מגיל 30 עד 50

היסחפות

גאיה קודם כל תודה שאת משבחת תכונה זו, אבל פתאום נסחפת עד גילוי עריות, את בטוחה שחשבת קודם על זה? הרי לא חסר נשים בגיל 50 שנראות יותר טוב מהרבה בנות 30 וצעירות ברוחם אף מבנות ה 20 אז מה כ``כ משנה הת.ז. , ומאידך הן נשים מיושבות בדעתם

הלורד,,ככה זה כשלא מאוהבים,,,

זה צעיר מדיי זה זקן מידי, הבינוני נשוי הפרוד בהליכים הגרוש פגוע האלמן המום היפה תפוס החתיך שובב ועוד אלף תירוצים, שיהיה לך ההצלחה,

גאיה ק

New member
לאאאאא,לא נסחפתי

זאת התחושה שלי בנושא והיא לגיטימית כמו שגם קשר כזה הוא לגיטימי ואין סתירה.. בגילאים שלנו ה"ילדים"/הצאצאים שלנו הם בני גילך ולא עלה בדעתי להיות בקשר עם מישהו בגיל הזה. מי שחבר של הבן או הבת או היה יכול להיות חבר שלו/ה. מבינה את מי שכן,כי אוהבת את הילדודים האלה ואת הראש שלהם מתוך ההיכרות הקרובה עם הגיל הזה, כילדינו שלא לדבר על איך שהם נראים.

זה הייצר האימהי שטמון בכל אשה

ולא משנה מהו גילה...בקשר בין גבר לאשה ,] אשה רוצה לתת ביטוי לנשיותה,חושניותה, כן...גם לחוש ילדה צעירה מוגנת, אבל אם גבר צעיר יותר באופן טיבעי היצר האימהי מתעורר [כמובן שלא אצל כולן] הוא משבית את היצר המיני...כי היצר האימהי גובר על היצר המיני..לא אחת אני מקבלת מחמאות לעיתים אפילו חיזור קל מגברים צעירים אני לא מקבלת זאת כמו מחמאה שאני מקבלת מגבר מבוגר יותר..מחמאה מצעיר מבחינתי...זה בחור נחמד מנומס שמחמיא לי בלי שום קונוטציות מניות...

גאיה ק

New member
מסכימה ערדניקית

לא מסכימה לתגובה במקום אחר שאולי אף נמצא בשרשור הזה. לא זוכרת איפה.הולכת לבדוק ולהגיב שם.

kiki35

New member
היי ערדניקית

מבינה מה שאת אומרת ומתכוונת אבל יש לי אותה תשובה כמו שנתתי לגאיה. כשאת כבר בתוך מערכת כזו את לא מוטרדת מיצר אימהי שעלול לחבל בקשר, את זורמת ואין דבר העומד מול נשיותך והחושניות שמתפרצת ממך והגיל ממש לא חשוב,,,,אגב, שמת לב שבן לא אומר דבר על הנושא? נראה לך שנפגע קשות מסיוונוש???לא מאמינה שאין לו מה להגיד אלא אולי "המום" ???חהחהחה

גאיה ק

New member
הסירי דאגה מליבך,קיקי

בן לא המום,לדעתי. לא מהממים אותו כל כך מהר
הוא פשוט עובד כנראה ולא נמצא על יד מחשב. לגמרי מבינה את המשיכה לצעירים, ועונה לך כאן לגבי שאלתך שם..
הילדודים שלי בגילאים האלו וכך אני כמו רובנו שילדיהם בגילאים אלו, די מכירים את האנשים המקסימים בדור זה, שלא לדבר גם על הופעתם ולא רק בשל גילם הצעיר (לפחות בסביבה המוכרת לי). לי זה לא מתאים.כך אני בנויה.זה הכל.

ben 911

New member
../images/Emo9.gif אכן סיימתי לא מכבר לעבוד.

עשיתי הכי מהר את הכלים שהצטברו בכיור...והופ ישר התנפלתי על המחשב.
אני לא יודע איך המחשב שלכם/ן. שלי כשהוא רואה אותי הוא מחייך.
ואז אני מחבק אותו.
מנשקותו.
ורק אז הוא מאפשר לי להתחיל.
רגע.
מחשב זה זכר?
זה עושה אותי גאה?
איזה באסה, רק התיישבתי וכבר הדרדק מנקר לי שלא סיים להכין עבודה במחשב.
מישהי רוצה במקרה לאמץ ילד בן 14 וחצי במצב טוב?

kiki35

New member
שוב אני גאיה והפעם

לא הבנתי.על איזה ילדודים את מדברת,,ילדייך או כל אחד בגיל של ילדייך? ומה קשור איך נראים ומי,,בחיי לא הבנתי. הסבירי שוב בבקשה כי דעתך מענינת אותי.

היי לורד צעיר

למשיכה, לאהבה, ולתשוקה אין חוקים אני נמצאת בקשר קסום שכולו אהבה, חברות, ותשוקה עזה. עם איש מדהים שצעיר ממני ב-18 שנים, הקשר שלנו נמשך 4 שנים בקירוב והוא משתבח עם הזמן. לא אני חיפשתי קשר עם מישהו צעיר ממני וגם הוא לא חיפש במודע קשר עם אישה בוגרת, אבל זה קרה. אני מרגישה במחיצתו הכי נשית, הכי נאהבת והכי נחשקת. למרות שהוא בן גילו של בני מעולם לא עלתה בדעתי מחשבה כלשהיא בהקשר של גילוי עריות. לפער הגילים ביננו אין כל משמעות, הוא גבר ואני אשה וכייף לנו אגב, אנחנו נשואים, אך לא זו לזה. בהצלחה לורד צעיר

גאיה ק

New member
BIG DIFERENT

ציינת בדרך אגב..ששניכם נשואים ולא זה לזו וזו לזה וזה עושה הבדל גדול בהתייחסות לנושא.

kiki35

New member
היי גאיה

עדיין באותו נושא? מאיזו בחינה התיחסות שונה? נראה לך שאני הולכת ברחוב ומחפשת ינוקות? ברור שלא דובר או מדובר בנישואין זה לו. רק להנות מחיינו על הדרך לשום מקום,,,,וואללה אהבתי את הניסוח של עצמי חהחה

ללא נושא

בוחרת תודה על העידוד, אך תמהני שמא אצלך זה בא מחיפוש ריגושים, ולא משיכה קבועה לגיל מסוים

למעלה