בהצלחה!
אני לא יודע מה או כמה הם מחפשים, אבל חשוב שתבוא לראיון מאוד רגוע (קח סמים אם צריך), ותקח אותו בגישת ה"לא נורא". אם אומרים משהו שנראה לך שטויות, תגיד שאתה חושב שזה לא נכון, ותנסה להסביר למה. פחים כאלו גם ראיתי (מדבר איתך איש ומדבר עם שגיאות טכניות, כדי לתפוס אותך). גם חשוב מאוד שתהיה כן ואמיתי. אם זימנו אותך, סימן שמישהו עבר על הרזומה שלך והחליט שאתה מתאים לו מבחינת ניירת. כלומר, אם לא שיקרת שם, הם יודעים מול מה הם עומדים. תהיה כנה, תהיה ישיר, אדיב, קורקטי, ואם אתה לא יודע, אין משפט יותר משמח מ"אני לא זוכר/יודע/בטוח כרגע, אבל אני יכול לבדוק בגוגל ולחזור עם תשובה תוך כמה דקות". מעסיק בוחר בך הן על סמך הידע שלך, והן על סמך היכולת שלך לצבור ידע ומיומנות, וזה חלק מהדברים שנבדקים בראיונות, הרבה פעמים. מעסיק יכבד יותר תשובה ישירה של "אני לא יודע" מאשר נסיון לתרץ הסבר מסויים (באופן כזה או אחר) כאשר ברור שאתה לא יודע, ולא יכול לתמוך בטענות שלך. מעביד יכבד רצון לרכוש ידע יותר מרצון לא לרכוש ידע (כמובן...), אז חשוב שתציג, גם כאשר אתה לא בטוח או לא יודע, את האמת, ותגיד שאתה יכול/רוצה לחפש באינטרנט או בספרים הרלוונטיים (אם יש, ואם אתה יודע מהם). אף אחד לא מצפה שתדע את הכל, והרזומה שלך הביא אותך למקום הזה, אז הם יודעים מול מה הם עומדים. המון בהצלחה!!!