מגיע לנו מזל טוב.....

yasha31

New member
מגיע לנו מזל טוב.....

התחלנו היום טיפול תרופתי...מי שמכיר את הסיפור שלנו יודע שהיתה התנגדות מצד הבעל לנתינת תרופות לבן במשך הרבה אבל המצב כל כך על הפנים עכשיו והיה לנו מזל משמיים שבדיוק היום היה לנו תור אצל תמי שטיינברג אחרי שנה שלמה שלא היינו אצלה (קבענו אותו לפני חצי שנה) והיא ראתה את הילד ופסקה תוך דקה שזה בדיוק הזמן להתחיל טיפול תרופתי. הטיקים במצב גרוע והילד מתלונן שקשה לו מאוד איתם, וקשה לו לנשום והתחנן לעזרה. זה תמיד היה הקו האדום מבחינתי. ידעתי שאם הבקשה לעזרה תבוא ממנו - אני אעזור לו ויהי מה. וכנראה שהשלב הזה הגיע. אפילו הבעל הבין שאין ברירה. אז בשורה תחתונה - קיבלנו אוראפ 0.50 מ"ג: 0.25 מ"ג כל בוקר ו-0.25 מ"ג כל ערב. מה אתם יודעים על הכדור? היא אמרה שקלוניריט, התרופה הראשונה שלוקחים, כבר לא תעזור לו ולכן התחילה באוראפ. פחדתי גם מתופעות לואי אבל היא אמרה שתופעת הלואי היחידה היא מעט עייפות. מישהו יודע על עוד תופעות מהתרופה?

שיהיה לכם טיפול יעיל ומוצלח ../images/Emo140.gif

אצלינו הכדור הזה לא הועיל (אבל אצלינו שום כדור לא עזר , פרט לריספרדל המושיע).

הלנה

New member
יעל שיהיה בהצלחה

שמעתי על הכדור אבל לא מכירה מידע אישי.. מאחלת לכם שישפיע במהרה והעיקר שתהיה הקלה לילד. לגבי העייפות, היא אמרה לך שחייבים לחלק לבוקר ולערב? כי אצלנו כשלקחנו ריספרדל, הוא קיבל רק כדור אחד והיתי נותנת לו בערב כשעתיים לפני השינה ואז הוא היה ישן מצויין ולא היה קם עייף בבוקר.

שביק

New member
יעל בהצלחה עם הטיפול. הייתי היום

בשניידר בכנס של ADHD. היה מעניין. שמעתי על גישות חדשות לטיפולים שונים בעיקר לגבי הריטאלין. כן ריטאלין עם טיקים/לא ריטאלין עם טיקים. כן טוראט לא טוראט. ס"ה היה מעניין.

שביק

New member
קשה לי לסכם בכתב כנס. יש לי בעיה.

כל אחד ו"הסריטה" שלו. זאת הסריטה שלי.

חגית35

New member
שריטה... שאלה:

אגב, מסקרן אותי אם הקשבת לדר' צ'סנר ומה חשבת עליו. האם מכרו את ספרו החדש שם? הוא היחיד שממש סקרן אותי אך לא התאים לי לבוא היום עד לשם רק בשבילו. התעצלתי האמת... אני בטוחה שהפסדתי אותו.

שביק

New member
את ד"ר צ'סנר כמובן שלא הפסדתי.הוא

מרתק, מעניין ובעל תיאורים ניפלאים של מצבים שונים עם חוש הומור. אנו מכירים כבר שנים רבות. בעבר הא נתן אצלינו הרצאה, לעמותה בבי"ח איכילוב, באחד הכנסים. וכן, הוא מכר את ספרו. היה ביקוש. לא ספרתי כמובן כמה ספרים מכר. הוא מדהים בגישה הטיולית שלו ובהבנה שלו את עולמו של הנער המתבגר עם קשייו המגוונים. אני אחת ממעריצותיו. אני חושבת שמי הפסיד אותו - באמת הפסיד וחבל.

yakovs

New member
לגבי השאלה כן טוראט או לא טוראט -

התשובה היא, כמובן, כן טוראט.

ניאור

New member
איזה מעצבן זמן ההמתנה הזה נכון?!

גם אני קבעתי אליה תור למרץ 07 ממש מוגזם מזל שלא חיכו לחתונה של הבן שלי

שביק

New member
את יכולה להתקשר לשניידר ולומר להם

שאת רוצה תור לאיבחון של טיקים. סביר להניח, ויש סיכוי שתקבלי תור מוקדם יותר. בהצלחה.

yasha31

New member
באמת בעיה. תמי ביקשה בפירוש

שנגיע למעקב עוד 4 חודשים בגלל התחלת הטיפול התרופתי. הדגישה כמה זה חשוב אבל כשהלכתי למזכירה לקבוע תור - היא אמרה שיש רק עוד חצי שנה ואין מה לעשות.

חגית35

New member
תור עוד 4 חודשים?!

בהתחלת טיפול יש צורך בהרבה פחות מזה וחובה שיהיה לך מישהו שניתן לדבר איתו כי יש כל מיני מצבים שלא ניתן לחכות אני חוששת שיש עומס רב מידי שם זו הסיבה אגב שהפסקתי ללכת לשם זה לא מציאותי הנושא הזה של כל חצי שנה ... צריך להיות מחוברים לרופא - פסיכיאטר רצוי, שתוכלי להרים טל' בעת הצורך ולשאול מה לעשות אם וכאשר... כי יש כל מיני מצבים כשמתחילים בעיקר בהתחלה של תרופה חדשה.

שביק

New member
לאחרונה, אם מבקשים תור בנוגע לטיקים

התורים קצרים בהרבה.

באמת זה מעניין אותי לדעת...

אנשים עומדים חודשים בתור כדי לקבל טיקים? עד כדי כך רב הביקוש? אבל אין בכך כל צורך, אני מכיר הליך הרבה יותר קצר ופשוט. אפילו כאן בפורום יש כמה יהודים טובים שישמחו להעביר טיקים בלי תור, וללא כל תמורה. תמהני.

למעלה