מגייייי

גאיה ק

New member
מחפשת אושר, צדק?מה?

די וולט זול זיך דראין פאר אלה מנטצ'ן גלייך... שהעולם יסתובב לכל האנשים שווה. ו-סליחה על איות האידית,זה לא התחום שלי.

אני רוצה אני מעוניין

קראתי את ההודעה של מגי ואת שלל התגובות להודעה,הרושם שנוצר אצלי הוא, שנשים בגילאים שמעל לארבעים לא ממש מעריכות גברים.ובאשר לנקודה שהעלתה מגי,לדעתי הסיבה הרבה יותר פרוזאית,גברים לא כל כך מגיעים לכאן כי 50+ הוא גיל בעייתי,בדרך כלל גברים מעוניינים בנשים צעירות מהם(הנה אני כבר רואה את ההתנפלות
)לכן גברים בגיל 50 יחפשו פורומים צעירים יותר, וגברים בגילאים של 60+ לא כל כך נפוצים ברשת. נקודה נוספת שעלתה בכמה הודעות דיברה על אושר ועל הנחיצות או חוסר הנחיצות ביחסי קירבה בין איש לאישה, גם שם זיהיתי
מרירות.למה זה קורה ? אוקי אני מבין,שאנשים בני 50+ התנסו רבות במהלך חיייהם ולא תמיד זה היה נסיון חיובי,אבל מדוע לייחס זאת לעובדה שהפוגע/ת היה בן המין השני? ההכללה "גברים ממרס נשים מנוגה" לא לעניין בכלל,כל שצריך זה למצוא את הדרך וליצור את החיבור.ובאשרלסקסמחקרים אנטרופולוגים מציעים את התיאוריה הבאה,זכר באשר הוא, מעוניין להפיץ את זרעו ככל האפשר ובמהירות המקסימלית. נו אז תגידו לי,יש לו זמן לדבר? זהו נכנס למקלט

גאיה ק

New member
אלמוני

מסכימה וסוברת כמוך שהגילאים הרצויים אינם מתקשרים כל כך עם האינטרנט. או שכן או שלא-ימים יגידו.

magy

New member
חחחחח

צא מהמקלט..... לכתוב, אתה יודע......
איך אמר יהורם גאון בכתבה של שישי במעריב? כששאלו על החברה שלו ...וגילה.....: "צעירה מאד" למה אני צריך אישה בת 65 אם אני יכול להיות עם צעירה? ענית כמוהו.....לאף אחד אין טענות זו האמת........ אי אפשר לכעוס על האמת........נכון?

magy

New member
אם כך....... אני צריכה לפשפש במעשיי

ואולי לסגור את המקום ..... הרי אף גבר לא יגיע לכאן על פי דברייך.. אתה יודע איזה חתך גילאים נמשך לנשים בגילנו? לא תאמין..... גברים צעירים, אפילו צעירים מאד, נמשכים אל נשים מבוגרות יש גם תימוכין לדבריי..... קראתי לא מעט מאמרים בנושא. אני אסביר לך...... אדם מבוגר שמתקשה במיניותו, זקוק לאשה צעירה שעדיין לא מודעת למיניותה. ככה זה בטבע. לא אני המצאתי כך אומרים המחקרים. הם מסתדרים לא רע. משום שאצלו האקט מתארך בגלל קושי הגיל והבעיות הרפואיות...... ואצלה.. משום שהיא לא תמיד עושה את הפעולה בגלל "חישקוקים" אלא בגלל מטרות אחרות שהציבה לעצמה.... (בפרט עם גבר מבוגר בעל קשרים ועמדות כח). הוא מרגיש צעיר בגללה, (החברים שלו מתפוצצים מקנאה) היא מרגישה מתוגמלת חומרית ומחכה ש"זקן" יתפגר.... "טוב שכבר קנה לי אוטו.....וטבעת יהלומים" אישה מבוגרת שהיא פרי בשל בכל המובנים, אולי כבר לא בשר טרי ורענן, אבל בָּשל ונוטף עסיס כפרי שעומד לפול מהעץ כשהיא עם צעיר שכוחו במתניו, וכל כולו נוטף הורמונים וחישקוקים מלווים בפנטזיות על אשה בעלת נסיון (אולי גם תסביך אדיפוס מעורב - אולי).... שניהם גומרים מהר מאד.......וההנאה אמיתית. אתה יכול לא לקבל את זה.... אבל כך היה כתוב, ולא פעם...... במאמרים רפואיים, מדעיים. יום טוב לכם!!!!

