מגיע לי מזל טוב

dandashit

New member
מגיע לי מזל טוב

טוב אז היתי פעילה כאן בצורה חלקית בלבד, אבל קראתי כל יום. אחרי חודשיים וחצי, מצאתי גם אני עבודה בהצלחה לכולם

pixiER

New member
בהצלחה!

ועכשיו, כמו תמיד... אם לא אכפת לך לשתף אותנו... מה הרקע שלך? מה חיפשת פחות או יותר? כמה ראיונות עברת בחודשיים וחצי? שאלות לדוגמה מהראיונות? בלי להכנס לפרטים יותר מידי, האם טבלאות השכר היו ראליות במקרה שלך? (רק כדי שנוכל לדעת כששואלים אותנו בראיון על השכר המבוקש, האם הטבלאות משקפות את המציאות?) תמיד משמח לראות הודעות כאלו
אז כמובן וקודם כל מזל טוב, והרבה הצלחה והנאה מהעבודה החדשה!

dandashit

New member
אז ככה

אני מנתחת מערכות מידע, ובחודשיים האחרונים, הייתי בממוצע בשני ראיונות בשבוע, אין ספק שהשוק מתעורר, אבל כל מה שהיה בסוף רלוונטי היה רק מקומות שאיך שהוא היה לי נגיעה לאנשים שם. התקבלתי לעבוודה בבנק, שהבוסית שלי היא מישהי שעבדה בחברה שעבדתי פעם, ככה שהיא קיבלה עלי המלצות מאנשים שהיא מכירה, עובדה שמאוד עזרה לי. המשכורת כללה רכב, והיא נמוכה ב- 10% ממה שכתוב בטבלאות בלי רכב, ואני כן קיבלתי רכב, שאני משלמת עליו רק את המס על ההטבה, לא קיבלתי טלפון, אז ראה לי שזה די אמין.(אני דרך חברת outsorcing) חוצמיזה עוד 2 מנהלי פרויקטים חברים שלי התקבלו עכשיו למקומות שהמשכורות די תאמו את הטבלאות. שאלות נבחרות אין לי, עברתי מרכז הערכה אחד, ועברתי יום מבחנים פסיכומטירם(קורס טיס ממש) זהו בהצלחה לכולם, תהיו אופטימים, ותחזיקו מעמד תודה על התקופה שארחתם אותי, למרות שלא כתבתי הרבה, קראתי כל יום וקיבלתי הרבה כח ועידוד דנדשנית (לא בחום המובטלות אלא בעבודה החדשה)

pixiER

New member
תודה...

ואת כמובן מוזמנת להשאר בסביבה, להציץ מידי פעם, ולתרום מהידע שצברת בחודשים האחרונים...

pizpon

New member
איפה מוצתאים טבלאות שכר להיי טק?

מעניין אותי לראות איפה אני נמצא ביחס לאותן טבלאות...

dandashit

New member
טבלאות שכר

תחפש בגוגל טבלאות שכר היי טק, תקבל כל מיני, תעשה ממוצע בהצלחה

למעלה