מגיע לי מזל טוב !!!

babaganooj

New member
מגיע לי מזל טוב !!!

הייתי אתמול בראיון עבודה לתפקיד של מתכנת מחשבים. ביקשתי 25 אלף ורכב וזה שראיין אותי אמר לי שהם יהיו איתי בקשר - יענו הבנתי מזה שהתקבלתי לעבודה !! עכשיו,יום ראשון אני מתכנן להגיע שמה כדי להתחיל לעבוד במתכנת מחשבים. יש לי שתי שאלות: 1. האם אני צריך להביא מחשב מהבית ? 2. האם כדאי להביא ביום ראשון את המשפחה כדי לפתוח שולחן ? אמא שלי עושה אחלה מפרום. תענו לי דחוף !! למה אני חנוק על תכנות

liortm

New member
תצ'מע בדיחה

איזה סטודנט מצטיין למחשבים(זה לא המקרה שלך) בא לראיון עבודה בשנות המשבר של ההייטק ושואלים אותו מה דרישות השכר שלו? הסטודנט עונה 15+תנאים נלווים. המעסיק שואל אותו בתגובה מה זה תנאים נלווים? הסטודנט עונה רכב+פלאפון+קרן השתלמות+ביטוח מנהלים. המעסיק עונה לו שאין בעיה ובגלל שהוא מצטיין הוא יקבל 17 במקום 15. הסטודנט עונה וואו מגניב,אתה בטח צוחק עלי. אז המעסיק עונה האמת שכן אבל אתה התחלת....

JohnDoe5

New member
שאלה רצינית. אודה לתשובה

אתה עובד ? מובטל ? או חוסה במוסד ?

only me 27

New member
תראה....

הבחור מצליח להעלות חיוך על פניי (בפורום מובטלים)..
תן לו להתבטא...

JohnDoe5

New member
אין לי בעיה שיתבטא

אך יש דרכים הגיוניות לעשות זאת: 1. לשים
בתחילת ההודעה 2. לפרסם את ההודעה בפורום הומור אין לי בעיה עם ההומור, יש לי בעיה עם דרך הפרסום !

dleshinski

New member
לפרסם הודעה כזאת בפורום הומור?!

נראה לי שזה כבר לא יהיה מצחיק, כאן זה דווקא רלוונטי, האנשים פה לרוב מבואסים מאי מציאת עבודה, ככה שלהעלאת המורל תנו
לילד להיתבטא

dandavid05

New member
25 אלף ורכב זה מעט מדי

ידידי היקר, אצלנו אתה יכול לקבל בקלות 50,000 ורכב(ת). בנוסף יש לנו תנאים נלווים (קערת אורז). הערות: 50,000 במטבעות של טורקיה (לפני שינוי המטבע). רכב(ת) - כלומר כרטיס, זאת אומרת קצת משומש

SoftWhere

New member
צריך גם לחשוב קדימה!

אני מאד שמח בשבילך אך אני חושש שעשית טעות נוראית. לא דיברת איתם על מסלול להעלאת שכר. 25 אלף זה בהחלט משכורת מכובדת עבור מישהו עם 5 יחידות מחשבים ללא ניסיון, אבל כשיהיה לך שבוע ניסיון אתה תרגיש שאתה עובד בחינם. אתה עלול להיתקע עם השכר הזה 4 חודשים!

inbal76

New member
25K זה משכורת רעב, אבל אל תדאג!

בשבוע הבא מתקיים יום התרמה ארצי הקש בדלת + שירותרום למען עובדי אמדוקס הרעבים וחסרי הבית. ננסה לשמור גם לך משהו מהסכום שיגויס.

למעלה