מגיע לי מזל טוב

lee68

New member
מגיע לי מזל טוב

בשעה טובה גיליתי היום בוודאות שאני בן אדם שאוהבים אותו סיפרתי לכם פה רבות על "הבחורה" מסתבר שגם היא ממש אוהבת אותי בתור חברה כמובן. * פשוט מה שקרה זה כך " היה לנו מעין כנס בעבודה וחילקו שי לעובדים שמעריכים אותם ולמרות שאני עובדת במקום חצי שנה וחשבתי שמאד מרוצים ממני נתנו את השי לעובדת אחרת שעובדת במקום רק שלושה חודשים בלבד. אני מאד נעלבתי מזה , וממש התחילו לרדת לי דמעות כי הרגשתי שלא מעריכים את כל העבודה הקשה שאני עושה. ואז בעודי יושבת ככה , אז קודם כל שתי חברות הוציאו אותי החוצה ודיברנו , ואני קצת בכיתי , ואחרי שנרגעתי קצת וחזרתי פנימה גם "הבחורה" ניגשה אליי ויצאנו החוצה וגם היא עודדה אותי : היא אמרה לי שהיא חושבת שזה בגלל שההיא חדשה ושקטה ואין לה חברות שם כמוני , אז רצו לעודד אותה. ואז זה שימח אותי גם כי הבנתי שאנחנו חברות , וזה אחלה כי אני אוהבת את אותה בחורה , ולאחר מכן בדרכי הביתה באוטובוס התקשרה אליי "הבחורה" וזה גם שימח אותי. זה כיף שאני כאילו אוהבת מישהי והיא אוהבת אותי בחזרה ( לא אהבה לסבית) זה חדש * אני עדיין מרגישה מבואסת ממה שקרה בכנס כי אני מרגישה שכאילו לא מעריכים אותי במקום העבודה אבל אני לא יודעת איך אוכל לעזוב או משהו אם כאלה חברות , וביטחון וקבלה חברתית זה נראה לי משהו שחשוב לי מאד. ** תראו אותי במקום לשמוח שיש לי חברות שאוהבות אותי ודואגות לי אני יושבת עכשיו ומרגישה עצובה בגלל שנתנו לעובדת החדשה שי - הוקרה במקום לי.

ככה זה תמיד

הדבש והבצל באים יחד. צריך להתרגל לשילוב... בהחלט סביר שכן מעריכים אותך (והרי סיפרת לנו על מישהי שכתבה אז מכתב תודה), אבל מסיבות מסוימות החליטו לתת את זה למישהי אחרת כרגע. כמו בענייני אהבה, גם בענייני הערכה, זה לא שחור או לבן. ברור שאם התוצאה הסופית היא שהיא קיבלה ואת לא, זה מרגיש כמו חוסר הערכה, וברור שזה מבאס, אבל מכל מה שסיפרת עד היום ממש לא נראה לי שיש לך סיבה לחשוב על לעזוב! גם בגלל החברות, וגם מבחינה מקצועית.

פעם היא, ואולי פעם הבאה-את ../images/Emo13.gif

ככה זה בעולמנו. מבינה את האכזבה, מודה שאתמול בטקס התבאסתי שלא הייתי במצטיינים ושאחת מאלה שעלתה לקבל תעודת הצטיינות הייתה זאת שקיבלה את כל הסיכומים שלי לאורך השנים-זה די צבט לי בלב, אבל שמחתי בשבילה ופירגנתי. וזה נהדר שהרגשת הבטחון שלך מתחזקת
.

שירשולי

New member
שמחה שזה היסתדר לך...

והכל התגלה שמה שחשבת בהתחלה לא נכון. אני שמחה שעכשיו את אוהבת את החברות. ושכייף לך בעבודה.

תנסי לחשוב על זה ככה

הבחורה האחרת קבלה שי מהמעסיק שלכם ואת קבלת שי גדול יותר את האהבה של החברות בעבודה קבלת הוכחה שאוהבים אותך, שזה מה שעושה לך טוב בחיים תחשבי שבזכות זה שלא קבלת את השי החלברות שלך נתנו לי את אהבתן לעטוף אותך ולהרגיע אותך ואם היית מקבלת את השי לא היית יודעת כמה הבנות אוהבות אותך

lee68

New member
נכון , איזה דבר יפה להגיד נסיכת כוכב

את יודעת שגם הבחורה הזאת שאני אוהבת אמרה לי שהיא חושבת שנתנו לה "שי" מכיוון שאין לה חברות שם הקולגה שלי נמצאת במקום כשלושה חודשים והיא די מבודדת אז החברה אמרה לי שהיא חושבת שבגלל זה רצו כביכול לעודד אותה ונתנו לה שי כדי שהיא תרגיש טוב. * בטח תשאלו אז למה את לא עוזרת לה להשתלב ? אז העניין הוא וזה ישמע לכם מגעיל היא לא בן אדם היגייני במיוחד והיא ממש לא מטופחת זה נכון שסיפרתי לכם בעבר שאני שמנה , אבל עדיין אני בן אדם מטופח והיא מוזנחת כזאת וזה די מגעיל אותי. * אני פשוט באתי מבית שאסתטיקה זה דבר מאד חשוב בו , אז נכון שלא יישמתי את זה בכל המובנים אבל עדיין זה מגעיל אותי לראות בן אדם שמזניח את עצמו. ** דווקא הגיע השבוע בחורה חדשה לעבודה ואתה אני דווקא מחבבת כי היא כן אסטתית ומטופחת ומתלבשת יפה. לא חשוב לי שבן אדם יהיה יפה הרי גם אני יש לי את "הפגם" שלי ** בטח עכשיו אם מה שקרה ביום חמישי אני עוד יותר לא אסבול אותה.

והשאלה שלי עכשיו

האם את יכולה ללמד אותה להיות אשה מטופחת להסביר לה איך לשפר את המראה שךה תהיי המורה שלה לטיפוח ?

lee68

New member
לא , אין לי קשר איתה גם לפני מה שסיפרתי

היא מתעלמת ממני , כי בהתחלה כאשר היא הגיעה הנחו אותי ללמד אותה והיה לי קשה לשבת על ידה... וכנראה שהיא הרגישה .... אני בניגוד לאנשים אחרים אני לא צבועה , באמת כאשר אני אוהבת מישהו אז רואים וכנראה כאשר אני לא אז גם... היא בעצמה גם לא אומרת לי בוקר טוב , אין ביננו קומוניקציה. אתמול בארוע היא התעלמה ממני לגמרי , ודווקא בימים האחרונים לפני הארוע ניסיתי קצת ליזום איתה שיחות קטנות אבל עובדה שאתמול היא התעלמה ממני , והאמת שזה לא מפריע לי בטח גם עכשיו אם מה שהיה אני עוד יותר יתעלם ממנה זה לא מתוך קינאה או משהו ממש לא כי אם היה מגיע לה , אז סבבה וכמובן שאני לא צריכה את השי הזה אבל מה שעיצבו אותי זה שאני מרגישה שאני נותנת את הנשמה במקום העבודה אני חצי שנה שם יותר זמן ממנה ולדעתי גם יותר מקצועית ובסוף נתנו לה את זה. * אבל בסדר זה מתחיל קצתל לעבור לי , למרות שאתמול בארוע ממש שתי חברות הוציאו אותי החוצה ובכיתי קצת , אבל אחרי זה חזרתי לעצמי , ונראה לי שראש הצוות הרגישה שנעלבית והיא אמרה לי שנדבר על זה ביום ראשון...

למעלה