"מגירות הלב"

GALI02

New member
"מגירות הלב"../images/Emo26.gif

ככה אני קוראת לכל אותן מגירות/קופסאות/הארד דיסק של התחשב
בהם אנו טומנים את כל ההגיגים,שירים,יומנים שכתבנו במשך השנים. מתי בפעם האחרונה הצצתם במגירות האלו? השוותם בין אתם של אז לאתם של היום? אולי נפתח שירשור של כתבי ילדות שלנו? נתקפתי נוסטלגייה. חיפשתי משהו במגירה והעיניים נחו על קופסאת המכתבים שלי. אז מה? אני לא אפתח לראות?! בטח שכן! מכתבים שאמא כתבה לי,מכתבים מחברות מבי"ס שאנחנו כבר לא בקשר,מכתבים מהחבר לשעבר,יומנים שכל פעם התחלתי לכתוב והפסקתי,ואפילו מחברת שירים מכיתה ו'! אחח...היו זמנים
אבל גם עכשיו יש!

טאKילה

New member

חתולון*

New member
נו גלי, פתחי את המגירות

פתחי את הלב יש לך שירים בתוך המגירות ורגע קט לפני שהן נסגרות אנחנו ממתינים בשקיקה לתוכנם לפני שיתאיידו יעופו, ואינם שתפי אותנו בשירייך, פתחי את הלב שירים מכיתה ו', למי שאותך אוהב

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

GALI02

New member
אתה בטוח?!

שאתה רוצה לקרוא דברים שכתבתי בכיתה ו'?! אני מזהירה אותך...זה לא יהיה קל

חתולון*

New member
גלי.... טוב, בסדר

אם זה לא יהיה לך קל, אז אני מוותר אהההההההההההההההההההה לא יהיה לי קל???? טוב, אז אני גם מוותר ולחילופין, אולי יש שם איזו יצירה/יצירות שכדאי שיעברו אותנו, ולפי התגובות תדעי אם "להוציא לאור" או "להשאיר בחושך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהצלחה ושבת שלום

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה