מגיל 30 עד 50

מגיל 30 עד 50

שלום לכל חברי פורום זה, רציתי לשאול אתכם בני גיל החמישים האם זה דבר נורמלי שגבר בסביבות גיל ה30 ימשך יותר לבנות ה50+ מאשר לבנות גילו כי אני לפעמים שם לב להרגשה זו ואני פוחד ממנה אולי יש לי איזו בעיה , אשמח על עיצה, ותודה מראש

kiki35

New member
היי לורד עדין

אני לא פסיכולוגית אבל מעצם השם שבחרת בו אולי יש איזו "בעיה"? כשאתה בן 50 ומעלה ובין שאר מעלותיך אתה גם עדין אז זה נזקף לזכותך אבל גבר בן 30 ? עדין=נחנח ואולי אני טועה בגדול? אני לא פסיכולוגית רק חיה את החיים ולכן אענה לך מהגיגי ליבי. לא הגיל קובע היום. יש גיל כרונולוגי וגיל מנטלי והאחרון זה החשוב. אשה בוגרת שנראית טוב עם ראש טוב אין לה גבולות ולכן גילה האמיתי לא משמעותי. לפעמים אני נתקלת באם ובתה והאם נראית הרבהיותר טוב מהבת. אני נוסעת הרבה בגלל עיסוקי ויודעת שזה מאד מקובל שגבר צעיר נמצא בזוגיות עם אשה בוגרת ממנו. כאן עוד " מפגרים" אחרי העולם ותמיד ירימו גבה אבל מה אכפת? אתה לא יוצא עם הגבה,,,,אני יצאתי תקופה ארוכה עם גבר צעיר ממני ב 15 שנה והיה פיגוז,,אתה חושב שלא היו שטענו שאני מממנת אותו? כלומר ג"גולו? וזה ממש לא היה נכון אבל מה אכפת? אנשים תמיד ידברו. החברים שלו פירגנו אבל החברים שלי לא יכלו לסבול את זה. נשארנו ידידים נהדרים , ואני מאחלת לך ולכל אחד מערכת מקסימה כמו שהיתה לי שהסתימה , אגב, בגלל שרציתי שימשיך בחייו וימצא בת זוג לחיים. לסכום , לך על זה כי מי או מה נורמלי היום? רק מה שאתה מרגיש זה נורמלי..

תודה kiki

תודה על התגובה המענינת על אף שלא הכל מדויק כי אני ממש לא נחנח אבל כתבת דברים אחרים נכונים וחכמים.

אירה14

New member
ל KIKI35

התרשמתי עמוקות מתגובותיך. עושה רושם שאת מעמיקה יותר ממה שאת מנסה להראות. האם אני צודקת?

גאיה ק

New member
אני אתייחס לפן אחר.

אפרופו תגובתה של קיקי. עדין זו יופי של תכונה ונחנח אינו פועל יוצא שלה באופן גורף ו/או לוטומטי. תתגאה בתכונה זאת ומקווה בשבילך שרק תמצא את האחת שיודעת להעריך ולהנות מתכונה זאת. באשר למשיכתך לנשים מבוגרות, זה כבר סיפור אחר ומאחלת לך בהצלחה בכל בחירה שתבחר. מכירה 3 זוגות כאלו, בהפרשי גילאים אפילו גדולים יותר. אני לא מסתדרת עם זה. זה מרגיש לי כמו גילוי עריות. הרי הבן(הילדודים)שלי בגיל הזה. זה מבטל גם אפשרות של ההנאה מהדור/ות הבא/ים.חוויה שלא מוותרים עליה בד"כ,למעט חריגים(ולא במובן שלילי למילה ולתופעה) ובטח שלא בגלל נסיבות שכאלו. אבל כל אחד כטוב בעיניו יעשה.

גאיה ק

New member
אין פה ביקורת ,קיקי!

לי זה לא מתאים אבל כאמור-איש כטוב בעיניו יעשה.

סימפתי

New member
פער גילים my foot , חיה ותן לחיות

live and let live or leave and let live פער גילים בזוגיות קיים זה אלפי שנים. גם בטבע. אם זה עובד ושני הצדדים מתפקדים, שבעי רצון ומאושרים. כן ירבו. פורום היכרויות חייב לתמוך בכל זוגיות כשרה וחוקית. ואני כותב זאת כמקצוען .אהבה, זו אהבה, זו אהבה.

kiki35

New member
היי גאיה

מה שלומך? ברור שלא מקבלת דברייך כבקורת ואני מבינה על מה את מדברת כשאת אומרת גילוי,,,,,אבל כשאת בתוך מערכת כזו את אפילו לא חושבת על זה אלא פשוט זורמת,,,,קבלתי גם את הערתך לגבי עדין ונחנח וגם שלך לורד עדין. עדינות זה לא בהכרח נחנח. ערב קסום

KIKI להזכירך שיתפת אותנו בסיפור חייך

ולי בכל אופו מובן מדוע נכנסת למערכת נסחפת וזרמת....כי היית מאוד זקוקה לריגושים האלה ..וזה קרה..וזה זרם..ועשה לך טוב...אך ללכת מראש למערכת שכזו....צריך המון תעוזה [לדעתי] ....

kiki35

New member
את מאד צודקת ערדניקית אבל

לא תכננתי מראש,,,זה פשוט קרה ,,,,ושוב את צודקת בקשר לחיי,,,,,לגעת באש,,,,לראות אם נכווית,,,,,דפוקה לגמרי אה.? אבל אני נחמדה,באמת.

