מגיע לי

al55

New member
יעלי, כל הכבוד איזו ירידה ../images/Emo41.gif

פעילות גופנית+תפריט מאוזן מאוד תורמת לירידה במשקל. בסוף עוד נעשה החלפות בבגדים

חחח אלונוצ'קה הצחקתיני ../images/Emo6.gif

כדי שאהיה במידה שלך אני צריכה צום של שנה... בחיי... לא יזיקו לי רק 15 קג'... ראית אותי אני לא הר אדם, סתם להוריד בטן מעצבנת.... דווקא יפה לי קצת בשר לא?

צחי תודה נשמה אני יודעת שהכל

מהלב. אתה נשמה טובה... אני מקווה ומאחלת לעצמי לא להשבר.. שאגלה לך סוד? ביננו? זה לאאאאאאאאא קל... בייחוד בשעות האלה שבא לי נס קפה עם משהו מתוק ואסור לי... זה משגע אותי ורק זה יכול לשבור אותי. אבל מבטיחה להשתדל ולרדת בגדול כמו שאומרים. מה איתך? נעלמת לנו... האמת ג'מני לא היתי כאן מס' ימים.. עסוקה יו נואו.. דש בבית... ונשיקות לבנים

bigjack

New member
את מספרת לי כמה שזה קשה ? ../images/Emo6.gif

והאמת שלא נעלמתי רק נאלמתי
נכנסתי כל יום לקרוא אבל הייתי כל כך הרוג שלא היה לי כח לכתוב

תודה מוטי.. אל תדאג אני אשאיר

לעצמי משהו.. בטוח לא אשאר אנורקסית
... אני טוענת שגוף של אישה סקסי חייב שיישאר בשר זה בעיני סקסי..

chanit

New member
../images/Emo24.gif יעלי תמשיכי ככה, אבל לאט

ובטוח. אומרים שחצי ק"ג לשבוע זה טוב . בהצלחה ! חשבת על לעשות לך איזו 'טבלת משקל' ,להשקל באופן סדיר , אפילו אחת לשבועיים ולרשום?..

חנית תודה מותק... כן זה בדיוק

מה שאני עושה מנהלת מעקב ושקילה עצמי אחת לשבוע באותו המשקל וגם כותבת ביומן שהכנתי לי מה הכנסתי לפה כל היום וכך יש לי ביקורת עצמית מה אכלתי מיותר ומה נשאר לי לנשנש... תודה על התמיכה

chanit

New member
יעלי, קחי משהו שיעשה לך נעים..

תבחרי את החודש שאת רוצה, תדפיסי לך לוח שנה עם ריבועים שניתן לרשום כל יום, מה שרוצים.. ואולי זו עוד דרך מעודדת להמשיך ולהגיע למטרה? ו.. לא אני לא יודעת מילה ברומנית , למרות שההורים שלי יודעים הרבה..

איזה חמודה אתתתת../images/Emo23.gif

תודהההההההההההההההההההההההההההההההההה הדפסתי ותליתי על המקרר...

effyba

New member
יעלי, גם אני משתתפת בטקס הענקת

ה-
....יודעת מצויין כמה זה קשה ובכמה מאמצים והתאפקות זה כרוך. המשיכי ונעזור לך כאן בהמון עידוד, תמיכה ומילים שיוצאות מן הלב..

דנייאלה

New member
כל הכבוד יעלי../images/Emo106.gif לא קל....

מאחלת לך לעוד המוני קלוגרמים שישרו ממך והכי חשוב- ב ק ל ו ת!!!!

satr

New member
יעלי כל הכבוד מגיע לך בגדול ../images/Emo106.gif

תמשיכי כך ורד

למעלה