מגייייי

magy

New member
קוטה....אפשר לגעת בך....?

לקבל ממך חתימה? סרט אדום? חמסה ? מים קדושים? איזה קמיע, ברכה? את בטח צעירה כדברי ....בלישם.......

קודם כל התשובה היא כן

לכל שאלותייך. אמנם אני בינואר אהיה כבר בת 47 (עדיין צעירה , כן) ותלאות שונות ומשונות עברו ועדיין עוברות אותי אבל בסך הכל אני מאוד מאושרת מבחירתי וכנראה שבאמת צריך שיהיה נסיון וכשלונות ללמוד מהם על מנת בגיל בוגר ומנוסה לדעת לעשות בחירה טובה. הצליח לי אני מודה, מודה , מודה,. העיקר שנהיה בריאים אמן.

magy

New member
שתדעי רק טוב............רק טוב.....

גם טוב מאד הולך וגם מצויין.......בלי עין רעה.....טפו טפו.....חמסה חמסה מלח מים..............חחחחחחחחחחחחחחחחחח

magy

New member
חטא זו

האות שבאה אחרי זין.......לא? סתאםםםםםםםם

אלמרה

New member
אין לדעתי סתירה בין התיזות

של בן בלישם ושל מאגי... הוא צודק מנקודת התצפית שלו ואני מסכים שגברים בני גילי מוצאים ענין מסיבות שונות בנשים צעירות יותר הסיבות מרתקות והיתה לי חברה לפני שנה שהייתי בדיוק בגילה של אימה (22 שנים מבוגר מחברתי) וזה היה בוסט לאגו כמובן אבל לא הסיבה. הקשר היה קשר של מוח למוח ורק אחרי כן גופני, וזה נדיר אני מוכן להודות. באשר לצעירים זבי חוטם ומחפשים אישה מבוגרת ו"בשלה" זו תופעה לא חדשה ואני שומע על סיפור כזה ממקור ראשון מפיה של אישה בת גיל 50+ העוברת חוויה מרטיטה ממש עם בחור צעיר מהבת הבכורה שלה... (שהיא נשואה אמרתי?) אולי צריך היה להגדיר פורום בשמות למשל כמו "בני 50+" או "בנות 30+" ואז מאליהם יגיעו התואמים - תואמות אל המקומות הרצויים להם. עם זאת אני מאחל לפורום זה הצלחה בייעודו, ומברך על היוזמה את המנהלת והחברים הנמצאים כבר כאן ואלו שעוד יגיעו.

o®eL

New member
בלישם יקר../images/Emo140.gif

מסכימה, כעקרון, עם כל מילה שלך. א ב ל - א. בטוחה שההגדרה "50+" באה כדי שגילאי ה-20, למשל, יבינו שזה לא ממש המקום בשבילם (למרות ש-חבל
), ואם ייכנסו לכאן גם גילאי 40+ - אף אחד לא יאמר להם ללכת.......(מגי, צודקת?). ב. שמתי גם אני לב ל"ירידות" הקטנות שצצות מידי פעם על המין הגברי, ומודה שאני מוצאת עצמי מתאפקת לא לעשות זאת גם (ולא תמיד בהצלחה), כי לא אוהבת לעשות הכללות. אבל בוא ואחדש לך משהו: יש מביניכם, הגברים, לא מעט כאלה שעושים לכם יחצנ'ות כזו שאני, במקומכם, לא הייתי משלמת להם משכורת, ואם היה אפשר - גם מפטרת אותם לאלתר! אנחנו נדרשות להיות קדושות כדי להתעלם מנסיון מר, ולא לתת לו ביטוי פה ושם. ואתה יודע כמה אנחנו לא קדושות....
ולא מדובר כאן על מקרים בודדים. רובינו נפגענו לא מעט! אולי אתה, שם - במקלט, תמצא את הגברים המקסימים, המתחשבים, העדינים, שכוונותיהם טובות ובאות ממקום נקי. בטוחה שיש כאלה. אבל ראבאאאאאקקקקק - איפה הם מסתתרים???????????? ג. ועוד מנסיוני - אתה טועה לגבי אחוזי הגברים שמעדיפים נשים מבוגרות מהם. הם גבוהים משחשבת. ד. אוהבת את ההומור שלך. לדעתי אתה יכול לצאת מהמקלט
זהו. יורדת מהדוכן.... NEXT?

"מסכימה כעיקרון" ואח"כ ../images/Emo88.gif

הטענה המרכזית שלי היא: שאין הבדל בין נשים לגברים,בכל אחד משני המינים יש מגוון רחב של טיפוסים.ולדעתי היית צריכה להסתפק ב

o®eL

New member
דוקא עכשיו לא מסכימה איתך../images/Emo3.gif

לא חושבת שהייתה סתירה. ובטח שלא היה
ממש חבל שלא הצלחתי להעביר כראוי את המסר. לא נורא. קבל

למעלה