גאיה ק

New member
לא הייתי קוראת לזה דפוקה

לפחות ממה שחשפת/גילית לנו עד עכשיו

kiki35

New member
או קיי נתפשר על שרוטה

חהחהחה אבל כפי שאמרתי אני באמת נחמדה ויש לי עוד תחביבים חוץ מ,,,,,,

ben 911

New member
קיקי,אני לא יודע איך שאר חברי הפורום אני משער

שכולם חושבים כמוני...אוהבים אותך למרות השריטות.. למי אין שריטות? התחביבים קשורים לשריטות? את יכולה קצת להרחיב בנושא התחביבים?

kiki35

New member
בוקר נפלא יקירי בן

עצם העובדה שעם כוס הקפה אני נכנסת לפורום זה כבר מראה שכף לי וכלם נעימים לי מאד. תחביבים: ספרים. מאז שיודעת לקרא , חולה על בתי הקפה האינטימיים האלה שגם מוכרים ספרים ואתה יכול להזמין קפה ולדפדף ולדבר עם עוד אנשים שעושים כמוך. המלצה אחרונה: "בתו של שומר הזכרון" "חיים שבירים". סרטים. יש ימים כאלה שיכולה לראות דרמות נוסח הולמרק מהבוקר עד הערב וליילל עד כלות הנשמה. המלצה אחרונה: "חיים של אחרים" אגב, כמעט בכל סרט אני בוכה. מלך האריות? כשהאריון הקטן מלקק את אביו המת? מה זה נזלתי מכל הכוונים והאחיין הקטן שלי ניחם אותי שזה רק סרט.{הוא עוד לא מבין שזה לא רק בסרט}. אופרות. חינוך מהבית האיטלקי שלי. פריקית מטורפת של בתי קפה. אין כמעט יום שלא יושבת בבית קפה בפגישה עסקית או סתם, גם לבד ומסתכלת על אנשים ומנסה לנחש מה מי ולמה,,,מקום מומלץ: קפה הילל בשדרות רוטשילד בת"א. ים. בקיץ בחורף ובין לבין. כשרוצה לחשוב ולהיות עם עצמי לוקחת קפה ומשקפי שמש גם כשאין שמש. אירובי. זו כבר התמכרות קשה . אם עושה פחות מ8 שעות בשבוע מרגישה שמנה ודוחה. כשאני בנסיעה מוצאת תמיד מקום להתאמן ואם לא אז הליכה. שונאת חדר כושר. אירובי מדרגה, עיצוב דינאמי, מתיחות ודאנס מטורף.ואשון שני רביעי וחמישי בערב כל פעם שעתיים אבל יש גם מרתונים כמו שבת אחרונה שהזמנתי אתכם ואף אחד לא בא וכמובן בקיצ 4 ימים חויה אירובית באילת ועוד,,,אוהבת לטייל בארץ למרות שלא יוצא הרבה ואנשים, אוהבת אנשים. לא תאמין מה עושה ה"בוקר טוב" שלך למנקה הרחובות הרוסי או האתיופי שלא שפר עליו גורלו. כל אחד עם ספור מרתק אבל ללא ספק אהבתי הגדולה נתונה לחיות. כלבים מטריפים אותי, גדול, קטן שחור אדום, "חולה" עליהם, לא נשארת חייבת ליטוף לשום כלב שרואה. לי יש פינצר נבחן ועוד בן כלאיים שמצאתי ברחוב ויש עוד כמה שמצאתי משוטטים ומצאתי להם בתים. נו בן? כמה כתבתי על הבוקר? אוהבת, יום מדהים

ben 911

New member
../images/Emo13.gif K-K. שצף כתיבתך אינו מפתיע..

וחלילה לך להתנצל על כך.
כבר מזמן יודע אני שבתוכך שוכן "מנוע" טורבו משובח.
המרתונים האירוביים וחדרי הכושר...אלה צורכים המון דלק.
והאוקטן שלך מאד גבוה.

kiki35

New member
תודה יקירי הטורבו

בכל התחומים,,,,,עוד 4 שעות יש לי טיסה לגרמניה 48 שעות וחזרתי. מקוה שתארגן פגישת פורום לשבוע הבא וליתר בטחון אביא שוקולדים של כריסמס לנשנושים הדדיים. אל תיגעו בסופגניות,,חג נפלא לכולכם

ben 911

New member
Bon Voyage K-K ../images/Emo104.gif../images/Emo160.gif

תחזרי בשלום, נדבר, נקבע, ננשנש. אם את במקרה מגיעה לחבל בוואריה...יש שם עוגה נפלאה עם המון קלוריות דיאטטיים..
הביאי איתך מגש או שניים..

למעלה