מגיע לי

מגיע לי ../images/Emo106.gif

הבוקר נשקלתי והשלתי 3 קג' בשבוע וחצי... תאמינו לי לא מרעיבה את עצמי בכלל... הלוואי וימשיך כך... הבוקר קבלתי מחמאה וזה כבר מדרבן להמשיך. סתם רציתי לשתף

וואוו-3 ק"ג בשבוע וחצי?כל הכבוד../images/Emo140.gif

זה המון. מה את עושה? שומרי משקל או משהו אחר? אני הורדתי 15 ק"ג בעזרת הנקודות שלהם. מחזיקה לך אצבעות להמשך- וואוו.

הפעם אני ללא מסגרת [לא שאני פוסלת]

הרכבתי לעצמי תוכנית עבודה הכוללת תפריט מאוזן ומשביע וכמובן צעידה כל יום בערב במשך שעה + ופעם בשבוע התעמלות במים [הידרותרפיה], כל שיעור עובדים על איבר אחר בגוף ומשלבים תרגילי בטן... ממליצה בחום על ההתעמלות הזו.. התייעצתי עם הרופא שלי טרם התחלתי והוא מאוד ממליץ.. מקווה להמשיך, תודה על העידוד אני באמת זקוקה לזה

נשמע מבטיח !

אין כמו פעילות גופנית. אני כל הזמן מתחילה תחום אחר ונשברת באמצע. קניתי מכשיר ריצה והוא שוכב לו עכשיו אי שם במחסן
שחיתי תקופה מסויימת
, עשיתי ארובי. אבל קשה לי להתמיד בזה. מגיע הערב ורוצים רק לרבוץ..
תחזיקי מעמד

לי אסור אירובי ושחיה ../images/Emo10.gif

אני סובלת מטאכיקרדיה [דופק מואץ מלידה] , אני חייבת ספורט מתון ולא קיצבי.. בשיעורי הספורט במים אין שחיה וכשיש קפיצות אני קופצת לאט כדי לא לעלות יותר את הדופק.. הקרדיולוג המליץ לי על הפעילות הזו.

בערב אני מתעוררת לחיים ../images/Emo8.gif

טיפוס מאוד לילי... אמנם בבית ולא יוצאת [כלא 6] אבל ערה עד מאוחר ומאוד חיונית בשעות האלה למרות העבודה הקשה בבית עם הילדים..

גם אני ציפור לילה ../images/Emo29.gif

הולכת לישון בשתיים לפנות בוקר. אבל לצאת לעשות ספורט? איזה כובד
טוב שאת עושה הכל עם בקרת רופא, גם אנשים בריאים לכאורה (ללא הפרעות בקצב הלב) צריכים לנהוג כך. מעניין, אני סובלת מטריכרדיה בהתעוררות משינה.

נו זה זה ואל תזניחי זה מאוד לא בריא

את מרגישה דופק מואץ בזמן השינה? פני מיד לקרדיולוג שלך ובקשי ממנו אקו לב, הולטר ל 24 שעות ובדיקת לב במאמץ. זה לא משחק ילדים . זה
.

עשיתי הולטר- פעמיים ואקו לב גם

הדופק המואץ רק בזמן היקיצה, כשמתעוררת. בהולטר יצא פעימות מוקדמות במסגרת הנורמה. תודה על הדאגה

מתי עשית לאחרונה בדיקות לב?

אני דואגת כי אסור להזניח וחובה לטפל. אני נטלת תרופה בשם דרלין 20 מג' כל בוקר

בדיוק לפני שנה - הולטר../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה היה הדופק שלך לדקה לפני נטילת התרופה? אנחנו צריכות לפתוח פורום לב חברתי

לפני נטילת הכדור בבוקר יש לי דופק

100 - 110 וזה משגע אותי כאילו רצתי מרתון... אגב, יש את זה גם לאנשים רזים מאוד זה לא קשור למשקל. לאחר נטילת הדרלין יורד לי ל 80 סדיר. מקווה שעזרתי

ברור שאין שום קשר למימדי הגוף !

100 זה לא נורא- אבל כנראה שאם קיבלתי טיפול זה מפריע לך מאוד. תרגישי טוב ותצליחי עם הדיאטה
תודה על הפתיחות בעניין ה

timiהאחת

New member
מנהל
עכשיו ראיתי רק שכתבת על הכדור הזה ה

אם את לוקחת את הכדור הזה גם עכשיו לכל החיים מחכה לתשובה .

timiהאחת

New member
מנהל
אני עדיין באילת מאחלת ל המשך דיאטה

נעים וקל ותשמרי על עצמך אני יודעת זה מאוד קשה מאוד קשה אבל אנחנו צריכים לומר את המילה לאכול נכון ול לעשות דיאטה, מכיון שכל החיים אנחנו צריכים לאכול בריא וטוב ולא לרדת במשקל ואחר כך הופס לעלות אל תתייאשי תמיד תחשבי על הבריאות ולא על משהו אחר שיהיה ל בהצלחה שמרי על עצמך כי אין כמו בריאות בהצלחה תחזיקי מעמד!!!!! אומנם אנחנו בקיץ אבל את יכולה להכין מרקים שהם לא משמינים והם מנפחים את הקיבה חשבי על זה... ויש המון סלטים נהדרים דיאטטים טובים אם תרצי כמה מתכונים אכתוב לך. ושאלה לגבי הדופק המוץ מלידה את נוטלת כדור או לא ביי שובבהצלחה רונית. ועוד דבר בתחילת הדיאטה תמיד יורדים הרבה וזה נהדר מרגישים קל בקיבה בההצלחהה.

pirge

New member
אין לי מילים. חוץ מכל הכבוד.תמשיכי

כך,את נהדרת.

bigjack

New member
ממני את מקבלת ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif

איזה יופי שהולך לך
תמשיכי ככה ואל תשברי

למעלה