magy

New member
לפני המון שנים......

כתבתי שיר בנושא....... הפרי הירוק הכתום - לא החוּם קליפּתו חלקה ואין בה אף מוּם בבּוסר הפרי נִנעץ את שיניינו הטעם חמוּץ - אבוי - לא עלינו צעיר הוא הפרי - יֵסוּלח לנושֵך למרות שבחוץ - נראה די מושֵך..... על עץ בסמוך - מקומט ומעוּך יש פרי לא נאה שצבעו די דעוּך אך אם בו ננגוס - ייטוף לו הצוּף טעמו מָנעמים - יֵיערב לכל גוף..... זיכרו לעולם את מוסר ההשכֵּל ואל תשכחו - זאת אומר בנקֵל ככל שהפרי - יפייפה ונחפָּץ בָּרו אשליה ותוכו חמצמָץ.......

רגע רגע כבר לסגור?../images/Emo57.gif

ראבאק,למה לסגור למה? אני באתי לא? ועכשיו ברצינות. ראשית אל תגזימי, נכון שיש גברים צעירים שנמשכים לנשים מבוגרות, אבל הם בטלים בשישים,אבל להגיד שזה החתך? שנית,לי אין שום בעייה עם שום דבר שאנשים בוחרים לעשות, שכל אחד יבחר במה שכיף/רצוי/טוב/* למחוק את המיותר. ההודעה שלי, אם תקראי אותה שוב, התייחסה לטענה "גברים לא מגיעים,למה"?וכן לתגובות שבחלקן לבשו אופי "שוביניסטי"(כן כן אפשר לייחס שוביניזם לנשים).

magy

New member
אם שמת לב.........הסכמתי איתך

ושמחתי שכתבת את האמת במערומיה.....גם אם היא קשה

magy

New member
גם את זה קיבלתי כרגע

וכתוב שליהי לפיד כתבה..... חבל שלא צילמו גם את שמה בעיתון.......

אחרי25 שנות נישואים למדתי...

שאין כזה דבר מה אלו או אלו רוצים/רוצות. אי אפשר להכניס את העניין לנוסחה או לתבנית. מה שכן צריך לעשות וזאת לעניות דעתי בלבד,אין אחריות לכך,זה להיות קשוב!!ולא לקחת שום דבר כמובן מאליו. אם זה יקרה סביר להניח שהזוגיות יכולה להצליח

בזוגיות מושלמת

יש דברים שכן צריכים להיות מובנים מאיליהם. אני יודעת שאני דורכת על כל מיני מיתוסים וקלישאות נדושות, אך, כן, בהחלט יש דברים שצריכים להיות מובנים מאיליהם. כמו למשל, נאמנות מוחלטת ,תמיכה ללא סייגים ואמון מלא. בלי שום ספק אפילו הקל והקטן ביותר. בלי זה אין על מה לדבר.

צודקת, נאמנות ואמון הם תנאי הכרחי

כשכתבתי"לא לקחת כמובן מאליו" התכוונתי לנוכחות בן הזוג.

אמנם בפרק ב'

ובלי התערבות של הרבנים הפעם, כן, יש לי זוגיות שתמיד חלמתי עליה ולוואי על כולכם. אמן

למעלה