כהייתי בארגנטינה בשנות ה 12 בילדותי,והייתי גר בכפר מאד מרוחק מבעולם הזה לכן לא ידעתי מה יש לי אפילו תתארי מצב שאני הייתי גר אם 2000 איש בכפר קטן במרכז ארגנטינה ולא ידעתי מה היה לי רק זוכר שלא יכולתי להגיד את השם שלי מול כיתה שלמה. אז כולם צחקו עלי ושאני אומר כולם זה כולם,אני רציתי למות בלימודים לא ממש הצלחתי כי לא יכולתי להתרכז בכל זאת סיימתי את התיכון ועליתי לישראל כאן התחלתי לגלות מה קורה לי לא ממש חשבתי שיש לי גימגום כי רק הייתי נתקע בהתחלות אבל אם השנים הדיבור החמיר,התחלטי לחקור על הגימגום והגעתי הדסה שם החיים נראו לגמרי שונים אני מודה לכל המורות שם נתנו לי תקווה להמשיך לחיות הלכתי לצבא ושוב צחקו עלי בטירונות לא יכולתי לדבר בכלל ואחר כך הלך לי טוב קיבלתי תעודה חייל מצטיין ואפילו נהג מצטיין המפקדים שלי ממש העריכו אותי כי למרות הגימגום וגם הייתי ארגנטינאי רציתי לתרום למדינה שלי וכך עשיתי הכלתי הרבה חרא במדבר 3 שנים כל הזמן הייתי בשטח, ותאמיני לי הזמן לא רץ,אבל בסוף נגמר ואני שמח שלא נשברתי אם כל הקשיים שהיו לי הרגשתי שהרבה שנשים צחקו עלי לכן אני לא רוצה שזה יקרה לאף מגמגם כי אנשים רעים מנצלים הכל כדי להרגיש יותר על אנשים קטנים לכן אני מעדיף לתקוף לפעמים כי אני מרגיש צורך להרגיש שווה ושווה מול כולם,ככה אני חושב מעריכים יותר אותך.אולי זה טבעי אצלי ואי אפשר לתקן אם נפגעת ממני אני מצטער.אני לא מרגיש צורך ללמד מישהו איך אני מגמגם וגם לא למטרות שהוא ירוויח כסף על זה.

shoshyyy

New member
אני מבינה אותך ....עכשיו....

זו זכותך המלאה שאתה לא רוצה לעזור ואני מקבלת את זה. רק תשתדל לכעוס על האנשים הנכונים
מאחלת לך סוף שבוע נפלא, גוע ומלא באהבה !

stkachov

New member
כמו ששושי אמרה

אתה יכול לבוא לאמב"י ושם להתרשם וללמוד מה שאתה צריך. המפגש אגב יתקיים מחר בתל אביב בשעות הערב.

shuky63

New member
מה שחשוב מבחינתי שלדמות הזאת

לא יודבקו תכונות שליליות שאנשים שאינם מבינים בגימגום יוכלו לשייך לכל המגמגמים. דוגמה:בסרט בן דודי ויני יש דמות לא מרכזית של עורך דין מגמגם.זהו עורך מטעם בית המשפט שזה כבר לא מצטיר כאדם חכם במיוחד,ואז הוא בא לבית המשפט ושואל את העדים את השאלות הכי אדיוטיות שיכולות להיות.זו דמות נלעגת שמאד פוגעת במגמגמים לדעתי. דוגמה נוספת:בסרט השוטר אזולאי,בחבורת הפושעים שמנהיג יוסף שילוח יש פושע זוטר ומגמגם שתמיד אומר דברים מגוכחים וטפשיים. אם הדמויות שאתה מגלם בסרטים שלך אינם כאלה,אשמח לעזור לך

barba

New member
סרט

המיפגש מחר יציג חידושים במכון סי טי אי אני מציע לך לבא למיפגש ב1.6.05 מיפגש חברתי פתוח

r o n i t 19

New member
אני אשמח

אם אתה עדיין מעוניין נכנס לפה תדע שאני בכיף יכולה לשבת איתך ולהסביר לך הכל.אני סיימתי קורס לגמגום לפני כשלושה חודשים ולימדו אותי שפ איך לדבר נכון אני אשמח להסביר לך הכל ואת כל הבעיות שעברו עליי..אם תיהיה פה שוב אז תרשום לי הודעה

3583

New member
חברה תירגעו!!

כולנו באותה סירה מה לעשות! למגמגמים יש שיטה איך להתגבר על עלבונות והיא לתעב מי שנראה להם שפגע בהם אבל כאו לא ברור מה רצונו של בימאי הסרט ולא צריך להגיב בקיצוניות צריך להתגבר על הכעסים שלנו ולא להשליך אותם על אנשים שלא הוכח שעשו לנו משהו

למעלה