מגיע לי מזל טוב.......

טוי בוי

New member
בדרך כלל לאנשים שרוכבים קפיצות

יש ישיבת דרסאג' גרועה בעיקר לפרטיים באודים שלא רוכבים דרסאג' כי הם רק קופצים... גם לעדי ולפרנקי ולאמיליו ולנועם יש ישיבת דרסאג' מגעילהשל נועם ואמיליו הכי נורמלית של נועם עוד יפה אבל עדיין לא.. אנשים שמתמקדים בדרסאג' יותר מבקפיצות רואים את זה מאוד טוב ולכן אני ושירית מדברות על זה שהם רוכבים טובים מאוד! אבל הישיבת דרסאג' שלהם לא יפה...

טוי בוי

New member
אולי בלי מדריך אבל הם לא ממש עובדים

על לשבת נכון אבל יש כאלו שכן!

Juli kleo rullz

New member
יש כמה שרוכבים דרסאג' בעיקר! ../images/Emo15.gif

לדוגמא עדי בפמן... אבל הרוב באמת רוכבים קפיצות אבל יש שם הרבה רוכבים שהישיבה שלהם ממש טובה בלי קשר... (למרות שאני בטוחה שעם כמה שיעורי דרסאג' עם המדריכה שלי הישיבת קפיצות שלהם תשתפר...)

טוי בוי

New member
עדי היא אחלה!

היא גם רוכבת טוב ויש לה סוסה טובה! אבל אני מדברת על אנישים אחרים וזו גם היתה הכוונה שלי... פשוט יש שם כאלו שרק קופצים...וזה לא כזה טוב!

הקישור שלך מתווווווווווק

תודה הקישור שלך מקסים פעם ראשונה שנכנסתי לא הפסקתי לצחוק ואח"כ המשכתי להתלהב ולהנות תודה רבה את גדולה

אין בעד מה!.. חחחחחח אני...

גם אוהבת את זה.. וכל החברות שלי התפקעו מצחוק... שמחה שנהנת...

ישיבת הג'אמפרים בדרסז'.

ובכן, כמובן הרמה של הג'אמפרים אינה גבוהה במיוחד בדרסז', כיוון שהם בחרו בקפיצות. אומנם זה לא אומר שיש להם ישיבה רעה. סך הכל הישיבה בדרסז', היא אותה הישיבה ב"פלאט"*** מה שכל רוכב צריך לדעת לפני שהוא הופך לדרסז'ניק\ג'אמפר. ***-
פלאט: flat: שטוח. לא קפיצות ולא עבודת דרסז': הבסיס. כמובן בדרסז', צריך לדעת איך לתפקד כל שריר ושריר ברכיבה ואיך לגרום לסוס לעשות דברים שהוא לא היה עושה סתם ככה מתחתינו.

TauraMan

New member
מזל טוב על זאוס!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אני מקווה שתמצא שם נורמלי כי זאוס זה שם מכוער... חחחחחח

**** יש לי שי לי יש לי.....

חשבתי על "אמיגו"...... מה דעתכם . למישו יש מושג על קיומו של סוס כזה.? *כל הזכויות שמורות........... לי!

TauraMan

New member
אמיגו זה נחמד!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

אבל נשמע לי מאוד מוכר.. אולי זה רק בגלל מיגו.. חחחחחחחחחחחחחחחח

טוי בוי

New member
אמיגו?!

יש שמות יותר טובים לדעתי..... זאוס זה שם נחמד והוא נראה מתאים לסוס אבל יש יותר מידי זאוסים....

TauraMan

New member
זאוס זה שם דוחה.. חחח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כרגע דיברתי עם הבעלים שלו לשעבר והיא "הזכירה" לי מה היה השם הקודם שלו. שם נורא יפה לדעתי- אקוודור..

Shai Felton

New member
לא אהבתי..../images/Emo39.gif

יש שרשור שמות דיי גדול..... שניה אני אחפש את זה..... מצאתי! שרשור עם מלא שמות! מנהלות תשימו בטאג ליין!

אליעד.. אתה לא רציני נכון?! לא...

אהבתי.. הנה אחת הבנות של הפורום נתנה לך קישור באחת ההודעות לרשימה שמלאהההההה בשמות שעשינו לפני כמה שבועות! אני בטוחה שתמצא שם איזה שם שתאהב...

תתחדש../images/Emo6.gif ב../images/Emo23.gif שמח

ראית במקרה את נפו ראיתיתמונה שלו הוא מ-ד-ה-י-ם ואני מקווה שתהנה מהסוס החדש

למעלה